OTS: Spoločnosť Fincasa oznámila uvedenie globálneho online investičného...

TASR, 6. júla 2020 9:47

OTS: Spoločnosť Fincasa oznámila uvedenie globálneho online investičného samitu s názvom „Vizionári novej generácie"

Dubaj, Spojené arabské emiráty 6. júla (TASR-OTS)(PRNewswire) - FINCASA VENTURES, spoločnosť s rizikovým kapitálom so sídlom v Spojených arabských emirátoch a poradca Multi-Royal-Family Fund Houses, oznamuje otvorenie Investičného samitu (Investment summit), ktorého cieľom je uskutočniť investície vo výške 1,0 mld. USD do potenciálnych spoločností a start-upov počas a po pandémii COVID-19 prostredníctvom svojho hviezdneho konzorcia medzinárodných a domácich investorov pod vedením rodinných kancelárií, anjelov, fondov.

Tento samit pozýva špičkových odborníkov/rečníkov/panelistov a investorov z celého sveta s cieľom identifikovať potenciálne začínajúce podniky pre investície.

Bude sa vysielať naživo prostredníctvom hlavných kanálov sociálnych médií organizovaných v spolupráci so strategickými švajčiarskymi partnermi (SSP), Švajčiarskom a JW-Prime Management Consultancy na Filipínach.

Fincasa Ventures je sľubná globálna spoločnosť s rizikovým kapitálom pod vedením zakladateľa a generálneho riaditeľa skupiny Varisa Sayeda, podnikateľa, spoluzakladateľa a mentora pre rôzne spoločnosti na celom svete - od začínajúcich spoločností až po private equity. Špecializuje sa na cezhraničné medzinárodné podniky a investície.

Nedávne investičné vyhlásenie spoločnosti Fincasa Ventures: 

Varis Sayed potvrdil, že investoval 50 miliónov USD do spoločnosti MediSponsor.Inc - registrovanej v USA, ktorá ponúka ľahko použiteľné inovatívne riešenie integrovaného zdravotného cloud CRM založeného na XAAS spolu s platobnou bránou.

MediSponsor je ťažiskom zdravotníckeho priemyslu pre investorov. Prináša hodnotné návrhy týkajúce sa pandémie COVID-19 prostredníctvom technológie Visual Analytics, ako aj dopadu na poskytovanie zdravotníckych služieb. Spoločnosť Fincasa vyzýva globálnych investorov na druhé kolo financovania, aby zosúladila plány výskumu a vývoja fázy II.

Varis Sayed informoval, že Rahul Pawar, zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti MediSponsor, bol vymenovaný za poradcu - vedúceho globálneho start-up strediska vo Fincasa Ventures, kde je vykonaný užší výber start-upov pre účely investícií po celom svete. Varis Sayed hovorí, že Rahul Pawar je ako Steve Jobs z Indie vďaka svojim nápadom a riešeniam a podporuje víziu MediSponsor - od Navi Mumbai po NASDAQ.

Nedávne investície spoločnosti Fincasa by spoločnosti MediSponsor umožnili kapitalizovať a umiestniť spoločnosť v sektore zdravotníctva v Afrike, na Strednom východe, v Južnej Amerike a južnej Ázii prostredníctvom inovácie modelov starostlivosti a transformácie digitálneho trhu.

Vedúci tímu spoločnosti MediSponsor zahŕňa „Dokonalú zmes ľudí z oblasti zdravotnej starostlivosti a riadenia" - spoluzakladateľov Dr. Roshan Patila a Dr. Nilesh Patila z Indických inštitútov manažmentu, ktoré sa zaraďujú medzi najlepšie manažérske programy na svete. Sídlo spoločnosti MediSponsor je v Dubaji, v Spojených arabských emirátoch. Toto miesto poskytuje spoločnosti svetové podnikateľské prostredie pre rýchly rast. Investícia spoločnosti Fincasa spolu so strategickým partnerstvom pomôžu spoločnosti MediSponsor dosiahnuť jej víziu byť najhodnotnejšou značkou v oblasti zdravotníckej techniky.

Fotografia - https://mma.prnewswire.com/media/1198185/fincasa1.jpg

Fotografia - https://mma.prnewswire.com/media/1198184/fincasa2.jpg

Kontakt: Anastasia Svyrediuk, anastasia@medisponsor.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring