OTS: Spoločnosť Quectel predstavuje nový šikovný modul SC680A LTE pre ...

TASR, 29. septembra 2022 14:27

OTS: Spoločnosť Quectel predstavuje nový šikovný modul SC680A LTE pre digitálnu transformáciu a aplikácie strojového videnia s umelou inteligenciou

Las Vegas 29. septembra (TASR-OTS) - (BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Quectel Wireless Solutions, globálny dodávateľ riešení pre internet vecí, oznámila, že uviedla na trh nový smart modul SC680A, ktorý ponúka široké možnosti pripojenia vrátane LTE Cat 6, Wi-Fi 802.11ac a Bluetooth 5.0 s výkonným systémom a bohatými multimediálnymi funkciami. Šikovný modul SC680A je určený pre zariadenia internetu vecí strednej úrovne, vrátane pokladničných a platobných terminálov, priemyselných vreckových počítačov pre logistiku a skladovanie, riešenie infotainmentu vo vozidlách a palubných kamier, ako aj pre aplikácie mikromobility a malé elektromobily.

Táto tlačová správa obsahuje multimédiá. Pozrite si celú správu: https://www.businesswire.com/news/home/20220928005031/en/

„Sme radi, že môžeme predstaviť ďalší vysoko integrovaný inteligentný modul, ktorý globálnym zákazníkom poskytuje väčšiu flexibilitu pri navrhovaní zariadení IoT," povedal Norbert Muhrer, prezident a CSO spoločnosti Quectel. "Vďaka vysokej rýchlosti prenosu dát a výkonným kamerovým funkciám umožňuje použitie v rôznych priemyselných a spotrebiteľských vertikálach IoT. SC680A má tiež dlhý životný cyklus až do roku 2028, takže môže uspokojiť potrebu predĺženej dostupnosti hardvéru a pomôcť odvetviu IoT vytvárať riešenia IoT odolné do budúcnosti."

Modul SC680A spoločnosti Quectel využíva platformu Qualcomm QCM4290 a používa upravený 64-bitový osemjadrový aplikačný procesor Kryo 260 kompatibilný s ARM v8.0, ktorý zaisťuje vyššiu rýchlosť a robustný výkon v zariadení.

Modul SC680A podporuje viacrežimové mobilné siete LTE Cat 6 s technológiami bezdrôtovej komunikácie na krátku vzdialenosť, ako je Bluetooth 5.0 a Wi-Fi 802.11ac, a možnosťou upgradu na Wi-Fi 6. Zabudovaný je tiež dvojpásmový multikonstelačný prijímač L1+L5 a vysoko presný prijímač GNSS (GPS/ GLONASS/ BDS/ Galileo/ NavIC/ QZSS) pre optimalizované služby určovania polohy.

Quectel SC680A obsahuje vstavaný operačný systém Android 12, ktorý umožňuje budúce opakované aktualizácie na Android 13 alebo 14 a je vhodný na certifikáciu Google GMS. Modul je vybavený výkonným grafickým procesorom Adreno 610 a podporuje maximálne štyri kamery a až 25 MP duálne kamery, ktoré môžu pracovať súčasne.

Aby bolo možné vyhovieť rôznym potrebám rôznych regiónov na celom svete, ponúka sa rad SC680A v niekoľkých variantoch:

- SC680A-NA pre Severnú Ameriku. Vzorky modulu SC680A-NA budú k dispozícii koncom októbra 2022.

- Modul SC680A-WF (len Wi-Fi a Bluetooth) pre globálne trhy bude k dispozícii koncom októbra 2022.

- SC680A-EM pre región EMEA, Kóreu, Južnú Áziu, Indiu, Latinskú Ameriku, Austráliu, Nový Zéland a Juhoafrickú republiku, pričom dostupnosť vzoriek sa očakáva koncom septembra 2022.

- Ďalší variant SC680A-JP sa plánuje pre japonský trh.

Rad SC680A je navrhnutý s kompatibilitou pin na pin s predchádzajúcou generáciou smart modulov Quectel, ako je rad SC600Y/SC600T/SC606T/SC686A, a môže tak vývojárom IoT pomôcť ľahko upgradovať ich smart terminály a urýchliť zariadenia.

Spoločnosť Quectel má jedinečnú pozíciu, aby pomohla budovať múdrejší svet vďaka širokému portfóliu riešení IoT a komplexným službám. Okrem inteligentných modulov pokrývajúcich všetky segmenty trhu od základnej úrovne až po prémiovú úroveň ponúka spoločnosť Quectel taktiež komplexný rad vysoko výkonných antén. Najmä rad antén Quectel Combo, ktoré integrujú viac technológií, ako je 4G, Wi-Fi a GNSS, ponúka vysoko flexibilné a spoľahlivé anténne riešenie pre vonkajšie aplikácie.

Modul SC680A bude vystavený na veľtrhu MWC v Las Vegas na stánku č. W1.520 v dňoch 28.-30. septembra 2022 a v priebehu októbra bude k dispozícii pre širokú verejnosť.

O spoločnosti Quectel

Vášeň spoločnosti Quectel pre múdrejší svet nás vedie k urýchľovaniu inovácií v oblasti internetu vecí. Sme organizácia vysoko orientovaná na zákazníka a sme globálny poskytovateľ riešení IoT, ktorý sa opiera o vynikajúcu podporu a služby. Náš rastúci globálny tím viac ako 4 000 odborníkov udáva tempo inovácií v oblasti mobilných modulov, GNSS, Wi-Fi a Bluetooth® modulov, antén a konektivity IoT. Vďaka regionálnym pobočkám a podpore po celom svete sa naše medzinárodné vedenie venuje rozvoju internetu vecí a pomáha budovať múdrejší svet.

Viac informácií na: www.quectel.com, LinkedIn, Facebook a Twitter.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220928005031/en/

Kontaky

Ashley Liu, media@quectel.com

Zdroj: Quectel

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring