OTS: Spoločnosť HeadSpin oznámila Sériu C financovania vo výške 60 miliónov...

TASR, 27. februára 2020 14:42

Spoločnosť HeadSpin oznámila Sériu C financovania vo výške 60 miliónov dolárov pri ocenení 1,16 miliárd dolárov a dodáva, že Nikesh Arora sa stal predsedom predstavenstva

Spoločnosť je na ceste k dosiahnutiu 100 miliónov dolárov v príjmoch začiatkom roku 2020, teda štyri roky po založení. Nové investície pomôžu spoločnosti HeadSpin prehĺbiť pozíciu v cloudových ekosystémoch.

Palo Alto, California 27. februára (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - HeadSpin, spoločnosť, ktorá zaisťuje bezchybne prepojené zážitky umožnené webom, mobilnými telefónmi, IoT a 5G, dnes oznámila kolo financovania Série C vo výške 60 miliónov dolárov vedené spoločnosťami Dell Technologies Capital a ICONIQ Capital za účasti inštitucionálnych investorov Tiger Global Management, Kearny Jackson a Alpha Square Group. Toto kolo zvýši celkovú vyzbieranú sumu na 117 miliónov dolárov. HeadSpin použije financovanie na vývoj nových produktov, rozšírenie na nové trhové segmenty a na prehĺbenie pozície v cloudových ekosystémoch.

Spoločnosť HeadSpin tiež oznámila, že Nikesh Arora, predseda predstavenstva spoločnosti Palo Alto Networks, sa pripojil k predstavenstvu spoločnosti ako predseda predstavenstva. Arora je bývalým obchodným riaditeľom spoločnosti Google, ktorý naposledy pôsobil ako prezident a výkonný riaditeľ spoločnosti SoftBank pred vstupom do spoločnosti Palo Alto Networks.

Kola financovania sa zúčastňujú aj investiční anjeli ako sú Jeff Weiner z LinkedIn, Shiva Rajaraman z We, Alex Will z Calm, Akshay Kothari z Notion, Derek Callow z Bumble, Gokul Rajaram z Caviar, Manik Gupta z Uber, Amber Feng zo Stripe, Kevin Weil a Andrea Moore z Facebooku, Sheila Tran z OpenDoor, Sunil Pai z AngelList, Jason Sew Hoy zo Supercast, Michael Katz z mParticle, Cheryl Sew Hoy z SVB, Thejo Kote z Airbase, John Bonten zo Spotify, Lisa Kleinsorge z Twitteru, a Ali Altaf z Pinterestu.

„Mimoriadna technológia spoločnosti HeadSpin prelomila bariéry a nanovo definovala hranice testovania, monitorovania a analýzy naprieč zariadeniami, miestami a sieťami s cieľom porozumieť zážitkom spojeným so zákazníkom. To znamená, že obchodné, vývojové a produktové tímy sa môžu konečne nachádzať na tej istej stránke a zamerať sa na to, na čom najviac záleží: prinášať vysoko kvalitné a inovatívne digitálne zážitky umožnené webom, mobilným telefónom, internetu a 5G,“ povedal Nikesh Arora.

Spoločnosť HeadSpin pochopila, že prepojené skúsenosti, ktoré umožňujú technológie na webe, mobilných telefónoch, IoT a 5G, sa stali primárnym bodom interakcie medzi spoločnosťami a ich zákazníkmi, vyvinula prvú pripojenú spravodajskú platformu na svete, ktorá zjednotila testovanie, monitorovanie a analýzu naprieč aplikáciami, zariadeniami a siete.

Spoločnosť HeadSpin pochopila, že prepojené skúsenosti, ktoré umožňujú technológie na webe, mobilných telefónoch, IoT a 5G, sa stali primárnym bodom interakcie medzi spoločnosťami a ich zákazníkmi. Spoločnosť vyvinula prvú pripojenú platformu na svete Connected Intelligence Platform™, ktorá zjednotila testovanie, monitorovanie a analýzu naprieč aplikáciami, zariadeniami a sieťami. Spoločnosti tak môžu optimalizovať funkčnosť a výkon prepojených skúseností počas celého životného cyklu vývoja v rámci stále komplexnejšieho ekosystému softvéru a infraštruktúry, ktorý sa používa na oslovenie dnešného globálneho publika.

„Spoločnosť HeadSpin dosiahla pozoruhodné výsledky iba za štyri roky,“ uviedol Deepak Jeevankumar, generálny riaditeľ spoločnosti Dell Technologies Capital. „Tím nielenže riadil výnimočné riadenie predaja, ale vytvoril aj novú kategóriu riešení, ktorá je teraz štandardom pre to, ako najlepší spotrebitelia a podnikové spoločnosti G2000 zabezpečujú svojim používateľom a zákazníkom prvotriedne zážitky z pripojenia. Spoločnosť HeadSpin je dnes jednou z najrýchlejšie sa rozvíjajúcich softvérových spoločností, ktoré som zažil za posledných 10 rokov investovania, a má skutočne mimoriadny potenciál rastu.“

Od uvedenia na trh v roku 2015 spoločnosť HeadSpin medziročne zdvojnásobila svoj ročný výnos, čím si získala dôveru viac ako 1 000 podnikových zákazníkov a telekomunikačných operátorov. Medzi nových podnikových zákazníkov spoločnosti HeadSpin patria Microsoft, Tik Tok, Bandai Namco Studios, Yahoo!, Uber, DeNA, AirBnB, Kohls, ByteDance, BYJUs, Optus, Australian Post, Telefonica a Walmart. V rámci svojej medzinárodnej expanzie spoločnosť nedávno otvorila aj regionálne pobočky v Londýne, Tel Avive, Berlíne a Kapskom Meste, aby riešila zvyšujúci sa dopyt zákazníkov v Európe, na Strednom východe a v Afrike.

„Spoločnosť HeadSpin má dobrú pozíciu na to, aby využila túto obrovskú príležitosť na trhu, keď podniky prechádzajú na poskytovanie kvalitnejších digitálnych a mobilných zážitkov.“ uviedol Manish Lachwani, spoluzakladateľ a CEO HeadSpin. „Máme tú česť, že môžeme spoločnosť rozvíjať pomocou nášho vynikajúceho tímu, partnerov a investorov.“

Sídlo spoločnosti HeadSpin je v Palo Alto. Pre viac informácií navštívte www.headspin.io alebo sledujte HeadSpin na Twitteri (@headspin_io) a LinkedIn.

O spoločnosti HeadSpin
HeadSpin je prvá platforma Connection Intelligence Platform™, ktorá poskytuje webové, mobilné, internetové a 5G riešenia na zjednotenie testovania, monitorovania a analýzy naprieč aplikáciami, zariadeniami a sieťami. HeadSpin umožňuje vývojovým, QA, prevádzkovým a produktovým tímom optimalizovať prepojené skúsenosti a zabezpečiť úspech digitálneho podnikania. Zistite, prečo spoločnosti HeadSpin dôverujú niektoré z najväčších podnikov na svete na stránke https://www.headspin.io, na sieťach Twitter @HeadSpin_IO, a LinkedIn https://www.linkedin.com/company/headspin/

O spoločnosti Dell Technologies Capital
Dell Technologies Capital je globálna časť investovania do rizikového kapitálu spoločnosti Dell Technologies. Investičný tím podporuje vášnivých zakladateľov počiatočnej fázy, ktorí tlačia obálku na technologické inovácie pre podniky. Od založenia v roku 2012 tím udržiaval investičné tempo 150 miliónov dolárov ročne a investoval do viac ako 100 startupov, z ktorých 40 bolo získaných a 5 bolo zverejnených. Portfóliové spoločnosti tiež získavajú jedinečný prístup k schopnostiam spoločnosti Dell Technologies (Dell, Dell EMC, VMWare, Pivotal, RSA, Secureworks). Medzi významné investície patria Adallom, Arista Networks, Cylance, Docusign, Graphcore, JFrog, MongoDB, Netskope, Nutanix, RedLock, RiskRecon, TwistLock, Wavefront a Zscaler. Spoločnosť Dell Technologies Capital so sídlom v Palo Alto v Kalifornii má pobočky v Bostone, Austine a Izraeli. Pre viac informácií navštívte www.delltechcapital.com.

O spoločnosti ICONIQ Capital
Spoločnosť ICONIQ Capital je súkromná finančná poradenská a investičná spoločnosť a partner pre výnimočných podnikateľov, vedúcich pracovníkov a inštitúcie na celom svete. Spoločnosť investuje do vlastného imania a nehnuteľností na rast technológií a pri budovaní trvalých podnikov využíva charakteristický ekosystém. ICONIQ je dôveryhodný poradca, ktorý podporuje zmysluplné strategické vzťahy naprieč odvetviami s cieľom využívať nápady zamerané na zdroje, zväčšovať globálny vplyv a podporovať novú generáciu podnikateľov a spoločností. Úplný zoznam investícií spoločnosti ICONIQ Growth, pridruženej spoločnosti ICONIQ Capital, nájdete tu.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200225005402/en/

Zdroj: HeadSpin
Kontakt:
Sriram Krishnan
sriram@headspin.io
+1-408-601-0523

UPOZORNENIE:
Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring