OTS: Spoločnosť RevBits® sa stala víťazom ocenenia Global InfoSec Awards...

TASR, 17. mája 2021 16:47

Spoločnosť RevBits® sa stala víťazom ocenenia Global InfoSec Awards počas konferencie RSA 2021

Poskytovateľ riešení pre kybernetické zabezpečenie, spoločnosť RevBits, získala niekoľko ocenení na 9. ročníku globálnych cien InfoSec Awards na #RSAC 2021

Mineola, N.Y. 17. mája (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť RevBits s hrdosťou oznamuje, že bola víťazom nasledujúcich ocenení podľa časopisu Cyber Defence Magazine (CDM), popredného časopisu o elektronickej informačnej bezpečnosti: - Najinovatívnejšia spoločnosť v oblasti zabezpečenia e-mailov - Najinovatívnejšia spoločnosť v detekcii a reakcii koncových bodov (EDR). - Voľba redaktora v oblasti ochrany koncových bodov - Najlepší produkt v správe privilegovaného prístupu (PAM)

"Je nesmierne potešujúce vidieť, že vo veľmi konkurenčnom prostredí sme uznávaní za inovácie, ktoré prinášame," uviedol David Schiffer, generálny riaditeľ. „Takmer každý produkt, ktorý ponúkame, získal ocenenie vo svojej kategórii vďaka veľkému talentu nášho spoluzakladateľa a technologického riaditeľa Mucteba Celika. Počas dvoch desaťročiami skúseností v oblasti kybernetickej bezpečnosti a počas registrovania viacerých amerických patentov, je práve on architektom všetkého čo vytvoríme. S neustálym nárastom kybernetických bezpečnostných incidentov budeme pokračovať v našom úsilí prinášať ešte viac inovácií, a teda čoraz účinnejší softvér pre kybernetickú bezpečnosť, aby sme lepšie chránili našich zákazníkov."

"Sme nadšení, že sme dostali toto prestížne a vytúžené ocenenie za kybernetickú bezpečnosť od časopisu Cyber Defence Magazine. Vedeli sme, že konkurencia bude tvrdá, keďže porotcami sú špičkoví poprední odborníci na informačné technológie z celého sveta, ocenenie nás ešte viac teší," uviedol CTO Mucteba Celik zo spoločnosti RevBits. „Je nám cťou, že sme sa stali víťazom medzi špičkovými spoločnosťami v oblasti kybernetickej bezpečnosti."

O spoločnosti RevBits

RevBits, založená v roku 2018, je komplexná spoločnosť v oblasti kybernetickej bezpečnosti, ktorá sa zameriava na poskytovanie špičkovej ochrany a služieb zákazníkom. Vďaka ponuke štyroch pokročilých bezpečnostných nástrojov zložených z dvanástich rôznych modulov poskytuje RevBits ochranu pred najsofistikovanejšími kybernetickými hrozbami, ktorým spoločnosti čelia. Technologický vývoj v spoločnosti RevBits pokračuje nedávnou ponukou integrovanej platformy na správu a kontrolu všetkých štyroch riešení na jednom ovládacom paneli s jedným prihlásením - RevBits Cyber Intelligence Platform. RevBits má sídlo Mineola, NY a kancelárie v Princetone, NJ, Bostone, MA, Londýne, Anglicku a Antverpách (Belgicko). Viac informácií o RevBits nájdete na www.revbits.com/aboutrevbits.

O ocenení CDM InfoSec Awards

Toto je deviaty rok udeľovania ocenení od časopisu Cyber Defense Magazine, kedy boli ocenení inovátori v oblasti informačnej bezpečnosti. Naše požiadavky na účasť v súťaži sú stanovené pre všetky startupy, začínajúce spoločnosti, dávnejšie založené spoločnosti či verejné spoločnosti v oblasti INFORMAČNÉHO ZABEZPEČENIA (INFOSEC), ktoré sa domnievajú, že majú pre svoj produkt alebo službu jedinečnú a presvedčivú hodnotovú ponuku. Viac informácií sa dozviete na www.cyberdefenseawards.com

O hodnotení

Porotcami sú odborníci certifikovaní CISSP, FMDHS, CEH v oblasti bezpečnosti, ktorí hlasovali na základe nezávislého preskúmania spoločnosťami predložených materiálov na webových stránkach každého prihlásení. Medzi súčasť hodnotenia patria, okrem iného, aj údajové listy, informačné knihy, produktová literatúra a ďalšie trhové premenné. CDM má flexibilnú filozofiu, aby sa našlo viac inovatívnych hráčov s novými a jedinečnými technológiami, nielen tie spoločnosti, ktoré majú najviac zákazníkov alebo peňazí v banke. CDM sa vždy pýta: „Čo bude ďalej?" takže hľadáme riešenia pre informačné zabezpečenie novej generácie.

Pre viac informácií kontaktujte: Neal Hesterberg Vice President of Business Development RevBits Neal.hesterberg@revbits.com Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1508861/Global_InfoSec_Awards_for_2021_Winner.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1222447/revbits_logo__002.jpg

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring