OTS: Spoločnosť SHIELD oznamuje uvedenie nového riešenia s názvom...

TASR, 26. novembra 2020 10:59

Spoločnosť SHIELD oznamuje uvedenie nového riešenia s názvom DeviceSHIELD pre ochranu malých podnikov pred kybernetickými podvodmi počas pandémie COVID-19

DeviceSHIELD poskytne 90% online podnikom bezplatné informácie o rizikách, ktoré majú pomôcť v boji proti podvodom a zabrániť priemerným finančným stratám vo výške 200 000 amerických dolárov spôsobených kybernetickými útokmi1

Menlo Park 25. novembra (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - SHIELD, popredná svetová spoločnosť v oblasti kybernetickej bezpečnosti so špecializáciou na kybernetické podvody a riešenia overovania totožnosti, dnes spustila DeviceSHIELD, technológiu pre boj s kybernetickými podvodmi špeciálne určenú na boj proti nárastu podvodných útokov na online podniky počas pandémie COVID-19. Na identifikáciu falošných zariadení a ochranu podnikov pred zločincami, poškodením dobrej povesti a podvodnými transakciami, poskytuje DeviceSHIELD užitočné informácie v reálnom čase.

Počas pandémie COVID-19 sa kybernetické podvody stali najrýchlejšie rastúcou formou trestnej činnosti, čo ohrozuje podniky a spotrebiteľov. Zákazníci v súčasnosti vykonávajú viac digitálnych transakcií a používajú čoraz väčší počet online aplikácií. Spoločnosť SHIELD identifikovala niekoľko kľúčových oblastí, v ktorých kybernetické podvody v dôsledku pandémie COVID-19 vzrástli. Jedná sa konkrétne o "on-demand" služby, ako je rozvoz jedla, alternatívne taxislužby, platformy a trhy pre elektrické obchodovanie, elektronické peňaženky, vernostné a cash-back ponuky, online bankovníctvo a zábavu.

Počas uplynulého roka sa však zlepšilo nielen zabezpečenia podnikov, ale aj nástroje, ktoré hackeri používajú. K páchaniu podvodov sú v súčasnosti využívané emulátory, klony aplikácií, virtuálne privátne siete (VPN) a tzv. Spoofery GPS z mobilných zariadení.

"Väčší počet online transakcií znamená väčšiu zraniteľnosť voči kybernetickým podvodom - počas pandémie COVID-19 toto platí dvojnásobne," vyhlásil Justin Lie, generálny riaditeľ spoločnosti SHIELD. "43 % online útokov mieri na malé podniky, pričom iba 14 % z nich je pripravených aktívne sa brániť.2 Vytvorili sme technológiu na ochranu online podnikov, o ktorých sa domnievame, že sú pandémiou COVID-19 postihnuté najviac. Všetky podniky, ktoré majú menej ako 100.000 aktívnych užívateľov mesačne, čo zodpovedá zhruba 90% všetkých online obchodov, získajú túto technológiu úplne zadarmo.

Spoločnosť SHIELD je odhodlaná bojovať proti ekonomickým dopadom pandémie COVID-19. Počet podvodníkov maskujúcich online identitu svojich zariadení počas pandémie neočakávane vzrástol, čo urobilo podniky malej a strednej veľkosti obzvlášť zraniteľnými. Konvenčné riešenia pre boj s kybernetickými podvodmi majú tendenciu analyzovať len atribúty na úrovni povrchu, sú obzvlášť neúčinné pre mobilné zariadenia, čo znamená, že nedokážu vypátrať tie najskrytejšie, dobre zamaskované hrozby.

DeviceSHIELD je v súčasnosti jedinou technológiou, ktorá dokáže využiť DNA zariadenie na identifikáciu zlomyseľných používateľov a umožňuje detegovať podvody s neprekonateľnou presnosťou a konzistenciou. Technológia je aplikovaná za niekoľko minút, počas ktorých analyzuje tisíce atribútov zariadení za účelom identifikácie, bez ohľadu na to, koľkokrát sa zmení virtuálny vzhľad, a presne označuje užívané škodlivé nástroje. Tiež obsahuje, ako prvá v tomto odbore, jedinečnú funkciu s názvom Sentinel SHIELD, ktorá jej umožňuje nepretržite profilovať riziko počas užívateľské relácie. Rovnako využíva vlastnú sieť spoločnosti SHIELD s viac ako siedmimi miliardami zariadení a 500 miliónmi užívateľov na šiestich kontinentoch, s názvom Global Intelligence Network, ktorá umožňuje proaktívnu ochranu zariadenia pred novými a neznámymi typmi podvodov.

Medzi investorov spoločnosti SHIELD patria GGV Capital, Future Shape Tonyho Fadella, Temasek, Wavemaker Partners a Tao Zhang. Riešenie SHIELD v boji proti počítačovým podvodom v súčasnosti využívajú globálne spoločnosti ako Razer, Alibaba, Scalefast, Yamibuy, PayMaya a Sea Group.

O spoločnosti SHIELD SHIELD je popredná svetová spoločnosť v oblasti kybernetickej bezpečnosti špecializujúca sa na kybernetické podvody a riešenia pre overovanie identít. Riešenia SHIELD siahajú od prevencie podvodov a zabezpečenia siete až po kreditné spravodajstvo a overovanie identity. Spoločnosť SHIELD má kancelárie po celom svete a dôverujú jej popredné super aplikácie, obchodné platformy a ride-hailingové služby po celom svete. Prostredníctvom rozpoznávania vzorov a nepretržitého profilovania rizík poskytuje SHIELD akčnú inteligenciu zariadení a signály v reálnom čase, ktoré umožňujú spoločnostiam škálovať bez rizika.

Pre viac informácií navštívte stránku https://shield.com/solutions/deviceshield

Kontakt:  Press Inquiries Simone Jackenthal Trident DMG + 1 (202) 923-5296 sjackenthal@tridentdmg.com 

1 Hiscox, "Hiscox Cyber Readiness Report 2019." 2 CNBC, "Cyberattacks now cost companies $200.000 on average, putting many out of business."

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1341295/SHIELD_tagline_Logo.jpg

Upozornenie: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring