OTS: Spoločnosť Coty oznámila kúpu firmy Beamly, hlavnej platformy pre...

TASR, 20. októbra 2015 11:43

OTS: Spoločnosť Coty oznámila kúpu firmy Beamly, hlavnej platformy pre globálny digitálny marketing Transakcia prinesie spoločnosti Coty zásadnú zmenu v kapacitách digitálneho marketingu

New York 20. októbra (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Coty Inc. Spoločnosť (NYSE:COTY) oznámila, že uzavrela definitívnu dohodu o kúpe platformy Beamly, modernej firmy zameranej na digitálny marketing so sídlom v New Yorku a Londýne. Beamly sa zameriava hlavne na podporu rastu publika a účasti značiek spotrebného tovaru v digitálnych médiách. Beamly je aktívna naprieč všetkými digitálnymi médiami vrátane online videa a jej kľúčové kapacity sa sústreďujú okolo sociálnych médií, kde neustále prevyšuje trhové štandardy. Podmienky transakcie neboli zverejnené.

Beamly bude pokračovať v šírení kampaní medzi tými, ktorí nie sú zákazníkmi Coty, jej a kúpa prinesie významnú zmenu v účasti Coty na digitálnom trhu. Konkrétne, Coty a poskytovatelia licencií budú benefitovať zo sady programov na výkonové testy sociálnych údajov, tvorby obsahu, optimalizácie obsahu a nástrojov na angažovanie spotrebiteľov pri realizácii stratégie značky spoločnosti Coty. Tím spoločnosti Beamly bude úzko spolupracovať s vlastnou marketingovou organizáciou spoločnosti Coty na vylepšení kampaní digitálneho marketingu vo všetkých spotrebiteľských segmentoch.

Spoločnosť Beamly naďalej povedie generálny riaditeľ Jason Forbes pod dohľadom zástupcu spoločnosti Coty Camilla Pane-a, výkonného podpredsedu kategórie Rozvoj. Tím firmy Beamly v New Yorku bude pracovať vo vyhradenej sekcii v sídle spoločnosti Coty v New Yorku a londýnsky tím zostane vo svojich súčasných priestoroch. "Kúpa platformy Beamly je reakciou na zrýchľujúcu sa zmenu v rozhodovaní spotrebiteľov od tradičných médií na digitálne a sociálne mediálne kanály vysielajúce v reálnom čase," povedal Pane. "Jason a jeho tím má osvedčené kapacity a vlastnú platformu, ktorá sa úspešne zameriava na miléniových spotrebiteľov a ich aktívnu účasť. Okrem toho nám platforma Beamly pomôže zrýchliť rast nášho elektronického obchodu. Bude pozitívnym príspevkom, keďže spoločnosť Coty chce byť úzko zameraným, špecializovaným lídrom a súperom v kozmetickom priemysle."

"Ako sme videli, naša platforma porušila vertikálne CPC/CPV kritéria deväťnásobne," povedal Forbes. "Spolu s Coty sa budeme tešiť na urýchlenie produktových inovácií, expanziu medzi klientov na tzv. trhu "mobile first"."

Výhľadové oznámenia

Isté oznámenia v tejto tlačovej správe sú výhľadové oznámenia. Tieto výhľadové oznámenia odrážajú súčasné stanoviská spoločnosti Coty vzhľadom na zavŕšenie kúpy platformy Beamly. Tieto výhľadové oznámenia sú vo všeobecnosti identifikované slovami alebo frázami ako "príležitosť", "potenciál", "mohlo by", "mať v úmysle", "bude", "bolo by" a podobnými slovami alebo frázami. Samotné výsledky sa môžu výrazne odlišovať od predpovedaných výsledkov vzhľadom na riziká a neistoty vrátane nepresností v našich domnienkach v hodnotení transakcie, ťažkostí s integráciou platformy Beamly do spoločnosti Coty a iných ťažkostí v dosahovaní očakávaných výnosov z transakcie. Viac informácií o možných rizikách a neistotách, ktoré by mohli mať vplyv na obchodné a finančné výsledky spoločnosti Coty obsahujú časti "Rizikové faktory" a "Úvahy manažmentu a analýza finančnej situácie a výsledkov operácií" vo výročnej správe spoločnosti Coty na formulári 10-K za fiškálny rok, ktorý skončil 30. júna 2015, a iné pravidelné správy, ktoré spoločnosť Coty z času na čas predložila a predloží Komisii Spojených štátov amerických pre cenné papiere a burzu. Spoločnosť Coty nepreberá zodpovednosť za aktualizáciu výhľadových oznámení uvedených v tejto správe alebo inde.

O spoločnosti Coty Inc.

Spoločnosť Coty je veľká kozmetická spoločnosť s čistými príjmami $ 4,4 miliardy v uplynulom fiškálnom roku, ktorý skončil 30. júna 2015. Bola založená v Paríži v roku 1904 a zameriava sa výhradne na kozmetiku. Do jej portfólia patria známe vône, farebná kozmetika a výrobky starostlivosti o pokožku a telo, ktoré sa predávajú vo vyše 130 krajinách a územiach. Coty dodáva na trh produkty takých značiek ako Adidas, Calvin Klein, Chloé, DAVIDOFF, Marc Jacobs, OPI, philosophy, Playboy, Rimmel a Sally Hansen. Pre viac informácií o spoločnosti Coty navštívte www.coty.com.

O platforme Beamly

Beamly je moderná firma digitálneho marketingu so sídlom v New Yorku a Londýne. Vlastný sortiment koncových produktov spoločnosti Beamly, hlavnej svetovej platformy pre sociálne objavy a angažovanie sa, zahŕňa porovnávanie sociálnych údajov, tvorbu obsahu, optimalizáciu obsahu a nástroje na zapojenie spotrebiteľov. Spoločnosti predsedá bývalý generálny riaditeľ spoločnosti Time Warner Cable Jason Forbes. Spoločnosť má sídlo v New Yorku a Londýne a má podporu firiem BskyB, Comcast, NBCUniversal, Viacom a Network TEN.

Pôvodnú verziu článku si môžete prečítať na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20151016005930/en/

Kontakty: Coty Inc., Vzťahy s investormi, Kevin Monaco, 212-389-6815 alebo Vzťahy s médiami Jessica Baltera, 212-389-7584 alebo Vzťahy s médiami spoločnosti Beamly Sarra Mander, +44 207 434 550

Zdroj: Coty Inc.

Upozornenie: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk von

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring