OTS: Spoločnosť Intelsat oznamuje plánovaný odchod Stephena Spenglera z ...

TASR, 22. októbra 2021 15:33

Spoločnosť Intelsat oznamuje plánovaný odchod Stephena Spenglera z funkcie generálneho riaditeľa

McLean 22. októbra (TASR-OTS) - (BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Intelsat S.A. (OTC: INTEQ), prevádzkovateľ najväčšej a najmodernejšej integrovanej satelitnej a pozemnej siete na svete, dnes oznámila, že sa generálny riaditeľ Stephen Spengler rozhodol odísť z funkcie generálneho riaditeľa po tom, čo spoločnosť ukončí proces finančnej reštrukturalizácie a vymenuje jeho nástupcu. Do tej doby bude Spengler pokračovať vo svojej funkcii a povedie spoločnosť Intelsat v záverečných fázach tohto procesu, aby zabezpečil jeho hladký priebeh.

"Blížime sa k záveru našej reštrukturalizácie ako finančne silnejšej spoločnosti a máme ideálnu pozíciu pre začatie novej obchodnej stratégie pre implementáciu budúcej generácie sieťového pripojenia 5G," povedal Spengler. "Teraz je ten správny okamih, aby som oznámil svoj odchod do dôchodku a mohol začať pracovať na výbere svojho nástupcu."

Dave McGlade, predseda predstavenstva, povedal: "Steve pracoval pre spoločnosť Intelsat viac ako 18 rokov v rôznych vedúcich funkciách a posledných šesť a pol roka ako generálny riaditeľ. Jeho porozumenie potrebám našich zákazníkov prinieslo spoločnosti mnoho obchodných úspechov. Oceniť musím tiež jeho vytrvalé vedenie spoločnosti v čase našej finančnej reštrukturalizácie. Pomohol vybudovať základy pre silnú budúcnosť a my sme mu za to vďační."

Vedením procesu hľadania nového generálneho riaditeľa bola poverená poradenská spoločnosť Egon Zehnder, ktorá sa na oblasť manažmentu dlhodobo zameriava.

O spoločnosti Intelsat

Spoločnosť Intelsat je jedným zo zakladateľov satelitnej technológie a prevádzkuje najdôveryhodnejšiu satelitnú telekomunikačnú sieť na svete. Využívame svoje jedinečné odborné znalosti a globálny rozsah k prepojenia ľudí, podnikov a komunít bez ohľadu na to, o ako ťažkú výzvu sa jedná. Spoločnosť Intelsat vytvára budúcnosť globálnej komunikácie a ponúka prvú hybridnú, viac obežnú, softvérovo definovanú sieť 5G na svete, ktorá je navrhnutá pre jednoduché, bezproblémové a bezpečné pokrytie na miestach, kde to naši zákazníci najviac potrebujú. Viac informácií o našich aktivitách a víziách sa môžete dozvedieť na Intelsat.com.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211021005609/en/

Kontakty

Melissa Longo - melissa.longo@intelsat.com; +1 240-308-1881

Zdroj: Intelsat

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring