OTS: Spoločnosť Tech Data plánuje investovať približne 750 miliónov dolárov...

TASR, 1. júla 2020 10:34

OTS: Spoločnosť Tech Data plánuje investovať približne 750 miliónov dolárov na urýchlenie digitálnej transformácie

Akvizícia Tech Data fondmi spravovanými pridruženými spoločnosťami Apolla je dokončená a investície sa majú uskutočniť v priebehu nasledujúcich piatich rokov.

Clearwater, Florida 1. júla (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Tech Data (alebo len „spoločnosť“) dnes oznámila, že po akvizícii fondmi spravovanými pridruženými spoločnosťami Apollo Global Management plánuje v priebehu nasledujúcich piatich rokov investovať približne 750 miliónov dolárov do iniciatív digitálnej transformácie. Táto investícia podporí stratégiu spoločnosti Tech Data, ktorá je zameraná na urýchlenie inovácií spôsobmi, ktoré podnikom poskytnú lepšie skúsenosti a zvýšenú agilitu v rámci technologického ekosystému.

„Akvizícia spoločnosti Tech Data prostredníctvom fondov Apollo je významným míľnikom a ich podpora nášho viacročného záväzku zdrojov zdôrazňuje naše spoločné zameranie na dlhodobé vytváranie hodnoty,“ povedal Rich Hume, generálny riaditeľ spoločnosti Tech Data. „Pokračujeme v realizácii našej stratégie transformácie našej spoločnosti na stratégiu definujúcu nový štandard prevádzkovej a kultúrnej dokonalosti v našom priemysle. Veríme, že Apollo bude neoceniteľným partnerom, ktorý nám pomôže lepšie umožniť našim kanálovým partnerom uviesť na trh technologické produkty a riešenia, ktoré svet potrebuje na spojenie sa, rast a napredovanie.“

Iniciatívy spoločnosti Tech Data v oblasti digitálnej transformácie sú zamerané na poskytovanie najmodernejšej automatizácie, platforiem a analýz, ktoré spoločnosti umožnia byť agilnejší a lepšie reagovať na rýchlo sa rozvíjajúce potreby svojich kanálových partnerov. Program zahŕňa vybudovanie vysoko škálovateľnej digitálnej obchodnej platformy a cloudového digitálneho trhu, ktoré sú navrhnuté na podporu ambicióznych plánov rastu spoločnosti Tech Data a slúžia rozvíjajúcim sa technologickým trhom a modelom spotreby.

„Apollo vidí Tech Data ako silnú platformu na zmysluplný rast a ďalšiu diverzifikáciu a zaväzujeme sa podporovať investície, ktoré stavajú na tejto vízii,“ povedal Robert Kalsow-Ramos, partner pre oblasť Private Equity v spoločnosti Apollo. „Táto investícia v priebehu nasledujúcich piatich rokov pomôže zabezpečiť, aby spoločnosť mala zdroje potrebné na spustenie odvážneho digitálneho aktivačného a inovačného programu, ktorý zmení spôsob, akým slúži kanálovým partnerom a zamestnancom.“

O spoločnosti Tech Data

Tech Data spája svet so silou technológie. Naše komplexné portfólio produktov, služieb a riešení, vysoko špecializované zručnosti a odborné znalosti v oblasti technológií novej generácie umožňujú kanálovým partnerom prinášať na trh produkty a riešenia, ktoré svet potrebuje na prepojenie, rast a pokrok. Spoločnosť Tech Data je v rebríčku Fortune 500® na 90. mieste a za jedenásť rokov sa stala jednou z najobdivovanejších spoločností Fortune na svete. Ak sa chcete dozvedieť viac, navštívte stránku www.techdata.com alebo nás sledujte na sieťach Twitter, LinkedIn, Facebook a Instagram.

Výhľadové vyhlásenia

Táto tlačová správa obsahuje výhľadové vyhlásenia v zmysle platných federálnych zákonov o cenných papieroch. Medzi výhľadové vyhlásenia patria, bez obmedzenia, vyhlásenia týkajúce sa výkonu spoločnosti Tech Data. Výhľadové vyhlásenia zahŕňajú riziká a neistoty, okrem iného vrátane ekonomických, konkurenčných a technologických faktorov, ktoré sú mimo kontroly spoločností Apollo alebo Tech Data, a ktoré môžu spôsobiť, že skutočné výsledky sa budú podstatne líšiť od výhľadových vyhlásení. Na túto predikciu výsledkov by ste sa nemali príliš spoliehať, keďže ide o výhľadové vyhlásenia. Spoločnosti Apollo a Tech Data sa výslovne zriekajú akejkoľvek povinnosti alebo záväzku zverejniť akékoľvek aktualizácie alebo revízie akýchkoľvek výhľadových vyhlásení, ktoré odrážajú akúkoľvek zmenu očakávaní alebo udalostí, podmienok alebo okolností, na ktorých sú tieto vyhlásenia založené.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200630005697/en/

Zdroj: Tech Data

Kontakt:

Bobby Eagle

Director, External Communications, Tech Data

+1 (727) 538.5864

bobby.eagle@techdata.com

Upozornenie: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu