OTS: Spoločnosť GWM je po prvýkrát uvedená v zozname najlepších čínskych ...

TASR, 12. mája 2021 14:35

Spoločnosť GWM je po prvýkrát uvedená v zozname najlepších čínskych globálnych tvorcov značiek podľa rebríčku 2021 BrandZ™

Baoding, Čína 12. mája (TASR-OTS)(PRNewswire) - 10. mája spoločnosti Google a Kantar spoločne uviedli „50 najlepších čínskych globálnych tvorcov značiek 2021 BrandZ™" a spoločnosť GWM bola medzi ostatnými značkami uvedená prvýkrát. Medzitým bola spoločnosť GWM uvedená medzi Top 20 vychádzajúcimi hviezdami 2021 BrandZ™. Spoločnosť GWM opäť upriamila pozornosť globálnych používateľov na svoju výrobnú silu a stabilný rast, podobne ako po veľtrhu Auto Shanghai 2021.

BrandZ™ je medzinárodná a autoritatívna veľká platforma na budovanie značky a jedinečný zoznam hodnôt značky, ktorý zohľadňuje názory spotrebiteľov. V roku 2017 sa spoločnosť Google spojila so spoločnosťou Kantar, aby zhromažďovali údaje na výskumnej platforme Google a hodnotili rast čínskych globálnych značiek pomocou globálne uznávaného hodnotového modelu BrandZ™ vyvinutého spoločnosťou Kantar a na základe objemu vyhľadávania na Googli. „Spoločnosť Kantar spolu s Google uviedla zoznam "2021 BrandZ™ Top 50 čínskych globálnych značiek". Prieskum zahŕňal viac ako 860 000 spotrebiteľov z 11 trhových miest. Zoznam Top 50 bol založený na skóre dôležitosti, diferenciácie a výraznosti a spoločnosti boli vybrané z 1 662 kandidátov v 15 kategóriách. Podľa MMF globálna ekonomika kvôli pandémii poklesla o 3,5 %. Mnoho čínskych značiek vrátane GWM však preukázalo odhodlanie podporiť založenie značky a podporiť rast zahraničného obchodu, pričom čelia incidentu „čiernej labute". Počas posledného mesiaca spoločnosť GWM oficiálne uviedla na veľtrhu Auto Shanghai 2021 päť značiek, a to HAVAL, WEY, ORA, Pickup a TANK, aby tak neustále podporovala ich globálnu expanziu. HAVAL, ako hlavná značka spoločnosti GWM v kategórii SUV získala prvé miesto medzi automobilovými značkami v rebríčku „BrandZ™ 50 najlepších čínskych globálnych značiek pre rok 2020". V prvej polovici roku 2021 boli značky JOLION a HAVAL H6 tretej generácie postupne uvedené na hlavných trhoch, ako sú Saudská Arábia, Austrália a Južná Afrika. Predtým uvedený automobil GWM POER sa stal prvou čínskou značkou pickupov, vstupujúci na trhy niekoľkých krajín. Spoločnosť GWM s celkovým usporiadaním na globálnom trhu určite upevní svoje vedúce postavenie v priemysle.

Spoločnosť GWM, ako jedna z 50 najlepších čínskych globálnych tvorcov značiek podľa rebríčku BrandZ™, vytvorila svoju globálnu predajnú sieť na hlavných trhoch, ako je Blízky východ, Južná Amerika, Austrália, Južná Afrika a Rusko, ktorá zahŕňa viac ako 500 distribútorov. Jej zahraničný predaj pokrýva viac ako 60 krajín sveta. V nasledujúcich piatich rokoch spoločnosť GWM investuje viac ako 30 miliárd RMB do globálneho výskumu a vývoja a predstaví viac ako 400 svetových automobilových inžinierov a IT odborníkov. Medzitým bude spolupracovať s globálnymi technologickými gigantmi vrátane spoločností Intel, Google a Apple s cieľom vyvinúť tie najpokročilejšie technológie a poskytnúť globálnym používateľom inteligentnejšie, najmodernejšie a najkvalitnejšie produkty.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1507581/image.jpg

Kontakt: Pupu Li, +86 13466544432, lipupu@dsconsulting.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu