OTS: Spoločnosť Risen Energy poskytla fotovoltaické moduly s výkonom 5.2MWDC...

TASR, 30. novembra 2020 10:46

Spoločnosť Risen Energy poskytla fotovoltaické moduly s výkonom 5.2MWDC solárnej farme Vayots Arev-1 v Arménsku

Ningbo, Čína 30. novembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Solárna farma Vayots Arev-1, ktorá sa nachádza v regióne Vayots Dzor v juhovýchodnom Arménsku, je pripojená k sieti. Spoločnosť Risen Energy poskytla pre tento projekt svoje bifaciálne moduly s dvojitým sklom JAGER PLUS 144 mono PERC s celkovým inštalovaným výkonom 5,2 MWW. Developerom a EPC projektu bola spoločnosť Optimum Energy LLC - miestny partner a výhradný distribútor spoločnosti Risen Energy v regióne.

Solárna farma Vayots Arev-1 je prvý rozsiahly projekt, ktorý sa pripojil k sieti v Arménsku. Arménska vláda v posledných rokoch využila na zníženie závislosti na vonkajšej energii svoje jedinečné solárne zdroje a výhody spojené s umiestnením na vytvorenie národného strategického smerovania založeného na čistej energii. Vláda tiež naformulovala rozvojovú osnovu, vydala preferenčné a podporné politiky a aktívne presadzuje rozvoj odvetvia obnoviteľnej energie. Arménska vláda ďalej úspešne implementovala svoju národnú stratégiu prostredníctvom sieťového pripojenia solárnej farmy.

Ako globálny líder v oblasti fotovoltaiky si spoločnosť Risen Energy udržiava živý náhľad na globálny rozvíjajúci sa trh s fotovoltaickými výrobkami poskytovaním svojich vysoko kvalitných produktov. Risen Energy sa neustále zaväzuje k výskumu a vývoju základných technológií, ako sú MBB, bifacialne panely, HJT a ďalšie.

Úloha spoločnosti Risen Energy pri pomoci so sieťovým pripojením najväčšej arménskej solárnej farmy nielenže pošle viac čistej energie do miestnej oblasti, ale tiež posilní vplyv značky na ďalších zámorských trhoch. V budúcnosti bude spoločnosť Risen Energy naďalej poskytovať efektívne výrobky s vysoko kvalitnými a profesionálnymi službami na mieru, čo prispeje k technologickému pokroku a rozvoju odvetvia.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1342263/image.jpg

Kontakt: Tina Feng, +86-574-59953077

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring