OTS: Spoločnosť LONGi získala vysoké ocenenie testovacej inštitúcie RETC za...

TASR, 11. júna 2019 16:31

OTS: Spoločnosť LONGi získala vysoké ocenenie testovacej inštitúcie RETC za výnimočný výkon modulu

Si-an, Čína, 11. júna (TASR-OTS)(PRNewswire) - 5. júna 2019 renomovaná americká testovacia inštitúcia RETC udelila spoločnosti LONGi cenu za vysoký výkon. Ocenenie bolo udelené na základe dôsledných testov fotovoltických produktov značky LONGi v laboratóriu RETC. Celkovo RETC otestovalo viac než 2500 samostatných modulov z viac ako 150 rôznych modulových radov vyrobených 46 rôznymi dodávateľmi.

Tento test je prvým komplexným vyhodnotením výkonu modulu laboratóriom RETC. V testoch dosiahla spoločnosť LONGi „Vysoký výkon" vo všetkých troch kategóriách spoľahlivosti, výkonu produktu a záväzku kvality, pričom potvrdila vysokú spoľahlivosť a vynikajúci výkon monokryštalických modulov LONGi.

RETC má akreditáciu ISO 17025 od A2LA, pridruženého laboratória ILAC a status CBTL, čo je najvyššia akreditácia v schéme IEC. RETC ponúka testovanie odolnosti voči prostrediu a dlhodobého výkonu vo svojej testovacej lokalite v Nevade, ktorá sa vyznačuje púštnymi podmienkami a počasím juhozápadu a vo svojom testovacom centre na Filipínach, kde sú tropické podmienky s vysokou teplotou a vysokou vlhkosťou.

Cherif Kedir, prezident a generálny riaditeľ laboratória RETC, povedal: „Správa z testovania v centre RETC pomôže celému fotovoltickému priemyslu lepšie vyhodnotiť moduly založené na spoľahlivých vlastnostiach produktov nad rámec efektívnosti a nákladov. Moduly, ktoré prejdú touto skúškou, poskytnú zákazníkom vyššiu ochranu a vyššiu hodnotu za vysokokvalitné, spoľahlivé a načas dodané produkty."

O Testovacom centre pre obnoviteľnú energiu

Testovacie centrum pre obnoviteľnú energiu (RETC) je jedným z popredných svetových nezávislých technických a certifikačných laboratórií pre fotovoltiku a produkty v oblasti obnoviteľnej energie. RETC sa nachádza v oblasti zálivu San Francisco v srdci Silicon Valley a poskytuje jedinečnú technickú podporu výskumu a vývoja, certifikácie a testovania v teréne pre potreby rýchleho uvedenia produktu na trh a posúdenia financovateľnosti.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/900660/LONGi_Solar_Award_RETC.jpg Logo - https://mma.prnewswire.com/media/781516/LONGi_Solar_Logo.jpg  

Kontakt:

Ted Yang

+86-15388637121

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring