OTS: Spoločnosť HONOR oslavuje globálny deň fanúšikov 2020: Exkluzívne zľavy...

TASR, 31. marca 2020 10:38

OTS: Spoločnosť HONOR oslavuje globálny deň fanúšikov 2020: Exkluzívne zľavy až 60 % od 30. marca sprevádzané živými prenosmi s influencermi z celého sveta

Fanúšikovia značky HONOR ocenia exkluzívne zľavy na celý rad produktov značky HONOR, od smartfónov cez nositeľné zariadenia až po laptopy a slúchadlá

Šen-Čen, Čína 31. marca (TASR-OTS)(PRNewswire) - Globálna technologická značka HONOR dnes ohlásila svoj celosvetový deň fanúšikov HONOR 2020. Počas osláv, ktoré prebiehajú od 30. marca do 14. apríla, HONOR privíta fanúšikov z viac ako 18 krajín vrátane Nemecka, Francúzska, Veľkej Británie, Ruska, Českej republiky, Malajzie a ďalších radom zaujímavých akcií a ponúk na všetky produkty HONOR vrátane smartfónov, nositeľných zariadení a prenosných počítačov na stránkach Hihonor.com a v ďalších partnerských maloobchodoch. Okrem exkluzívnych zliav predstaví značka  aj svojich prvých HONOR Experience Officers, niekoľko známych influencerov z celého sveta, ktorí predvedú škálu inteligentných zariadení HONOR. Spoločnosť HONOR je presvedčená, že inovatívne technológie môžu mať pozitívny vplyv na život ľudí a Globálny deň fanúšikov (Global Fans Day) bude prezentáciou toho, ako môže sortiment výrobkov HONOR pomôcť dosiahnuť zdravší a produktívnejší život kedykoľvek a kdekoľvek.

„Sme radi, že s našimi zákazníkmi môžeme oslavovať Globálny deň fanúšikov HONOR 2020 a ponúknuť množstvo skvelých ponúk a zliav na naše najlepšie produkty v sortimentovej rade. Na konci roku 2019 sme zaznamenali na celom svete vyše 220 miliónov fanúšikov a takýmto spôsobom sa im chceme poďakovať za neustálu podporu. Tešíme sa na ďalších priaznivcov, ktorých získame v roku 2020 a neskôr v globálnej komunite fanúšikov," povedal George Zhao, prezident spoločnosti HONOR. „V súlade s našou stratégiou 1+8+N, ktorej cieľom je dosiahnuť, aby naši zákazníci vlastnili 1 smartfón HONOR, 8 kategórií domácich zariadení a širokú škálu produktov od našich partnerov umožňujúcich inteligentný život, uvádzame tohtoročnú tému Dňa fanúšikov „Vzdajte poctu  svojmu inteligentnému životu" (HONOR Your Smart Life). HONOR sa usiluje o vytvorenie prepojenejšieho a inteligentnejšieho sveta pre globálnu mládež. Veríme, že vďaka týmto oslavám bude viac ľudí využívať výhody inteligentného života, ktorý umožňujú inteligentné produkty spoločnosti HONOR pre rôzne príležitosti."

Oslavujte spolu s HONOR Experience Officers na celom svete Tento rok vsadila značka HONOR na spoluprácu so známymi influencermi a celebritami zo sveta športu, fotografie a hier. HONOR Experience Officers ukážu, ako im špičkové produkty spoločnosti HONOR pomáhajú v každodennom živote, či už v práci, pri tréningu alebo v rámci zábavy vo voľnom čase. Okrem toho majú fanúšikovia, ktorí sa zúčastňujú online aktivít HONOR Experience Officers, šancu získať prístup k špeciálnym ponukám a zľavám značky HONOR.

#Move with HONOR (Športujte so značkou HONOR)

Nositeľné produkty značky HONOR sú vybavené pokročilými funkciami sledovania zdravia a fitnes a rôznymi športovými režimami. Radia sa tak medzi spoľahlivých spoločníkov pre šport, vďaka ktorým sa môže každý krôčik po krôčiku zlepšovať bez ohľadu na úroveň kondície. Presvedčte sa o tom, ako HONOR MagicWatch 2, ktorý ponúka interaktívne vylepšenia sledovania zdravia, ako je napríklad monitorovanie SpO2[1], pomáha zvyšovať výkon uznávaného nemeckého horolezca Alexandra Megosa.

#Create with HONOR (Tvorte so značkou HONOR)

Vychutnajte si prenosný laptop s neporovnateľným výkonom na cestách z radu HONOR MagicBook a zažijete hladký multitasking a ultra ľahký dizajn. Pripojte sa k Muradovi Osmannovi, svetovému influencerovi spomedzi trojky najznámejších cestovateľov a zakladateľovi #FollowMeTo. S podporou série HONOR MagicBook uvidíte kreativitu v pozadí jeho kultových postov. Zúčastnite sa na streamovaní ASBYTlive 8. apríla a môžete tiež vyhrať nový MagicBook 14.

#Play with HONOR (Hrajte sa so značkou HONOR)

Ak ste fanúšikom hrania hier na cestách, HONOR 9X Pro je pre vás tou najlepšou voľbou. HONOR 9X Pro na báze čipovej sady Kirin 810 a GPU Turbo 3.0, ponúka rýchlejšie herné zážitky na celej ploche displeja. Spolu s hráčmi Teeqzy, Puuki a Jo Jonas zažijete počas živého vysielania 8. apríla bezchybnú hru a môžete získať výherné kupóny v hodnote až 408 EUR. Je tiež šanca, že vyhráte darčekový kód v hodnote 100 EUR na hry Castle Clash a Lords Mobile, ktorý vydala IGG pre všetky nákupy smartfónov HONOR.[2] Takúto ponuku by si nemal nechať ujsť žiaden skutočný milovník hry.

Nakupujte inteligentne so značkou HONOR

Od dnešného dňa (30. marca) do 14. apríla sú k dispozícii exkluzívne ponuky a zľavy na všetky nové produkty hihonor.com v Nemecku  a Francúzsku[3].

Až 60 % zľava: Ušetrite až 60 % na inteligentných zariadeniach HONOR. Získať môžete aj HONOR MagicWatch 2 za historicky najnižšiu cenu iba 149,99 EUR[4].

Špeciálny balík Dňa fanúšikov: Na oslavu globálneho dňa fanúšikov HONOR 2020 bola vytvorená aj hra s dátumom „4/0/8", ktorá ponúka sériu zaujímavých špeciálnych balíkov. Fanúšikovia v Nemecku a vo Francúzsku majú možnosť získať exkluzívny špeciálny balík vybraných produktov za cenu 408 EUR. Okrem toho sú k dispozícii aj ďalšie špeciálne balíky za ceny 408, 804, 40,80 a 80,40 EUR.

Dátumy predaja HONOR MagicBook 14: HONOR MagicBook 14 bude tiež k dispozícii v Nemecku od 3. apríla a vo Veľkej Británii od 7. apríla. Fanúšikovia značky HONOR vo Francúzsku sa na neho môžu tešiť od 16. apríla.

Hlavné výhody nákupu na webe hihonor.com: Nákup na webe hihonor.com umožňuje zákazníkom objaviť celý sortiment produktov pod jednou strechou. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na popredajný servis, ktorý zahŕňa bezplatné vrátenie[5] a doručenie tovaru[6]. Tí, ktorí majú VIP členstvo, budú mať prístup aj k ďalším zľavám na vybrané produkty.

Zákazníci vo Veľkej Británii dostanú špeciálny bonus za všetky nákupy na Amazone a Argose od 27. marca do 14. apríla. Zostaňte naladení na ďalšie veľkolepé veľkonočné prekvapenia od spoločnosti HONOR.

Foto:

O značke HONOR 

HONOR je popredná technologická značka pre globálnu mládež, ktorá sa narodila počas rastu mobilného internetu a formovala ju prelomová technológia postavená na neochvejnej orientácii na investície do výskumu a vývoja. Cieľom značky HONOR je využiť všetky možnosti v ére 5G a umelej inteligencie a vytvoriť inteligentný nový svet pre mládež pomocou inteligentného živého ekosystému a inšpiratívnej kultúry mládeže. HONOR sa aj naďalej bude od svojej konkurencie odlišovať objavovaním zábavy v inováciách, zavádzaním technologického životného štýlu a ponukou rozmanitej a otvorenej online komunity pre svoju rozširujúcu sa základňu fanúšikov.  Viac informácií nájdete o spoločnosti HONOR na webovej stránke www.hihonor.com alebo nás sledujte na:

https://www.facebook.com/honorglobal/ 

https://twitter.com/Honorglobal 

https://www.instagram.com/honorglobal/  https://www.youtube.com/honorglobal 

[1] Dostupnosť monitora SpO2 sa líši v závislosti od rôznych trhov a regiónov. Monitor SpO2 nie je navrhnutý ako zdravotnícka pomôcka a jeho účelom nie je diagnostikovať, liečiť, ošetrovať alebo predchádzať chorobám. Všetky údaje a merania by sa mali používať iba na osobné účely. Táto funkcia bude k dispozícii približne od 10. apríla prostredníctvom OTA.

[2] Táto špeciálna ponuka sa vzťahuje len na nákupy na stránke hihonor.com/germany a hihonor.com/france.

[3] Táto špeciálna ponuka sa vzťahuje len na nákupy na stránke hihonor.com/germany a hihonor.com/france.

[4] Akcia sa vzťahuje len na nákupy na stránke hihonor.com/germany.

[5] Bezplatné vrátenie tovaru počas prvých 31 dní sa vzťahuje na všetky nákupy MagicWatch 2.

[6] Bezplatné doručenie sa vzťahuje na všetky nákupy nad 39,90 EUR.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1139014/HONOR_Global_Fans_Day_2020_Live_HONOR.jpg

Kontakt: Mavis Wen, +852-5205-6606, Mavis.Wen@bcw-global.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring