OTS: Spoločnosť FRUCTOP spustila samozber jahôd

TASR, 31. mája 2023 13:34

Partizánske 31. mája (TASR/OTS) – Obľúbený samozber jahôd sa rozbieha už aj na Hornej Nitre. Spoločnosť FRUCTOP s. r. o., ktorá pestuje jahody na výmere 10 hektárov v Návojovciach pri Partizánskom ho oficiálne spustila stredu 31. mája 2023.

Riaditeľ spoločnosti Miloš Šebo konštatoval, že samozber prebieha každý deň vrátane víkendov od 7.00 do 18.00 h, pričom záujemcovia sa nemusia vopred nahlasovať, je však potrebné overiť si dostupnosť jahôd na telefónnych číslach 0903 752 433, 0902 982 120, 0903 767 190 alebo cez messenger.

„Naša spoločnosť sa zaoberá pestovaním odrody Clery, ktorej plody sa vyznačujú sladkou chuťou a intenzívnou arómou. Cena je 3,00 € za kilogram nazbieraných jahôd,“ uviedol riaditeľ.

Dodal, že záujemcovia by si mali priniesť nádoby na zbieranie, pričom najvhodnejšie sú košíky, prípadne debničky, či vedierka, aby pri zbere nedochádzalo k utlačeniu plodov.

Spoločnosť Fructop s. r. o. pôsobí v oblasti ovocinárstva a potravinárskej prvovýroby viac ako 20 rokov. Jej hlavnou náplňou je pestovanie a spracovávanie jabĺk. Okrem tohto sa však venuje aj pestovaniu jahôd, sliviek a v neposlednom rade štepeniu ovocných stromčekov. Ďalšie informácie na www.fructop.sk.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring