OTS: Spoločnosť iHerb oznamuje dôverné predloženie návrhu vyhlásenia ...

TASR, 23. júla 2021 15:42

Spoločnosť iHerb oznamuje dôverné predloženie návrhu vyhlásenia o registrácii pre navrhovanú počiatočnú verejnú ponuku

PASADENA, Kalifornia 23. júla (TASR-OTS) -/PRNewswire/ - Spoločnosť iHerb Holdings, Inc. dnes oznámila, že dôverne predložila návrh vyhlásenia o registrácii na formulári S-1 Komisii pre cenné papiere (SEC) týkajúci sa navrhovanej počiatočnej verejnej ponuky jej kmeňových akcií. Počet ponúkaných akcií a cenové rozpätie navrhovanej ponuky ešte neboli stanovené. Očakáva sa, že počiatočná verejná ponuka sa začne potom, ako SEC dokončí proces preskúmania, v závislosti od trhových a iných podmienok.

Táto tlačová správa nepredstavuje ponuku na predaj ani výzvu na kúpu akýchkoľvek cenných papierov. Všetky ponuky, žiadosti alebo ponuky na nákup alebo akýkoľvek predaj cenných papierov sa uskutočňujú v súlade s požiadavkami na registráciu podľa Zákona o cenných papieroch z roku 1933 v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon o cenných papieroch"). Toto oznámenie sa vydáva v súlade s pravidlom 135 podľa Zákona o cenných papieroch.

O spoločnosti iHerb

Sme najväčšou platformou elektronického obchodu na svete, ktorá sa venuje kategórii vitamínov, minerálov, doplnkov alebo VMS, s rastúcim zastúpením v ďalších oblastiach zdravia a wellness spotrebiteľa. Dôverujú nám milióny ľudí vo viac ako 185 krajinách a ponúkame zostavené portfólio značkových a inovatívnych produktov tretích strán a proprietárnych produktov v najlepšej možnej hodnote, ktoré sú pohodlne dodávané priamo našim zákazníkom.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/742063/iHerb_Logo.jpg

KONTAKT: Nicole Rohrer, Riaditeľka pre značku a obsah, press@iherb.com; Cassandra Bujarski/Steven Goldberg, Sard Verbinnen & Co., iherb-SVC@sardverb.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu