OTS: Spoločnosť Oracle bola vybraná ako poskytovateľ bezpečného cloudu...

TASR, 22. septembra 2020 14:20

Spoločnosť Oracle bola vybraná ako poskytovateľ bezpečného cloudu pre spoločnosť TikTok

Oracle prevezme 12,5-percentný podiel v spoločnosti TikTok Global

Redwood Shores 22. septembra (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Oracle Corporation (NYSE: ORCL) dnes oznámila, že bola vybraná ako poskytovateľ bezpečnej cloudovej technológie pre spoločnosť TikTok. Toto technické rozhodnutie spoločnosti TikTok bolo výrazne ovplyvnené nedávnym úspechom spoločnosti Zoom pri presune veľkej časti kapacity videokonferencií na Oracle Public Cloud.

"Spoločnosť TikTok si vybrala novú cloudovú infraštruktúru druhej generácie od spoločnosti Oracle, pretože je oveľa rýchlejšia, spoľahlivejšia a bezpečnejšia ako technológia prvej generácie, ktorú v súčasnosti ponúkajú všetci ostatní hlavní poskytovatelia cloudových služieb," uviedol hlavný technologický riaditeľ spoločnosti Oracle Larry Ellison. „V rámci prieskumu Industry CloudPath v roku 2020, ktorý nedávno zverejnila spoločnosť IDC, a v ktorom sa zisťovala spokojnosť 935 zákazníkov služby Infrastructure as a Service (IaaS) od najlepších dodávateľov IaaS ako sú Oracle, Amazon Web Services, Microsoft, IBM a Google Cloud, sa službe IaaS od spoločnosti Oracle podarilo získať najvyššie skóre spokojnosti."

"V rámci tejto dohody bude spoločnosť TikTok fungovať na cloude od Oracle a spoločnosť Oracle sa stane menšinovým investorom v spoločnosti TikTok Global," uviedla generálna riaditeľka spoločnosti Oracle Safra Catz. "Spoločnosť Oracle rýchlo nasadí, rýchlo rozšíri a bude prevádzkovať systémy TikTok v Oracle Cloud. Sme si stopercentne istí, že dokážeme poskytnúť vysoko bezpečné prostredie pre TikTok a zaistiť ochranu údajov americkým používateľom aplikácie TikTok a používateľom po celom svete. Toto výrazne vylepšené zabezpečenie a zaručené súkromie umožní neustály rýchly rast užívateľskej komunity TikTok v prospech všetkých zúčastnených strán."

Na základe desaťročia skúseností so zabezpečením najcitlivejších údajov na svete je cloud druhej generácie od spoločnosti Oracle od základu postavený tak, aby plne izoloval spustené aplikácie a autonómne reagoval na bezpečnostné hrozby. Spoločnosť Oracle bude kombinovať svoju bezpečnú cloudovú technológiu s nepretržitými kontrolami kódu, monitorovaním a auditom, aby poskytla bezprecedentnú záruku, že údaje o amerických používateľoch aplikácie TikTok sú súkromné a zabezpečené.

O spoločnosti Oracle Oracle Cloud ponúka kompletnú sadu integrovaných aplikácií pre predaj, služby, marketing, ľudské zdroje, financie, dodávateľský reťazec a výrobu a navyše vysoko automatizovanú a bezpečnú infraštruktúru druhej generácie s autonómnou databázou Oracle. Ďalšie informácie o spoločnosti Oracle (NYSE: ORCL) nájdete na adrese www.oracle.com.

Ochranné známky Oracle a Java sú registrované ochranné známky spoločnosti Oracle a/alebo jej pridružených spoločností. Ostatné názvy môžu byť ochrannými známkami príslušných vlastníkov.   Logo - https://mma.prnewswire.com/media/467598/Oracle_Logo.jpg

Kontakt: Contact Info, Deborah Hellinger, Senior Vice President, Oracle Corporate Communications, (212) 508-7935, deborah.hellinger@oracle.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring