OTS: Spoločnosť LONGi získala status AAA v posledných hodnoteniach...

TASR, 27. februára 2020 15:09

OTS: Spoločnosť LONGi získala status AAA v posledných hodnoteniach financovateľnosti fotovoltických modulov ModuleTech

Londýn 27. februára (TASR-OTS)(PRNewswire) - LONGi, špičkový výrobca solárnych modulov z Číny, dosiahol rating AAA (najvyšší stupeň) od divízie prieskumu trhu poprednej londýnskej agentúry PV-Tech v rámci najnovšieho vydania hodnotení fotovoltických modulov ModuleTech Bankability za posledný štvrťrok 2020. LONGi je prvým dodávateľom modulov, ktorý si v histórii tento rating vyslúžil.

Systém klasifikácie PV ModuleTech Bankability Ratings používa vlastný analytický model na stanovenie skóre a ratingu financovateľnosti pre všetkých dodávateľov solárnych fotovoltických (PV) modulov, ktoré tvorí kombinácia posúdenia výrobného a finančného zdravia spoločností.

Tvorca systému ratingov PV ModuleTech Bankability a vysoko uznávaný analytik v odvetví fotovoltiky Dr. Finlay Colville vo vydaní klasifikácie za prvý štvrťrok '20 poznamenal, že „spoločnosť LONGi prevádzkuje odlišný obchodný model od ostatných dodávateľov modulov A a B, „a že„ spoločnosť LONGi investovala múdro, včas a s úplným presvedčením, že sa technológia fotovoltiky zmení tak, že viac-doštičkový prístup vystrieda mono-doštičkový."

V reakcii na nový rating AAA, Dennis She, viceprezident spoločnosti LONGi, dodal: „Spoločnosť LONGi vždy pripisovala kľúčový význam udržateľnému rozvoju spoločnosti a spoľahlivej a stabilnej prevádzke spojenej so silným finančným zdravím. V ostatných rokoch spoločnosť LONGi nepretržite preukazovala svoje spoľahlivé obchodné zručnosti a schopnosť reagovať na zmeny trhu."

Pôvodný článok z platformy PV Tech nájdete tu: 

LONGi graded as only AAA-Rated module supplier in Q1 2020 PV ModuleTech Bankability release  https://www.pv-tech.org/editors-blog/longi-graded-as-only-aaa-rated-m odule-supplier-in-q1-2020-pv-moduletech-ban 

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/781516/LONGi_Solar_Logo.jpg

Kontakt: Ted Yang, +86-153-8863-7121

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu