OTS: Spoločnosť TCL aktívne spája globálnych partnerov ...

TASR, 23. apríla 2024 9:43

OTS: Spoločnosť TCL aktívne spája globálnych partnerov v záujme dosiahnutia úspechu na konferencii Globálni partneri 2024

Wuhan 23. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť TCL, popredná značka spotrebnej elektroniky a dve najväčšie svetové značky televízorov, usporiadala 19. apríla 2024 konferenciu TCL Industries Global Partners Conference 2024 (GPC 2024). Pod mottom „Unite for Greatness" sa na podujatí zišlo takmer 500 obchodných partnerov, vedúcich predstaviteľov priemyslu a médií zo 47 krajín a regiónov, aby diskutovali o najnovších poznatkoch spoločnosti v oblasti globálneho rozvoja podnikania, výskumu a vývoja a stratégií budovania značky. Konferencia vyzdvihla rozsiahly dosah globálnej partnerskej siete spoločnosti TCL a zdôraznila jej hlavné ciele budovania cesty k prosperujúcej budúcnosti so spoločnými cieľmi a úspechom s jej partnermi.

Počas konferencie Du Juan, generálny riaditeľ spoločnosti TCL Industries, potvrdil stratégiu spoločnosti a globálnu stratégiu, ktorej prioritou je inovácia prostredníctvom produktov strednej triedy, integrácia značky a miestnej kultúry, zodpovednosť spoločnosti a udržateľnosť, ako aj posilnenie partnerskej siete spoločnosti na ceste globálneho vývoja.

Inovácie boli vždy súčasťou DNA spoločnosti TCL. Daniel Sun, technický riaditeľ spoločnosti TCL Industries, na konferencii uviedol, že spoločnosť TCL Industries bude pokračovať vo výskume a vývoji a inováciách so zameraním na optimalizáciu kvality displejov, rozvoj domácej inteligencie a podporu technológií šetriacich zelenú energiu.

Bill Jiang, iceprezident spoločnosti TCL Industries a generálny riaditeľ globálneho marketingového centra, zopakoval ponuku značky tejto spoločnosti, teda „Inspire Greatness". Táto ponuka označuje pevný záväzok umožniť každému používateľovi TCL dosiahnuť veľkosť. Na základe tohto návrhu boli predstavené aj štyri nové atribúty značky: živá, inovatívna, módna a prvotriedna.

Na veľtrhu GPC 2024 boli predstavené aj najnovšie inovácie spoločnosti TCL vrátane najnovších televízorov QD-Mini LED, klimatizácií TCL radu FreshIN, chladničiek radu Free Built-in a špičkových práčok, ktoré sa môžu pochváliť najlepším pomerom čistenia v odvetví. Okrem toho, pripravované modely TCL NXTPAPER 14 Pro a TCL NXTPAPER 14 s priekopníckym displejom pre komfort očí, spolu s inovatívnymi okuliarmi RayNeo X2 AR a RayNeo Air 2 XR, zdôraznili úsilie spoločnosti TCL v oblasti inovácií produktov a technológií.

Spoločnosť TCL oslavuje 25 rokov od svojho prvého globálneho kroku cez Vietnam a upevnila tak svoju globálnu stopu. S robustným ekosystémom 10 000 partnerov a dosahom viac ako 960 miliónov používateľov po celom svete sa spoločnosť TCL Industries zmenila na globálnu technologickú spoločnosť s predajnými aktivitami vo viac ako 80 krajinách a regiónoch a obchodnou prítomnosťou vo viac ako 160 krajinách a regiónoch. Jej úspech spočíva v jej poprednom vertikálne integrovanom dodávateľskom reťazci, špičkových výrobkoch a technológiách a efektívnej stratégii partnerstva.

So svojím konceptom značky „Inspire Greatness" bude spoločnosť TCL Industries naďalej hľadať nové príležitosti, podporovať inovácie, zavádzať ekologické postupy a rásť spolu so svojimi globálnymi partnermi.

O spoločnosti TCL

TCL je popredná značka spotrebnej elektroniky a líder v celosvetovom televíznom priemysle. Spoločnosť TCL v súčasnosti pôsobí na viac ako 160 trhoch po celom svete. Spoločnosť sa špecializuje na výskum, vývoj a výrobu produktov spotrebnej elektroniky od televízorov, audiotechniky, domácich spotrebičov, mobilných zariadení, inteligentných okuliarov, komerčných displejov a ďalších. Navštívte webovú stránku TCL na adrese https://www.tcl.com.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2393072/image_5027930_10464420.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring