OTS: Spoločnosť JA Solar získala siedmykrát po sebe ocenenie „Top Performer

TASR, 20. mája 2022 15:08

OTS: Spoločnosť JA Solar získala siedmykrát po sebe ocenenie „Top Performer" v hodnotení spoľahlivosti fotovoltických modulov PVEL za rok 2022

Peking 20. mája (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť PV Evolution Labs („PVEL"), s odvolaním sa na vynikajúci výkon produktu, bola už siedmykrát uznaná ako „Top Performer" vo svojom nedávno vydanom hodnotení spoľahlivosti fotovoltických modulov PVEL za rok 2022. PVEL je popredné laboratórium na testovanie spoľahlivosti a výkonu solárnych modulov.

PVEL zoraďuje výrobcov fotovoltických modulov na základe testovania v rámci Programu kvalifikácie produktov (PQP) počas 18-mesačného obdobia. Program kvalifikácie produktov (PQP) zahŕňa testy a analýzy tepelného cyklovania (TC600), vlhkého tepla (DH2000), sekvencie mechanického namáhania (MSS), potenciálom indukovanej degradácie (PID192), svetlom indukovanej degradácie (LID), svetla a degradácie vyvolanej zvýšenou teplotou (LeTID) a ďalšie.

V porovnaní s väčšinou štandardizovaných testov je program PQP prísnejší, pokiaľ ide o podmienky testovania aj sekvencie. Získané výsledky sú preto podrobnejšie a významnejšie pre praktické scenáre aplikácie modulov. Výsledky programu PQP poskytujú vývojárom solárnych projektov, investorom a vlastníkom aktív nezávislé a konzistentné údaje o spoľahlivosti a výkone pre spoľahlivý výber fotovoltických produktov a efektívne riadenie dodávateľov.

Siedme označenie „Top Performer" demonštruje neustálu inováciu produktov a technológií spoločnosti JA Solar. Podľa údajov z jednoročného (február 2021 – február 2022) testu energetického výťažku, ktorý spoločne vykonali spoločnosti JA Solar a TUV Nord, je výroba energie na watt modulu JA Solar DeepBlue 3.0 približne o 1,6 % vyššia ako v prípade superveľkých súčasných modulov.

Tým, že spoločnosť JA Solar uprednostňuje výskum a vývoj produktov fotovoltiky a ich rôznych aplikácií ukazuje svoj záväzok podporovať vývoj a aplikáciu vysokoúčinnej technológie fotovoltiky. Poskytovaním vysokokvalitných produktov zákazníkom po celom svete si spoločnosť JA Solar získala uznanie v tomto odvetví a tiež pečať „Top Brand PV" od inštitútu EUPD Research v Európe, MENA, Čile, Mexiku, Austrálii a Vietname.

KONTAKT: Oriana Zhang, +86-1063611888*1697, zhangbobo@jasolar.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring