OTS: Spoločnosť Mary Kay Inc. vymenovala úplne prvú ženu v rámci programu Pin...

TASR, 18. februára 2020 16:08

Spoločnosť Mary Kay Inc. vymenovala úplne prvú ženu v rámci programu Pink Changing Lives. Je ňou herečka a filantropka Monique Coleman

DALLAS--(BUSINESS WIRE)(TASR-OTS)-Spoločnosť Mary Kay Inc., dlhodobý líder v globálnom posilňovaní postavenia žien s hrdosťou oznamuje, že Monique Colemanová bola vymenovaná za úplne prvú ocenenú v rámci programu Pink Changing Lives. Program Pink Changing Lives - celosvetový záväzok Mary Kay osláviť jednotlivcov a organizácie, ktoré zlepšujú život žien a dievčat po celom svete - podporil viac ako tri milióny žien a ich rodín partnerstvom s viac ako 2 000 organizáciami a darovaním viac ako 15 miliónov dolárov.

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20200217005216/en/

Monique Coleman bola úplne prvou ocenenou v rámci projektu Pink Changing Lives. (Fotografia: Mary Kay Inc.)

Program Pink Changing Lives spoločnosti Mary Kay sa zameriava na získavanie prostriedkov pre organizácie zamerané na podporu výskumu rakoviny, pomoc pri boji proti hladu, ochranu pozostalých pred domácim zneužívaním, skrášľovanie spoločenstiev a mnoho ďalších programov na posilnenie postavenia žien a dievčat. V roku 2020 spoločnosť Mary Kay vytvorila program Pink Changing Lives Honoree na oslavu vplyvných žien z celého sveta, ktoré menia život a históriu k lepšiemu.

Dlho predtým, ako Monique Colemanová prvýkrát pôsobila na televíznej obrazovke ako Taylor McKessie v Disney's High School Musical, bola mladou dievčinou s veľkými snami o zmene sveta. Colemanová je zástankyňou zlepšovania sociálneho a ekonomického blahobytu mladých ľudí, najmä tým, že bola v roku 2010 vymenovaná ako Youth Champion pre OSN. Ako zástupkyňa mládeže zvyšovala informovanosť o najzávažnejších výzvach, ktorým čelia mladé ženy na celom svete, vrátane chudoby, domáceho násilia, sexuálneho napadnutia a nedostatku vzdelávacích zdrojov.

"Takmer 16 percent svetovej populácie je vo veku od 15 do 24 rokov*," uviedla Sheryl Adkins-Green, marketingová riaditeľka Mary Kay. "Pri výbere našich prvých ocenených v programe Pink Chaning Lives sme hľadali niekoho, kto by mohol dať hlas tejto často nedostatočne zastúpenej viac ako miliarde ľudí - najmä tínedžerov. Slečna Colemanová, priekopníčka a neúnavná obhajkyňa mládeže stelesňuje túto našu misiu."

V priebehu rokov Colemanová podporovala rôzne charitatívne organizácie ako sú Thirst Project, She's The First, Global Kids, Lollipop Theater, Better Youth, WeDay, Playworks, Allstate Foundation, či UN Foundation's Girl Up Campaign. Počas svojho pôsobenia vo funkcii zástupkyne mládeže OSN iniciovala zájazd do 24 krajín, aby povzbudila ľudí, aby konali v najnaliehavejších otázkach, ktorým dnes mladí ľudia čelia.

"Mladé dievčatá, najmä tie, ktoré žijú v komunitách s nedostatkom služieb, čelia bezprecedentným výzvam a zároveň jedinečnej príležitosti," uviedla Colemanová. "Cítim, že najdôležitejšia práca, ktorú robím, je pomoc ostatným, takže je mi cťou, že ma spoločnosť Mary Kay uznala za svoju vôbec prvú ocenenú v rámci programu Pink Changing Lives. Dúfam, že organizácie ako Mary Kay budú aj naďalej pomáhať dievčatám z celého sveta využívať ich potenciál teraz aj do budúcnosti. "

O spoločnosti Mary Kay

Originálna žena boriaca mýty, Mary Kay Ashová, založila svoju kozmetickú firmu pred viac ako 56 rokmi s tromi cieľmi: ponúknuť ženám skvelé príležitosti, ponúkať neodolateľné produkty a urobiť zo sveta lepšie miesto pre život. Z tohto sna nakoniec vznikla nadnárodná spoločnosť s obratom niekoľko miliárd dolárov, ktorá má milióny nezávislých predajcov v takmer 40 krajinách sveta. Firma Mary Kay sa snaží venovať výskumu na poli kozmetiky a vyrába špičkové produkty pre starostlivosť o pokožku, kozmetiku na farbenie vlasov, doplnky stravy a vône. Mary Kay sa zaviazala posilňovať postavenie žien a ich rodín prostredníctvom partnerstiev s organizáciami z celého sveta, so zameraním na podporu výskumu rakoviny, ochranu obetí domáceho násilia, skrášlenie našich spoločenstiev a povzbudzovanie detí, aby sledovali svoje sny. Pôvodná vízia pani Mary Kay Ashovej - "postupne zlepšovať jeden rúž denne" tak aj naďalej platí. Viac sa dozviete na MaryKay.com.

*Zdroj: United Nations - Department of Economic and Social Affairs - Population Division. 2019

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200217005216/en/

Kontakty

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom

972.687.5332 or media@mkcorp.com

Zdroj: Mary Kay Inc.

Multimédiá

Video

Monique Coleman ocenená v rámci projektu Mary Kay Inc. Pink Changing Lives.

Fotografia

Monique Coleman bola úplne prvou ocenenou v rámci projektu Pink Changing Lives. (Fotografia: Mary Kay Inc.)

Fotografia

Monique Coleman ocenená v rámci projektu Mary Kay Inc. Pink Changing Lives. (Fotografia: Mary Kay Inc.)

Fotografia

Monique Coleman ocenená v rámci projektu Mary Kay Inc. Pink Changing Lives. (Fotografia: Mary Kay Inc.)

Fotografia

Monique Coleman ocenená v rámci projektu Mary Kay Inc. Pink Changing Lives. (Fotografia: Mary Kay Inc.)

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring