OTS: Spoločnosť Hitachi Koki oznamuje zmenu názvu značky

TASR, 7. novembra 2017 9:53

OTS: Spoločnosť Hitachi Koki oznamuje zmenu názvu značky na "H KOKI". Rebranding odráža odhodlanie spoločnosti ďalej rásť ako globálna značka.

Tokio 7. novembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Hitachi Koki Co., Ltd. (http://www.hitachi-koki.com/), popredný výrobca elektrického náradia a zariadení v oblasti biologických vied, oznámil 1. novembra, že spoločnosť mení svoj korporátny názov na Koki Holdings Co., Ltd. s účinnosťou od 1. júna 2018 a celý sortiment elektrického náradia známy ako HITACHI a/alebo Hitachi Koki premenuje na HiKOKI (*) (vyslovuje sa „hai-koh-key") od 1. októbra 2018. Zmeny idú ruka v ruke s ambicióznou medzinárodnou rozvojovou stratégiou spoločnosti zameranou na zabezpečenie udržateľného rastu pri rozširovaní obchodu v takmer 100 krajinách globálnej siete spoločnosti Hitachi Koki.

Výkonné technológie svetovej triedy spoločnosti Hitachi Koki priniesli spoľahlivé a inovatívne produkty v celej svojej slávnej 70-ročnej histórii a slúžia ako základ pre nové partnerstvo s KKR, jednou z popredných svetových súkromných akciových skupín. Prostredníctvom nového partnerstva spoločnosť Koki Holdings zjednodušuje prevádzku a urýchľuje investície do organického vývoja a akvizícií, aby potvrdila svoju poprednú pozíciu na svetových trhoch.

Spolu s rebrandingom sa spoločnosť rozhodla založiť dcérsku firmu ako európske sídlo Koki Holdings Europe GmbH na predmestí Düsseldorfu v Nemecku, aby podčiarkla strategický význam európskeho trhu. Dcérska spoločnosť začne svoju činnosť v novembri 2017 a bude slúžiť na realizáciu aktivít materskej spoločnosti v Európe s cieľom byť bližšie k svojim zákazníkom a urýchliť tak ich rozhodovanie.

„Prinášame cenné inovácie v oblasti výroby s uspokojujúcimi obchodnými výsledkami už viac ako 70 rokov a teraz je čas, aby sme sa sústredili na expanziu na skutočne globálnu spoločnosť a zároveň zostali zakorenení vo vlastných japonských tradíciách," povedal Osami Maehara, prezident Hitachi Koki. „Potvrdzujeme náš záväzok urýchliť rast spolu s novým dynamickým partnerom, spoločnosťou KKR, v snahe stať sa globálnym lídrom v oblasti elektrických nástrojov a vybavenia v oblasti biologických vied. V rozpočtovom roku 2020 sme si stanovili ambiciózny cieľ predaja vo výške 2,7 miliárd USD. Sme presvedčení, že môžeme posunúť svoju spoločnosť na ďalšiu úroveň s podporou všetkých našich zamestnancov a partnerov po celom svete a rebranding značky je prvým krokom k naplneniu tohto cieľa. Tešíme sa na pokračovanie v budovaní značky, ktorá presahuje očakávania náročných zákazníkov na celom svete."

Značka HiKOKI má za úlohu naplniť tri základné ciele: priniesť inovatívne technológie, ktoré prichádzajú s vynikajúcim výkonom, zabezpečiť spoľahlivosť produktov a služieb na báze 70-ročnej histórie spoločnosti spolu s potenciálom pre ďalší podnikateľský rast prostredníctvom nového partnerstva s KKR. Pre ľahšiu výslovnosť používa nová značka v prvej slabike malé písmeno „i" a obsahuje implicitnú číslicu „1" na vyjadrenie záväzku spoločnosti poskytnúť zákazníkom prvotriedne produkty na trhu a usilovať o dosiahnutie globálneho statusu č. 1.

Nový názov spoločnosti, Koki Holdings Co., Ltd. je navrhnutý tak, aby udržiaval kontinuitu so svojim súčasným názvom a zároveň odrážal viacero značiek, ktoré zahŕňa na celom svete a tiež urýchlil investície do akvizícií s cieľom rozšíriť svoje globálne portfólio.

(*) U týchto značiek sa neprejavia žiadne zmeny na príslušných trhoch: metabo, SANKYO, Tanaka, CARAT, HIT-MIN, himac

Kliknite na odkaz nižšie a uvidíte tabuľku zmien v názve a logu. https://hkstrategies.egnyte.com/dl/7NLEe6UEfU

Kontakt:

(Hitachi Koki Co., Ltd.)

Shigeo Komatsu, Brand & Communications Dept.

Hitachi Koki Co., Ltd.

Tel: +81-3-5783-0601

Email: pr@hitachi-koki.co.jp

(Hill+Knowlton Strategies Japan)

Yuko Sato

Hill+Knowlton Strategies Japan (PR counsel)

Tel: +81-3-6859-6112

Email: yuko.sato@hkstrategies.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

her

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring