OTS: Spoločnosť JA Solar bola opätovne uznaná za 100% bonitnú v prieskume...

TASR, 22. októbra 2021 8:20

Spoločnosť JA Solar bola opätovne uznaná za 100% bonitnú v prieskume spoločnosti BloombergNEF v oblasti finančnej schopnosti pre fotovoltické moduly za rok 2021

PEKING 22. októbra (TASR-OTS)-/PRNewswire/- Nedávno boli zverejnené výsledky prieskumu spoločnosti BloombergNEF(BNEF) v oblasti finančnej schopnosti pre fotovoltické moduly za rok 2021, ktoré opäť ukazujú, že spoločnosť JA Solar je z finančnej stability a dobrého mena na najvyššej úrovni medzi výrobcami fotovoltických modulov, pričom jej finančná schopnosť je uznaná indexom odporúčania 100 % podľa BNEF.

Hodnotenie BNEF v oblasti finančnej schopnosti výrobcov modulov je založené na analýze záznamov o výsledkoch, finančnej stabilite a technológiách modulov po vykonaní prieskumov u bánk, fondov, dodávateľov solárnej techniky, nezávislých výrobcov energie a technických poradcov s globálnou pôsobnosťou.

Podľa údajov spoločnosti BNEF o globálnych projektoch financovaných z termínovaných pôžičiek tvorí od augusta 2019 najväčší podiel dodávka modulov spoločnosti JA Solar, čo ukazuje, že obrovskú finančnú schopnosť spoločnosti JA Solar uznáva celý trh fotovoltiky.

Výsledky prieskumu tiež integrujú údaje z testovacích modulov pochádzajúce z PV Evolution Labs (PVEL), nezávislého externého testovacieho laboratória, a RETC (Renewable Energy Test Center), uznávanej testovacej agentúry z USA.

Podľa hodnotiacej karty spoľahlivosti fotovoltického modulu PVEL 2021 je spoločnosť JA Solar už šiestykrát uznaná ako „najlepší hráč". Hodnotiaca karta 2021 je podrobný súhrn výsledkov testov trvajúcich 18 mesiacov. Program kvalifikácie produktov fotovoltického modulu (PQP) zahŕňa testy a analýzy tepelného cyklovania (TC600), vlhkého tepla (DH2000), potenciálom indukovanej degradácie (PID192), svetlom indukovanej degradácie (LID), svetla a degradácie vyvolanej zvýšenou teplotou (LeTID) a ďalšie. V porovnaní s väčšinou štandardizovaných testov je PQP prísnejší z hľadiska podmienok aj postupnosti, preto sú získané výsledky podrobnejšie a dôležitejšie pre praktické aplikačné scenáre modulov. Vymenovanie spoločnosti PVEL za „najvýkonnejšiu spoločnosť" je cenným uznaním kvality a vynikajúceho výkonu fotovoltických produktov spoločnosti JA Solar.

V správe spoločnosti RETC o indexe fotovoltických modulov (PVMI) za rok 2021 (PVMI) je spoločnosť JA Solar uznávaná ako „celkovo veľmi úspešný producent" s vynikajúcim výkonom, pokiaľ ide o kvalitu, spoľahlivosť a výkonnosť svojich modulov. Správa PVMI za rok 2021 sumarizuje výsledky viac ako 12-mesačného testovania napríklad pri vlhkom teple (DH2000), dynamickom mechanickom zaťažení (DML), účinnosti solárneho modulu, pomere PTC k STC, teste súboru PAN, degradácii vyvolanej svetlom (LID), svetle a degradácii vyvolanej zvýšenou teplotou (LeTID) a nárazovom teste. Každý test má silný referenčný význam pre spoľahlivosť modulov v scenároch praktických aplikácií. Postupné víťazstvo ako „celkovo veľmi úspešný producent" ešte viac potvrdzuje výkonnostné výhody modulov spoločnosti JA Solar v oblasti účinnosti, spoľahlivosti a kapacity výroby energie a dokonale odráža uvažovanie o dizajne modulov „zameraného na zákazníka na dosiahnutie optimálneho LCOE".

Spoločnosť JA Solar bola vždy odhodlaná podporovať vývoj a aplikáciu vysokoúčinnej fotovoltickej technológie a poskytovať zákazníkom na celom svete vysokokvalitné produkty a služby, čím si získala vysoké uznanie na svetovom trhu. Vďaka svojmu celosvetovému objemu zásielok, ktorý sa niekoľko rokov po sebe radí medzi tri najlepšie, získala spoločnosť JA Solar pečať „Top Brand PV" na trhu v Európe, strednom východe a v severnej Afrike, v Austrálii a Vietname.

KONTAKT: Oriana Zhang, +86-15701610173, zhangbobo@jasolar.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring