OTS: Spoločnosť Highlander Partners otvára novú pobočku pre strednú a...

TASR, 19. júla 2018 10:40

OTS: Spoločnosť Highlander Partners otvára novú pobočku pre strednú a východnú Európu v Rumunsku a rozširuje svoj manažment

Dallas a Bukurešť, Rumunsko, 19. júla (TASR-OTS)(PRNewswire) Highlander Partners, L.P., popredná súkromná investičná spoločnosť operujúca na trhu stredne veľkých podnikov so sídlom v Dallase, oznamuje, že otvára novú pobočku v Bukurešti, Rumunsku. Ide už o druhú kanceláriu spoločnosti Highlander v strednej a východnej Európe po vstupe na poľský trh v roku 2008. Ben Slater, ktorý sa k firme Highlander pripojil v roku 2016 a má sídlo v Dallase, bol menovaný do funkcie riaditeľa súkromnej investičnej pobočky firmy Highlander v USA a dostal na starosti aj vedenie pobočky pre strednú a východnú Európu v Rumunsku. Jeho úlohou bude dohliadať na tím štyroch investičných maklérov v Bukurešti. Pobočka firmy Highlander Partners pre strednú a východnú Európu v Rumunsku bude mať sídlo na adrese Charles de Gaulle Plaza, Charles de Gaulle Square č. 15, 16. poschodie, sektor 1, Bukurešť, Rumunsko 011857.

„Sme veľmi radi, že budeme mať zastúpenie aj v tomto regióne," povedal Jeff L. Hull, prezident a partner vo firme Highlander. „Založenie pobočky v Bukurešti odráža našu snahu venovať sa rozvoju aj v tejto oblasti a vytvoriť lokálne zastúpenie, z ktorého môžeme ďalej viesť investičné aktivity. V strednej a východnej Európe vidíme obrovské možnosti, takisto ako na rumunskom trhu so súkromnými investíciami, sme preto odhodlaní zopakovať svoj úspech aj tu v Rumunsku, presne tak ako sa nám to podarilo vo Varšave s poľskou pobočkou."

Highlander zároveň ohlasuje aj niekoľko ďalších zmien na kľúčových pozíciách. Stewart Baseley, ktorý do spoločnosti vstúpil v roku 2008, bol menovaný prezidentom pobočky pre strednú a východnú Európu v Poľsku. S. Baseley bude dohliadať na aktivity v Poľsku, ktoré budú naďalej manažovať Dawid Walendowski a Artur Dżagarow ako ďalší členovia vedenia a partneri poľskej pobočky firmy pre strednú a východnú Európu. Jeff Partridge, partner firmy so sídlom v Dallase od roku 2017, bol menovaný riaditeľom. J. Partridge sa zameriava na investičné stratégie firmy v oblasti potravín a nápojov. Bobby Koudelka, ktorý do firmy Highlander prišiel v roku 2017, má tiež kanceláriu v Dallase a v súčasnosti bol povýšený do funkcie spoločníka. V neposlednom rade musíme spomenúť Johna Rabenhorsta, ktorý bol do firmy prijatý ako riaditeľ dallaskej pobočky a bude sa venovať zlepšeniu výkonnosti a efektívnosti dodávateľského reťazca vo všetkých portfóliových spoločnostiach. V nedávnej minulosti bol riaditeľom v spoločnosti A.T. Kearney.   

„Spoločnosť Highlander stále rastie a našou úlohou je hľadať a všímať si výnimočných a talentovaných odborníkov na investície, ktorí budú firmu zveľaďovať v budúcnosti," dodal Jeff Hull. „Sme veľmi radi, že môžeme oznámiť tieto zmeny na postoch našej firmy."

O spoločnosti Highlander Partners

Highlander Partners, L.P. je súkromná investičná spoločnosť so sídlom v Dallase s hodnotu spracovaných aktív prevyšujúcou 2 miliardy USD. Firma sa zameriava na investovanie do podnikov v cielených odvetviach, v ktorých majú riaditelia významné prevádzkové a investičné skúsenosti v oblastiach základnej výroby, potravín, chemikálií, stavebných materiálov, spotrebných výrobkov a ďalších. Highlander Partners využíva investičný prístup „kúp a vybuduj", čo znamená pridanú hodnotu vo firmám vo forme organického rastu a rozvoja pomocou akvizícií. Viac informácií nájdete na: www.highlander-partners.com.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/85592/highlander_partners_logo.jpg

Kontakt:

jhull@highlander-partners.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring