OTS: Spoločnosť Suning uvedie počas výstavy CES Asia svoju najnovšiu...

TASR, 10. júna 2019 16:49

OTS: Spoločnosť Suning uvedie počas výstavy CES Asia svoju najnovšiu inteligentnú technológiu pre maloobchody

Nanjing, Čína, 10. júna (TASR-OTS)(PRNewswire) - Suning, komerčný gigant, ktorý sa radí na druhé miesto čínskeho rebríčka neštátnych podnikov, vlastník platformy Suning.com a člen rodiny Fortune Global 500, uvedie tento rok počas výstavy CES Asia svoje najnovšie technológie „Smart Life+", „Smart Retail+" a „Smart Solutions+".

Tento rok bude značka Suning počas výstavy CES Asia, v rámci svojho „Smart Life+" segmentu prezentovať svoje najnovšie inovácie v oblasti inteligentných domácich spotrebičov založených na systéme Biu OS, ako sú chladničky, klimatizačné zariadenia, práčky, automatické práčky, nové ventilátory a inteligentné bezpečnostné súpravy Biu. Na tlačovej konferencii, ktorá sa uskutoční 12. júna, plánuje spoločnosť Suning zverejniť svoju dohodu BiuLink Open Agreement, prostredníctvom ktorej bude s partnermi spolupracovať na zabezpečení vzájomného prepojenia medzi značkami. Biu+ Ecology má za cieľ vytvoriť otvorenú platformu na zdieľanie zdrojov v odvetví inteligentných domácich spotrebičov, čo by malo pomôcť odvetviu inteligentných domácich spotrebičov vyrovnať sa s problémami a výzvami.

Spoločnosť Suning ako najväčší multikánalový maloobchodný predajca v Číne predstaví vo svojom stánku svoje kľúčové technologické inteligentné maloobchodné inovácie v časti „Smart Retail+". Spoločnosť bude vystavovať svoje digitálne riešenia pre obchody vrátane samoobslužnej pokladne, váhového stojanu, systému „vyvesenia", snímača tepla a monitora tepla, ktoré pomôžu zvýšiť efektivitu maloobchodnej prevádzky a zlepšiť skúsenosti zákazníkov.

V segmente „Smart Solutions+" spoločnosť Suning predstaví štyri cloudové riešenia, cloud dodávok, cloud maloobchodu, cloud pre správu a základný cloud, ktoré predajcom umožnia prístup k základným technologickým nástrojom na zvýšenie efektivity v odvetví. 11. júna sa spoločnosť Suning podelí o svoje poznatky o tom, ako technológia ovplyvní a zmení tvár maloobchodného sektora na konferencii na tému „Inteligentný maloobchodný predaj a technológie budúcej dekády".

Jack Jing, technický riaditeľ spoločnosti Suning Technology Group, dodal: „V súčasnej dobe stále viac malých a stredných podnikov v maloobchodnom odvetví čelí zásadným výzvam. Ako popredný viackanálový predajca inteligentných technológií má spoločnosť Suning prehľad o tom, ako technológia mení maloobchod a je ochotná sa podeliť o svoje technické novinky a skúsenosti a skvalitniť tak interný manažment a urýchliť digitalizáciu maloobchodu."

S novou generáciou technológií Smart Life+, Smart Retail+ a Smart Solution+ značky Suning sa spoločnosť Suning zameriava na skvalitnenie nákupnej skúsenosti svojich 600 miliónov registrovaných členov a zároveň chce prilákať nových zákazníkov, ktorí budú viesť ekosystém v rámci svojich odvetví a zabezpečovať kvalitu života pre všetkých.

Výstava CES Asia 2019 sa uskutoční od 11. do 13. júna 2019 v Šanghaji. Stánok spoločnosti Suning má číslo 2002 v časti N2.

O spoločnosti Suning

Spoločnosť Suning vznikla v roku 1990 a je jedným z popredných obchodných podnikov v Číne s dvoma verejnými spoločnosťami v Číne a Japonsku. V roku 2018 sa spoločnosť Suning Holdings umiestnila na druhom mieste medzi 500 najvýznamnejšími neštátnymi podnikmi v Číne s ročným obratom 80,85 miliardy USD (557,9 miliardy RMB). S ambíciou „dostať sa na čelo ekosystému v rôznych odvetviach podporovaním vysokej kvality života pre všetkých" posilnila a rozšírila spoločnosť Suning svoju základnú činnosť prostredníctvom rôznorodých vertikálnych priemyselných odvetví: Suning.com, Logistika, Finančné služby, Technológia, Realitné služby, Šport, Médiá a Zábava a investície. Spoločnosť Suning.com je uvedená na rebríčku Fortune Global 500 za rok 2018. Viac informácií nájdete na webovej stránke: www.suningholdings.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/899993/Suning_CES_Asia_2019.jpg

Kontakt:

Otázky zo strany médií a žiadosti o rozhovory (v angličtine alebo čínštine) s Dr. Jackom Jingom, technickým riaditeľom Suning Technology Group počas CES Asia 2019, adresujte prosím: Edd Ross, H+K Strategies (Londýn), Edd.Ross@HKstrategies.com, D: +44 207 973 4470

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring