OTS: Spoločnosť Shanghai Electric predstavila na Čínskom medzinárodnom...

TASR, 22. septembra 2020 14:13

Spoločnosť Shanghai Electric predstavila na Čínskom medzinárodnom priemyselnom veľtrhu (China International Industrial Expo) v rámci Celosvetového dňa upratovania smart energetické riešenia

Spoločnosť Shanghai Electric na veľtrhu predstavila riešenie pre smart mestá, smart energetiku, inteligentnú výrobu a inteligentnú dopravu

Šanghaj 22. septembra (TASR-OTS) /PRNewswire/ - Spoločnosť Shanghai Electric urobila na 22. Čínskom medzinárodnom priemyselnom veľtrhu (China International Industrial Expo alebo "Šanghajský priemyselný veľtrh"), ktorý sa uskutočnil v dňoch 15. až 19. septembra, veľký dojem. Firma tu predstavila svoje riešenia pre smart mestá, smart energetiku, inteligentnú výrobu a inteligentné dopravu, a to v súlade s hlavnou témou veľtrhu "Intelligence, Interconnection - New Development of Enabling Industry (Inteligencia, vzájomnej prepojenie - nový vývoj v priemysle)."

V tomto roku sa Šanghajský priemyselný veľtrh uskutočnil v novom režime s "hlavným offline programom a doplnkovým online programom." Veľtrh ponúkol celkom deväť rôznych špecializovaných sekcií, vrátane CNC strojov a obrábacích technológií, priemyselnej automatizácie, uchovávania energie, priemyselnej podpory a novej generácie informačných technológií a aplikácií.

Pán Jüan-i, viceprezident skupiny Shanghai Electric Power Generation Group, povedal: "Usilujeme sa o vybudovanie inteligentnejšej a digitalizovanejšej budúcnosti. Dnešok je už tretím Celosvetovým dňom upratovania (World 's Clean Up Day) a celý svet potrebuje inteligentné technológie na riešenie environmentálnych problémov. Sme hrdí na to, že na veľtrhu môžeme, spolu s ďalšími inteligentnými technológiami, predstaviť tiež smart energetické riešenia, pretože firma Shanghai Electric sa vždy usilovala a usiluje o hľadanie inteligentných riešení pre budúci smart svet." Smart riešenia od spoločnosti Shanghai Electric

- Smart Mesto - spoločnosť Shanghai Electric predstavila svoju špičkovú priemyselnú a softvérovú platformu, vrátane nových technológií pre nabíjanie elektromobilov, smart výťahov, technológií na likvidáciu odpadov a ďalšie riešenia, ktoré pomôžu vydláždiť cestu k smart budúcnosti. Firma na veľtrhu predstavila plne automatického dobíjacieho robota pre elektromobily s kódovým označením C-POD. Tento robot dokáže presne lokalizovať polohu nabíjacej zásuvky na vozidle a automaticky doň zastrčiť nabíjaciu zástrčku. Vďaka tomu je proces dobíjania elektromobilu úplne automatický, bez nutnosti zásahu ľudskej ruky.

- Smart Energia - firma Shanghai Electric vyvinula komplexné energetické riešenie, ktoré spája fototermálne, fotovoltaické a veterné technológie pre výrobu elektrickej energie so systémami na uchovávanie energie, smart turbínami a šikovným riadením spotreby energie. Firma Shanghai Electric úspešne realizovala projekt smart rozvodnej siete Sanxing v dedine Sin-an, vďaka ktorému sa táto dedina stala oblasťou s nulovými emisiami uhlíka. Tento projekt v sebe spája individuálny, na mieru vytvorený systém pre riadenie energetických potrieb a pokročilú technológiu kompenzácie reaktívnej energie, ktorá zaisťuje spoľahlivosť dodávok elektrickej energie a najlepšie možné prevádzkové podmienky pre celý rozvodný systém.

- Inteligentná výroba - firma Shanghai Electric na veľtrhu predstavila svoje najnovšie projekty v oblasti digitálnej transformácie, v ktorých využíva svoje obrovské skúsenosti s umelou inteligenciou pri vytváraní nových aplikácií pre veternú a termálnu energetiku, pri ochrane životného prostredia, pri výrobe a návrhu smart výťahov a rade ďalších priemyselných oblastí. Za svoje inovácie a podiel na "digitálnej transformácii" získala firma Shanghai Electric na Svetovej konferencii o umelej inteligencii 2020 (World Artificial Intelligence Conference) niekoľko ocenení. Firma tiež ako prvá na svete získala medailu za priemyselnú inteligenciu, cenu "Zhanlu Award" a vybudovala platformu SEunicloud, ktorá priemyselným firmám pomáha rýchlo a hospodárne zavádzať inovatívne internetové priemyselné aplikácie a urýchliť tak proces digitalizácie.

- Inteligentná doprava - firmy Shanghai Electric a Shanghai ShenTong Metro sa spoločne zaoberajú hľadaním možností ako využiť 5G technológie pri riadení železničnej dopravy, video dohľadu nad plynulosťou dopravy a v ďalších prevádzkových záležitostiach. Obe firmy tiež diskutovali o možnostiach optimalizácie magnetických koľajnicových bŕzd a celej železničnej dopravy v čase 5G sietí a spoločne vytvorili platformu Intelligent Digital Railway Transit (iDRT), ktorá by sa mala stať hlavnou súčasťou budúcich moderných železníc a umožniť využívanie virtuálnych technológií pre zvýšenie bezpečnosti a spoľahlivosti železničnej dopravy.

www.shanghai-electric.com  

  Video - https://mma.prnewswire.com/media/1277295/CIIF.mp4 Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1190744/Logo.jpg  

Kontakt: Shen Jin, +86(21)23196217, Email:shenjin@shanghai-electric.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring