OTS: Spoločnosť GWM predstavila technologické inovácie na výstave...

TASR, 22. októbra 2021 8:10

Spoločnosť GWM predstavila technologické inovácie na výstave China International Digital Economy Expo 2021

PAO-TING 22. októbra 2021 (TASR-OTS)-/PRNewswire/- 6. septembra sa spoločnosť GWM zúčastnila výstavy China International Digital Economy Expo (CIDEE) 2021 s viacerými modelmi a inteligentnými produktmi, aby globálnym používateľom ukázala úspechy v oblasti vedeckých a inteligentných technológií.

Spoločnosť GWM pripravila pre výstavu dve výstavné plochy, a to výstavnú plochu zameranú na digitálne a inteligentné technológie a plochu inteligentného zážitku z jazdy.

Veľkú pozornosť vzbudila najmä technológia Alcolock od spoločnosti GWM vystavená na ploche určenej pre digitálne a inteligentné technológie. Táto technológia umožňuje monitorovať koncentráciu alkoholu v krvi vodiča pomocou „zariadenia na blokovanie zapaľovania v prípade zistenia alkoholu v dychu". Ak vodič prekročí povolený limit alkoholu pre jazdu, toto jedinečné zariadenie zastaví auto ešte pred naštartovaním. Táto používateľsky prívetivá inteligentná technológia zabezpečuje bezpečnosť jazdy používateľov oveľa komplexnejším spôsobom.

Spoločnosť GWM tiež predstavila multifunkčné „bezpilotné" vozidlo DV02, ktoré bolo prvým nízko-rýchlostným multifunkčným vozidlom bez vodiča na svete využívajúcim systém autonómneho riadenia L4. V takých prostrediach, ako sú inteligentné komunity a priemyselné parky, sa tento produkt môže použiť na poskytovanie inteligentných doručovacích služieb používateľom. Okrem toho spoločnosť GWM ukázala robota „Follower 150 Loaded Robot", ktorý dokázal automaticky sledovať trasu, poskytovať inteligentné hlasové pokyny a vyhýbať sa prekážkam. Tento druh robota sa môže používať v domácnostiach, hoteloch, kancelárskych budovách a v iných situáciách, aby pomohol používateľom zvládnuť prepravu ťažkého tovaru prostredníctvom svojich výkonných funkcií samostatného riadenia, zdvíhania a dopravy.

Okrem vynikajúcich produktov v oblasti umelej inteligencie a digitalizácie predstavila spoločnosť GWM aj technológiu autopilota v oblasti inteligentného zážitku z jazdy.

V modeli ORA HAOMAOpre čínsky trhspoločnosť predstavila najnovší systém autonómnej jazdy L4 pre používateľov. V simulovanom scenári súvislej jazdy v zákrute, kedy používateľ aktivoval funkciu autopilota, vozidlo automaticky otočilo volantom a upravilo smer a rýchlosť v reálnom čase podľa tvaru zákruty. Prekvapivo môže vodič ovládať vozidlo bez toho, aby počas celej demonštrácie držal volant a šliapal na plynový alebo brzdový pedál. Tieto detaily môžu odrážať výnimočnú silu spoločnosti GWM v oblasti autonómneho riadenia.

Automatické parkovanie demonštrované modelom WEY Mocha (pre čínsky trh) bolo tiež vrcholom v oblasti inteligentných jazdných zážitkov. Keď vodič aktivuje túto funkciu, vozidlo môže automaticky rozpoznať čiaru parkovacieho miesta a dokončiť operácie riadenia, radenia a brzdenia. Po zaparkovaní v garáži sa vozidlo automaticky vypne, zaradí sa parkovací prevod a aktivuje sa elektronická parkovacia brzda. Tieto praktické funkcie pomáhajú používateľom vyriešiť niekoľko náročných problémov, ako je pozdĺžne parkovanie a parkovanie cúvaním.

Počas celého trvania výstavy prilákali dve výstavné plochy spoločnosti GWM tisíce návštevníkov. Aktívne sa zúčastňovali interaktívnych podujatí na ploche a užívali si pohodlné zážitky, ktoré prinášajú inteligentné produkty spoločnosti GWM.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1665407/image.jpg

KONTAKT: Pupu Li, +86 13466544432, lipupu@dsconsulting.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring