OTS: Spoločnosť Huobi expanduje do Turecka

TASR, 27. júna 2019 10:31

OTS: Spoločnosť Huobi expanduje do Turecka

V pláne sú aj lokalizované produkty a služby, plus miestna pobočka.

Istanbul 27. júna (TASR-OTS)(PRNewswire) - Skupina Huobi sa v rámci svojich aktuálnych plánov globálnej expanzie v nasledujúcom roku zameria najmä na turecký trh. V rámci tejto stratégie zavedie fiat onramp pre tureckú líru, pobočku s miestnymi zdrojmi v Turecku a lokalizované produkty a služby zákazníkom. Spoločnosť Huobi prijíma turecké projekty, ktoré sa môžu zaregistrovať tu: list@huobi.com.

„Turecko je pre nás veľmi dôležitým, sľubným a perspektívnym trhom. V pláne máme agresívny prístup k zavedeniu ekosystému Huobi," hovorí globálny riaditeľ spoločnosti Huobi Livio Weng, ktorý sa v Istanbule zúčastnil stretnutia sponzorovaného firmou Huobi. Na podujatí participovali aj obchodníci, nadšenci kryptomien a odborníci na blockchain, vrátane experta na digitálnu ekonomiku Erkana Öza a lektora a učiteľa kryptomien Ismaila Hakkiho Polata. Nad expanziou Huobi do Turecka bude bdieť spoločnosť Huobi MENA, pobočka skupiny Huobi pre Blízky východ, Afriku a Južnú Áziu. Huobi MENA má sídlo v Dubaji.

„Sme naozaj nadšení reakciou, ktorú sme dostali zo strany tureckej komunity. S jej podporou sa nám podarila jedna z najväčších udalostí vo sfére kryptomien v Turecku. Na webovú stránku spoločnosti Huobi Global sme už pridali možnosť komunikácie v tureckom jazyku a čoskoro budú mať klienti možnosť získať aj podporu zákazníkom a mobilnú aplikáciu v turečtine. Okrem toho sme spustili aj Huobi Tokeny pre tureckých používateľov, umožňujúce prístup k Huobi Prime a Fast Track. Dúfame, že sa nám podarí do konca roku sprístupniť tureckým používateľom aj fiat onramp," uviedol Mohit Davar, spoluzakladateľ spoločnosti Huobi MENA.

Podľa globálneho spotrebiteľského prieskumu za rok 2019 z dielne spoločnosti pre prieskum a analýzu trhu s názvom Statistica, dosiahli občania Turecka najvyššiu mieru vlastníctva kryptomien per capita zo všetkých skúmaných krajín. Neuveriteľných 20%, alebo 1 z 5 obyvateľov Turecka dnes vlastní nejakú formu kryptomeny. „Toto číslo určite zodpovedá realite, s ktorou sme sa tu stretli," povedal Huobi Livio Weng. „Početnosť a vášeň tureckej obchodnej komunity bola pre nás naozaj zarážajúca."

Okrem Turecka preskúmava skupina Huobi možnosti expanzie aj na iných trhoch. Týka sa to aj Rumunska, kde na pozvanie rumunskej vlády Huobi Livio Weng nedávno predniesol hlavný príspevok Rumunského samitu o blockchaine 2019 v Bukureštskom parlamentom paláci.

„Nie je jasné, aké zmeny spôsobí blockchain vo svete, ale dnes sme všetci priekopníkmi v tomto priestore," povedal Weng. „Spoločnosť Huobi je pripravená na spoluprácu na ceste k sľubnej budúcnosti." O skupine Huobi: Skupina Huobi Group, ktorá pozostáva z desiatich dodávateľských a odberateľských firiem, je vedúcou svetovou spoločnosťou v oblasti blockchainu. Kumulatívny obrat spoločnosti Huobi Group, ktorá vznikla v roku 2013, presahuje 1 bilión USD. S hrdosťou poskytuje bezpečné a pohodlné služby v oblasti kryptomien a správy aktív miliónom používateľov vo viac ako 130 krajinách. Nájdete nás na hbg.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/929493/livio_weng_in_turkey.jpg  

Kontakt:

Jiayi Li, media@huobi.com, +65-92295769

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring