OTS: Spoločnosť FarEye sa spojila so spoločnosťou Blue Yonder s cieľom...

TASR, 1. júla 2020 11:35

OTS: Spoločnosť FarEye sa spojila so spoločnosťou Blue Yonder s cieľom umožniť zlepšenie vykonávania logistiky, spolupráce a viditeľnosti

Londýn / Singapur 1. júla (TASR-OTS)(PRNewswire) - Spoločnosť FarEye, popredná prediktívna logistická platforma SaaS, ktorej cieľom je predpovedať, plánovať, riadiť a optimalizovať dodávateľské reťazce, oznámila partnerstvo so spoločnosťou Blue Yonder, popredným poskytovateľom platformy na plnenie digitálnych požiadaviek.

Partnerstvo posilní globálne podniky, aby podporovali bezproblémovú interoperabilitu medzi starou infraštruktúrou a modernými dodávateľskými reťazcami a logistickými nástrojmi. Spoločné schopnosti obidvoch organizácií prinesú prediktívne zviditeľnenie dodávateľských reťazcov v reálnom čase v rámci výroby, maloobchodnej distribúcie, logistiky a elektronického obchodu.

K spoločnému riešeniu sa dostanete prostredníctvom platformy LuminateTM od spoločnosti Blue Yonder. Platforma Luminate, využívajúca technológiu Microsoft Azure, kombinuje bohaté interné a externé údaje z aktív celého digitálneho dodávateľského reťazca zákazníka a umožňuje tak inteligentnejšie a realistickejšie obchodné rozhodnutia na báze umelej inteligencie (AI) a strojového učenia (ML).

Platforma viditeľnosti spoločnosti FarEye, knižnica nosičov a dynamické riešenie smerovania na poslednú míľu sú základom platformy Luminate Platform spoločnosti Blue Yonder a schopností riadenia dopravy. Cieľom je, aby poskytovali najlepšie riešenia vo svojej triede pre komplexné logistické výzvy. Spoločne toto riešenie pomôže spoločnostiam zvíťaziť v tejto dobe zameranej na zákazníka, čo umožní výnimočné zážitky z doručovania a efektívny pohyb tovaru pre segmenty B2C aj B2B.

„Celosvetovo približne 30 % výdavkov na logistiku predstavujú riešenia neefektívnych úkonov, čím sa vytvára príležitosť na úsporu 1 000 miliárd USD. Spoločnosti FarEye a Blue Yonder sa snažia tento trh zachytiť spoločnou ponukou, čím sa odstráni „čierna diera“ v logistike dodávok a bude poskytnutá výnimočnú skúsenosť zákazníkom v poslednej míli,“ hovorí Kushal Nahata, generálny riaditeľ spoločnosti FarEye.

O spoločnosti FarEye

FarEye je logistická platforma SaaS pre vykonávanie a predikciu viditeľnosti v rámci logistiky. Podnikom umožňuje organizovať, sledovať a optimalizovať ich logistické operácie. Spoločnosť FarEye bola viac ako 12-krát spomenutá spoločnosťou Gartner. Spoločnosť umožňuje viac ako 150 podnikom vo viac ako 20 krajinách, aby v tejto zákaznícky orientovanej ére zvíťazili s mimoriadnymi skúsenosťami s dodávkami a efektívnym pohybom tovaru pre segmenty B2C aj B2B.

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/1198239/FarEye_Logo.jpg

Kontakt: Sonali Chakravorty,Sonali.chakravorty@kaizzencomm.com,+91-9911813131

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring