OTS: Spoločnosť Risen Energy expanduje na poľský trh a podpisuje objednávky na..

TASR, 30. septembra 2019 14:00

OTS: Spoločnosť Risen Energy expanduje na poľský trh a podpisuje objednávky na dodávku solárnych modulov pre elektrárne s výkonom 8 MW a 6,6 MW

Ningbo, Čína, 30. septembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Risen Energy Co., Ltd nedávno podpísala dohody o dodávke modulov s výkonom 8MW pre pozemnú elektráreň v Poľsku. V projekte sa budú využívať výhradne vysoko účinné monokryštalické moduly s výkonom 300 W od spoločnosti Risen, ktoré sa začnú dodávať koncom augusta. Manažér plánovania výroby spoločnosti Risen Energy uviedol: „Dodáme kvalitné moduly včas pomocou efektívnej kontroly plánovania výroby". Výstavba elektrárne začne v novembri a jej dokončenie je naplánované na koniec roka. Ide o jedinú veľkú pozemnú fotovoltickú elektráreň svojho druhu v regióne.

Spoločnosť tiež podpísala objednávku na dodávku modulov s výkonom 6,6 MW. Tentokrát sa jedná o účinné polykryštalické moduly s výkonom 330 W pre druhý poľský projekt. Výstavba druhej elektrárne sa začne v októbri v spolupráci s miestnym dodávateľom projektov EPC a očakáva sa, že bude pripojená k sieti do roku 2020.

Podľa štatistík poľských colných úradov sa od zrušenia minimálnych dovozných cien (MIP) v Európe výrazne zvýšili dodávky modulov do Poľska. Počet projektov, na ktoré sa v súčasnosti zameriavame, naznačuje rastúci dopyt po nových inštaláciách. Ciele stanovené na roky 2020 a 2025 budú pravdepodobne naplnené, čo signalizuje rastúci dopyt po moduloch v Poľsku.

„Geografická poloha Poľska priamo na hlavnej osi pozemnej trasy Iniciatívy pásu a cesty znamená, že táto nová trasa bude pre krajinu veľmi dôležitá v nasledujúcich desiatich, dvadsiatich alebo dokonca tridsiatich rokoch," povedal Wu Meizhong, obchodný riaditeľ spoločnosti Risen Energy Europe. „Podľa nášho názoru je trh nový a má veľký potenciál. Očakáva sa, že úpravy nového poľského zákona o energii urýchlia výstavbu diel na výrobu elektrickej energie po celej krajine. Budeme pokračovať v posilňovaní spolupráce s miestnymi distribútormi, podporovať rozvoj elektrární na poľskom trhu a poskytovať viacerým zákazníkom naše vysoko kvalitné výrobky."

Nedávno spoločnosť Risen Energy rozšírila svoju prítomnosť na zámorských trhoch pozdĺž Iniciatívy pásu a cesty a prevzala vedúcu úlohu pri výstavbe infraštruktúry čistej energie. Spoločnosť Risen Energy bude naďalej expandovať na medzinárodný trh, spolupracovať s miestnymi poskytovateľmi služieb a distribútormi, zvyšovať globálnu konkurencieschopnosť spoločnosti a prispievať komunite podporujúcej zelenú energiu.

Kontakt:

Tina

+86-137-3619-2549

tina@risenenergy.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring