OTS: Spoločnosť ExxonMobil spúšťa ponuku Mobil EV™ pre elektrické vozidlá s...

TASR, 13. septembra 2019 13:50

OTS: Spoločnosť ExxonMobil spúšťa ponuku Mobil EV™ pre elektrické vozidlá s batériou

Nová ponuka umožňuje vylepšený výkon elektrických vozidiel s batériou

Ponuka Mobil EV™ pomáha elektrickým vozidlám s batériou jazdiť dlhšie medzi nabíjaniami, predlžuje životnosť komponentov zariadenia a podporuje bezpečnejšiu prevádzku

Uvedenie na trh zdôrazňuje úzku spoluprácu medzi ExxonMobil a výrobcami originálneho vybavenia s cieľom splniť vyvíjajúce sa ambície spotrebiteľov v oblasti mobility

Frankfurt, Nemecko, 13. septembra -(TASR-OTS)(BUSINESS WIRE)- Spoločnosť ExxonMobil oznámila celosvetové spustenie ponuky Mobil EV™ pre 2019 IAA, ktorý obsahuje celú škálu tekutín a mazív navrhnutých tak, aby vyhovovali vyvíjajúcim sa požiadavkám na hnacie ústrojenstvo elektrických batériových vozidiel. Celkovo sa predpokladá, že do roku 2040 hybridné plug-in vozidlá, elektrické vozidlá s batériou a vozidlá s palivovými článkami prekročia 20 percent svetového vozového parku ľahkých úžitkových vozidiel.

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20190912005285/en/

Spoločnosť ExxonMobil oznámila celosvetové spustenie ponuky Mobil EV™, ktorý obsahuje škálu tekutín a mazív navrhnutých tak, aby spĺňali vyvíjajúce sa požiadavky na hnacie ústrojenstvo elektrických batériových vozidiel. * Aktuálny štítok, údaje o produkte a technické údaje nájdete v balení komerčného produktu. (Fotografia: Business Wire)

„Mobilita sa mení a elektrické vozidlá sa stávajú väčšou súčasťou celku,“ uviedol Russ Green, viceprezident divízie hotových mazív spoločnosti ExxonMobil. „Zákazníci a výrobcovia OEM sa usilujú optimalizovať dosah a bezpečnostný výkon svojich elektrických vozidiel a ExxonMobil má jedinečnú pozíciu, aby poskytoval tieto výhody. Toto je len začiatok produktových a servisných riešení, ktoré vyvíjame na podporu vyvíjajúcich sa potrieb našich zákazníkov. “ Produktový rad Mobil EV, navrhnutý na podporu potrieb výrobcov vozidiel aj vodičov v oblasti mobility elektrických vozidiel, obsahuje starostlivo vybrané a zmiešané molekuly, aby pomohol elektrickým vozidlám s batériou jazdiť dlhšie medzi nabíjaniami, s cieľom predĺžiť životnosť komponentov a pracovať bezpečnejšie. Produktový rad Mobil EV, ktorý pokrýva celú škálu aplikácií s elektrickými batériami, zahŕňa:

Mobil EV Therm™ rad tekutín na riadenie teploty, ktoré sú navrhnuté tak, aby účinne odstraňovali teplo a predlžovali životnosť zariadení v zariadeniach, ako sú batérie, elektrické motory a elektronika

Mobil EV Drive™ rad mazív pre redukčné prevodovky elektrických vozidiel, ktoré sú určené na ochranu prevodov a ložísk pred opotrebením počas dlhšej životnosti.

Mobil EV Cool Drive™ rad kvapalín pre redukčné prevodovky elektrických vozidiel s integrovanými elektromotormi, navrhnutý na mazanie prevodov a ložísk pri súčasnom zabezpečení potrebného chladenia elektrických motorov a výkonovej elektroniky.

Mobil EV Grease™ výrobky zabezpečujúce ochranu, výkon a spoľahlivosť zariadení elektrických vozidiel vrátane elektromotorov, ložísk a kĺbov s konštantnou rýchlosťou v širokom rozsahu jazdných podmienok.

Spoločnosť ExxonMobil, ktorá stavia na viac ako 135-ročnom dedičstve, sa zaväzuje využívať svoje odborné znalosti v oblasti technológie tekutín a riadenia zariadení, aby pomohla výrobcom automobilov a komponentov vyvinúť elektrické vozidlá, ktoré zákazníkom poskytnú vynikajúci zážitok z jazdy.

Toto uvedenie nasleduje po nedávnom rozšírení partnerstva so spoločnosťou Porsche na sérii áut Formula E pre sezónu 2019/2020 - ide o prvý vstup spoločnosti iExxonMobil do športov elektrických vozidiel. ExxonMobil dodá spoločnosti Porsche vysokovýkonné hnacie kvapaliny značky Mobil, ktoré boli vyvinuté špeciálne na splnenie špecializovaných požiadaviek elektrických vozidiel - vrátane vodivosti, chladiacich schopností a kompatibility materiálu.

Pre viac informácií navštívte: www.mobilev.com.

O spoločnosti ExxonMobil

ExxonMobil, najväčšia verejne obchodovaná medzinárodná ropná a plynárenská spoločnosť, ktorá využíva technológie a inovácie na uspokojenie rastúcich energetických potrieb sveta. ExxonMobil je držiteľom popredných svetových zásob surovín, je jedným z najväčších rafinérií a obchodníkov s ropnými výrobkami a jeho chemická spoločnosť je jednou z najväčších na svete.

Outlook for Energy: A Perspective to 2040, ExxonMobil, 2019

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190912005285/en/

Zdroj: ExxonMobil

Kontakt:

Media Relations

832-625-4000

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu