OTS: Spoločnosť Dreame Technology úspešne uvádza na svetový trh sériu nových...

TASR, 14. mája 2021 14:38

Spoločnosť Dreame Technology úspešne uvádza na svetový trh sériu nových inteligentných domácich spotrebičov

Peking 14. mája (TASR/OTS/PRNewswire) - Spoločnosť Dreame Technology, popredná svetová spoločnosť v oblasti inteligentných domácich upratovacích prístrojov, 8. mája uviedla na trh rad najmodernejších výrobkov s najnovšími inováciami. Facebook, Youtube a AliExpress prilákali viac ako 100 000 globálnych divákov, pričom vysávač Dreame Bot L10 Pro bol na stránke AliExpress navštívený 205 000 krát a jeho zásoby v sa vypredali v Rusku do dvoch dní. "Sme nadšení z ohromne pozitívnej reakcie našich globálnych používateľov. Verím, že nové produkty spoločnosti Dreame môžu ľudí oslobodiť od namáhavých domácich prác, spríjemniť upratovanie a vrátiť domov lásku," uviedol Frank Wang, medzinárodný marketingový riaditeľ spoločnosti Dreame Technology.

Spoločnosť v rámci témy "Náš domov, náš život, náš sen" predstavila na slávnostnej udalosti svoju vlajkovú loď robotický vysávač a mop Dreame Bot L10 Pro, bezdrôtové tyčové vysávače Dreame T30, V11 SE, V12 a samovyprázdňovací robotický vysávač a mop Dreame Bot Z10 Pro, samočistiaci robotický vysávač a mop Dreame Bot W10.

Dreame Bot L10 Pro je navrhnutý tak, aby uspokojil rastúci dopyt po inteligentnejších a na zákazníka zameraných domácich upratovacích produktov, a je optimalizovaný s novou úrovňou vynikajúcej navigácie a presného vyhýbania sa prekážkam. Jeho navigačný systém LiDAR dokáže rýchlo naplánovať trasy čistenia a pracovať samostatne bez ľudského zásahu. Okrem toho má Dreame Bot L10 Pro 4 úrovne sania s najvyšším výkonom až 4 000 Pa, pričom cieľom je vysať nečistoty z tvrdých podláh a efektívne ich vytiahnuť z kobercov, aby boli doma dosiahnuté vyššie hygienické požiadavky. Používatelia si tiež môžu prispôsobiť svoj jedinečný zážitok z upratovania prostredníctvom nastavenia virtuálnych no-go zón v aplikácii, plánovania času upratovania, inteligentnej nádrže na vodu a hlasového ovládania.

Spoločnosť Dreame Technology tiež rozšírila svoju sériu bezkáblových vysávačov zavedením vysávačov T30, T10, V11 SE a V12. Bezdrôtový tyčový vysávač Dreame T30, vylepšený prémiovým výkonom a estetickým vzhľadom, zdôrazňuje silný sací výkon 190 AW a 90 minút ultra dlhú dobu chodu. Jeho inteligentná HD obrazovka umožňuje používateľom ľahké upratovanie a pokrýva kľúčové informácie, ako je režim čistenia, energia batérie či úroveň prachu v reálnom čase.

Inovácie a vývoj boli a vždy budú základom spoločnosti Dreame Technology. Pri príležitosti uvedenia na trh spoločnosť Dreame upravila vyššími funkciami svoje špičkové spotrebiče: samovyprázdňovací robotický vysávač a mop Dreame Bot Z10 Pro, samočistiaci robotický vysávač a mop Dreame Bot W10 poskytujú skutočne pohodlné, automatizované a upratovanie bez námahy. Robotický vysávač a mop Dreame Bot L10 Pro a bezkáblový tyčový vysávač T10 sú už dostupné na stránke AliExpress za exkluzívne ceny. Buďte pripravení na ďalšie nové produkty Dreame, ktoré tento rok postupne prídu a budú dostupné na celom svete.

O spoločnosti Dreame Technology

Spoločnosť Dreame Technology, založená v roku 2015, je inovatívna spoločnosť zaoberajúca sa výrobou spotrebných výrobkov, a zameriava sa na inteligentné domáce čistiace prístroje s víziou zlepšovať kvalitu života globálnych používateľov pomocou technológií.

Sledujte nás na sociálnych sieťach Facebook, Instagram a Twitter.

Ďalšie informácie nájdete na stránke https://www.dreame-technology.com.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1509683/Dreame.jpg

KONTAKT: Tianshi Yuwen, pr@dreame.tech, +86 400-875-9511

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu