OTS: Spoločnosť Graminex® LLC úspešne spochybnila patenty spoločnosti Serelys...

TASR, 6. augusta 2018 16:07

2. augusta 2018 18:04 UTC

Spoločnosť Graminex® LLC úspešne spochybnila patenty spoločnosti Serelys na používanie peľových extraktov pri liečbe symptómov PMS a menopauzy u žien

DESHLER, Ohio--(BUSINESS WIRE)(TASR-OTS)-Spoločnosť Graminex® LLC s potešením oznamuje, že Patentový úrad USA odmietol patenty spoločnosti Serelys na použitie peľových extraktov pri liečbe symptómov PMS a menopauzy u žien.

V paralelnom prešetrovaní proti americkým patentom 6,569,471 a 6,669,967 Patentový úrad USA nedávno zamietol všetky nároky vyplývajúce z oboch patentov. Na základe predložených dôkazov úrad zistil, že nárokované rozpúšťadlom extrahované GC FEM a PI 82 peľové extrakty používané pri liečbe symptómov PMS a menopauzy u žien nie sú patentovateľné. Výsledné zamietnutia sú k dispozícii na stiahnutie na stránke USPTO Public PAIR (https://portal.uspto.gov/pair/PublicPair) pod revíznymi sériovými číslami 90/014,026 a 90/014,027, kde je možné nájsť verejný záznam dôkazov a podrobné vysvetlenie o strate patentového krytia.

Spoločnosť Graminex® LLC je jediným výrobcom nerozpustného peľového extraktu z ražného kvetu (Non-Solvent Rye Flower Pollen Extract™). Iba extrakt z kvetného peľu spoločnosti Graminex® Flower Pollen Extract™ je bez rozpúšťadiel. Postoj spoločnosti Keep It Clean™, je našou garanciou proti zvyškom rozpúšťadiel.

O spoločnosti Graminex® LLC

Spoločnosť Graminex® LLC je popredným výrobcom prírodného peľového extraktu bez rozpúšťadiel Graminex® Flower Pollen Extract™. Spoločnosť Graminex® priamo vlastní a spravuje viac ako 3 400 hektárov poľnohospodárskej pôdy v severozápadnom Ohiu. Aktívne suroviny spoločnosti Graminex® sú pestované a spracované pre priemysel zaoberajúci sa doplnkami stravy, farmaceutický a potravinový priemysel a starostlivosť o pleť. Graminex® predáva klinicky podporované extrakty z peľu kvetov Flower Pollen Extracts™, zamerané na starostlivosť o prostatu, močové ústrojenstvo, podporu menopauzy a starostlivosť o pleť. Spoločne so svojimi distribútormi, maloobchodníkmi a výrobcami sa výrobky Graminex® vyrábajú v USA a predávajú sa vo viac ako 44 krajinách na šiestich kontinentoch.

Pre ďalšie informácie, prosím, kontaktujte Oddelenie styku s verejnosťou spoločnosti Graminex® LLC, Colleen E. May na čísle (419) 278-1023 alebo emailom na info@graminex.com. Môžete taktiež navštíviť stránku www.graminex.com.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180802005776/en/

Kontakty

Colleen E. May

Public Relations

Graminex L.L.C.

2-300 County Road C

Deshler, Ohio 43516

(419) 278-1023

Zdroj: Graminex L.L.C.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring