OTS: Spoločnosť Karate Combat predstavuje prvú ligu plnokontaktného karate

TASR, 9. apríla 2018 16:42

New York/Bratislava 9. apríla (TASR) - Spoločnosť Karate Combat v pondelok 9. apríla ohlásila vytvorenie novej profesionálnej ligy v oblasti bojových športov, ktorá prenesie umenie karate techník do budúcnosti. Ide o plnokontaktný boj na báze pravidiel odborníkov na bojové umenia. Diváci Karate Combat sa dostanú k obsahu prostredníctvom svetovej brány ku karate, webstránky KARATE.com a tiež cez značkové aplikácie pre operačné systémy iOS a Android.

Karate Combat zaregistroval viac ako 100 špičkových svetových karatistov z 30 krajín, medziiným Elhadji Ndoura z USA, Achrafa Ouchena z Maroka, Dionicia Gustava z Dominikánskej republiky, Davy Dona z Francúzska, Georgea Tzanosa z Grécka a Rafaela Aghayeva z Azerbajdžanu.

Spoločnosť Karate Combat usporiadala vo februári v Budapešti ešte pred začiatkom sezóny podujatie s názvom Genesis a všetky kolá súťaže sú už teraz na vyžiadanie k dispozícii. Prvé podujatie, ktoré bude naživo streamované má názov Karate Combat: Inception a bude sa konať 26. apríla v Miami Beach. Po ňom budú nasledovať zápasy celej zostavy USA proti Iránu v máji v Dubaji a ďalšie turnaje sezóny 2018 v Aténach, Las Vegas, Hong Kongu a Tokiu.

Karate Combat je moderný športový zážitok optimalizovaný pre sledovanie na digitálnych a mobilných prístrojoch. Liga po prvýkrát odhalí informácie o biometrii, výžive, tréningu a DNA v reálnom čase prostredníctvom špeciálneho interaktívneho displeja Heads-Up, ktorý fanúšikom ponúkne bezprecedentný pohľad na silné aj slabé stránky všetkých súťažiacich.

"Karate je späť! Približne 50 miliónov Američanov sa niekedy v živote stretlo s karate a fanúšikov na celom svete stále pribúda. Napriek tomu neexistuje stále žiadna profesionálna liga," povedal Michael DePietro, generálny riaditeľ spoločnosti Karate Combat. KARATE.COM je hlavnou bránou distribúcie prostredníctvom vlastných platforiem spoločnosti Karate Combat vrátane mobilných aplikácií. Podujatia a ďalší obsah môžete sledovať na mnohých digitálnych, televíznych a OTT médiách na celom svete, vrátane globálnej aplikácie FITE, YouTube, Twitch, siete Fight, Facebook, Rumble, kanálu Titan a Dailymotion.

Sledujte prostredníctvom webstránky: www.karate.com/

O spoločnosti Karate Combat

Karate Combat je prestížna značka zameraná na karate, ktorá organizuje profesionálnu plnokontaktnú ligu karate, zaoberá sa predajom športového vybavenia a prevádzkuje celosvetovú sieť Dojo. Karate Combat sa usiluje o rozvoj tradičného karate prostredníctvom svojej stránky KARATE.com, brány do sveta karate a značkových mobilných aplikácií. Firma má sídlo v New York City a pobočky v mestách Calabasas v Kalifornii a v Budapešti. Viac informácií nájdete na: www.karate.com.

Kontakt pre médiá:

Owen Phillips, Owen@karate.com

Video - https://www.youtube.com/watch?v=q0dVLdIn7vo

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/662439/Karate_Combat_Logo.jpg

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring