OTS: Spoločnosť LONGi sa dostala na zoznam „New China Nifty 50

TASR, 31. októbra 2017 9:14

OTS: Spoločnosť LONGi sa dostala na zoznam „New China Nifty 50" vydávaný bankou Goldman Sachs

Peking 31. októbra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Najväčšia svetová investičná banka Goldman Sachs vypracovala zoznam 50 firiem kótovaných na burze odrážajúci stav čínskeho hospodárstva v rámci nového vývoja pod názvom „New China Nifty 50". Spoločnosť LONGi Green Energy Technology Co., Ltd. (SHA: 601012) je jediným podnikom z odvetvia novej energetiky, ktorý sa na tomto zozname objavil. Na zoznam „Nifty 50" sa dostanú podniky, ktoré spĺňajú tieto tri kritériá: miera rastu čistého zisku vyššia ako 15 %, miera návratnosti kapitálu (ROE) vyššia ako 15 % po dobu troch po sebe nasledujúcich rokov a pomer trhovej ceny akcie k zisku na akciu (pomer P/E) nižší ako 35. Podniky na zozname „New China Nifty 50" by mali vykazovať ešte vyššiu mieru rastu, vyšší zisk a nižšiu finančnú páku. LONGi, najväčší svetový výrobca monokryštalických kremíkových výrobkov, bol ocenený kapitálovým trhom a stal sa najväčším výrobcom fotovoltiky na svete.

Tendencia a potenciálna hodnota akcií spoločnosti LONGi odzrkadľujú rastúci dopyt po monokryštalických fotovoltických produktoch stimulovaný zvyšujúcim sa počtom distribuovaných fotovoltických článkov, rozšírením programu Top Runner a realizáciou fotovoltických projektov na zmiernenie chudoby. Vzhľadom na silnú konkurenciu vo fotovoltickom priemysle spoločnosť LONGi rozširuje kapacitu na riešenie silného dopytu na trhu. Okrem toho tiež neustále zlepšuje technickú úroveň monokryštalických kremíkových dosiek, článkov a modulov s technológiou ako hlavnú konkurenčnú výhodu a jej technológia monokryštalických výrobkov sa vždy nachádza na popredných pozíciách. Práve vďaka týmto faktorom je spoločnosť LONGi jediným podnikom v novom energetickom priemysle, ktorý sa dostal na zoznam Goldman Sachs „New China Nifty 50".

Kontakt: 

Amy Ma, +86-183-9213-1832, mayy@longi-silicon.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring