OTS: Spoločnosť Intelliber Technologies spúšťa Socialyk - prvú svetovú...

TASR, 20. marca 2017 10:29

OTS: Spoločnosť Intelliber Technologies spúšťa Socialyk - prvú svetovú sieťovú platformu fungujúcu na princípe humanocentrického softvéru ako služba

San Francisco 20. marca (TASR-OTS)(PRNewswire) - Spoločnosť Intelliber Technologies INC so sídlom v San Franciscu a Jamshedpure v Indii, 18. marca oznámila zahájenie prevádzky platformy Socialyk -  prvej humanocentrickej siete na svete fungujúcej na princípe softvér ako služba.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/479900/Landing_Page_Socialyk.jpg

„Socialyk je prvá svetová humanocentrická, plne funkčná sieťová platforma fungujúca na princípe softvéru ako služba spájajúca dopyt a ponuku". Socialyk je tiež najrýchlejšie rastúca platforma v doméne softvérov ako služba. Miera týždenného rastu Socialyku nikdy nebola nižšia ako 900% ihneď po svojom spustení 20. januára 2017. Od jeho vzniku na konci januára sa do Socialyku zapísalo už viac ako 25 000 užívateľov. Jyoti Ranjan; zakladateľ a výkonný riaditeľ spoločnosti Intelliber Technologies hovorí, že Socialyk, to je skôr vkladanie príležitostí do rúk užívateľov a pomoc pri získavaní časových a finančných úspor. „Socialyk je platforma, na ktorej sa stretnú užívatelia, aby zdieľali aktuality, trhové informácie, najímali talentovaných kandidátov, budovali základňu predplatiteľov, získavali zákazníkov, vyvesili inzeráty, pozreli si recenzie, zadávali svoje ponuky, uchádzali sa o účasť v projektoch, predávali podľa typu publika a spotrebiteľa, predávali prostredníctvom ponuky v reálnom čase, získavali prístup k analytickým údajom, ktoré nie sú k dispozícii na verejných doménach a uchádzali sa o pracovné miesta," povedal Jyoti Ranjan - výkonný riaditeľ a zakladateľ spoločnosti Intelliber Technologies. Socialyk má až od teraz internetovú podobu a v pláne je spustiť aplikácie pre androidy aj iOS už prvý júnový týždeň tohto roku. Jyoti Ranjan tiež dodáva, že užívatelia, obsah a aktivity sa na Socialyku párujú na základe požiadavky pomocou preverenej siete tisícky jednotlivcov, medzi ktorými sú podnikatelia, pracovníci náboru, cestovatelia, blogeri, organizátori podujatí, realizátori projektov, obchodníci, atď..

Vytvorte si vlastný účet

Na platforme Socialyk môžu jednotlivci uviesť svoje potreby podľa správnej kategórie a spoľahnúť sa na stroj založený na humanocentrickom princípe, že ich automaticky spáruje so správnymi užívateľmi. Čokoľvek, kedykoľvek, kdekoľvek, keď je to potrebné.

„Medzi uvedené potreby môže patriť cestovná agentúra na Havaji, dobrodružný výlet na Mount Everest, hľadanie partnera na cesty, obchodné potreby spoločnosti v Silicon Valley, predajca vo vašej lokalite, náborový pracovník, ktorý hľadá niekoho s vašimi zručnosťami, obchodník s ponukami pre váš typ publika alebo potápač v Bangkoku. Cez Socialyk máte teraz na dosah ruky neuveriteľných užívateľov na celej planéte." 

Každý na sieti Socialyk má vytvorený podrobný profil so vzorkami svojej práce. Uvidíte ich záujmy, zručnosti, preferencie aj celý diapazón ich zručností. Pomocou recenzií nájdete tú správnu spoločnosť pre vašu nasledujúcu prácu. Na Socialyk môžete pridať váš súčasný tím, informovať ľudí o svojich službách a produktoch alebo vybudovať celý tím pomocou funkcie uverejňovania voľných pracovných miest. „Socialyk funguje na báze prístupu zameraného na človeka, prináša informácie a príležitosti súvisiace s vašimi potrebami priamo do vašich rúk. Socialyk sa tiež stará o marketingový výskum, obchodné informácie a prieskumy pre spoločnosti či jednotlivcov a pomáha vám pri rozhodovaní na základe obchodných údajov v reálnom čase." 

„Či máte na starosti nábor nových pracovníkov, hľadáte pracovné miesto, ste na voľnej nohe alebo vlastníte firmu, značku či mediálny konglomerát, Socialyk vám pomôže robiť to, čo máte najradšej a robiť úžasné veci. Socialyk má prináša príležitosti v reálnom čase, kedykoľvek."

Video - https://www.youtube.com/watch?v=RL3GSQdSeaw

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/479512/Socialyk_Logo.jpg

Kontakt:

engage@intelliber.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring