OTS: Spoločnosť Coty Inc. vymenovala Catiu Cesari za viceprezidentku pre ...

TASR, 23. januára 2014 14:01

OTS: Spoločnosť Coty Inc. vymenovala Catiu Cesari za viceprezidentku pre rozvoj podnikania, fúzie a akvizície

-- vyššia riadiaca pracovníčka sa 1. februára stane členkou výkonného výboru svetovej kozmetickej spoločnosti

New York 22. januára /PRNewswire/ (TASR-OTS) - Spoločnosť Coty Inc. (NYSE:COTY), svetový líder v kozmetickom priemysle, dnes oznámila vymenovanie pani Catie Cesari za viceprezidentku pre rozvoj podnikania, fúzie a akvizície s účinnosťou od 1. februára. Pani Cesari sa stane členkou Výkonného výboru spoločnosti Coty a bude podliehať aj generálnemu riaditeľovi Michelovi Scannavinimu a finančnej riaditeľke Patricii de Talhouët.

Pani Cesari so sebou prináša do spoločnosti Coty svoje dvadsaťročné úspešné skúsenosti v oblasti fúzií a akvizícií. Vo svojej predchádzajúcej funkcii šéfky pre fúzie a akvizície a ľudský kapitál v skupine Labelux, Catia dohliadala nad akvizíciami a reštrukturalizáciou celosvetových renomovaných módnych značiek ako sú Jimmy Choo, Bally a Belstaff. Predtým pani Cesari pomáhala v skupine Gucci pri akvizícii svetových značiek ako Bottega Veneta a Boucheron. Svoju kariéru začala v audítorskej, daňovej a poradenskej spoločnosti KPMG, potom nasledovala úspešná dekáda v spoločnosti General Electric, kde zastávala rôzne funkcie vrátane funkcie riaditeľky pre fúzie a akvizície spoločností v Európe.

Pani Cesari získala magisterský titul z ekonómie a manažmentu na Univerzite vo Florencii a je aj certifikovanou účtovnou znalkyňou. Hovorí plynulo po taliansky, anglicky a španielsky a svoju funkciu bude vykonávať v Ženeve vo Švajčiarsku.

"Mám to potešenie privítať Catiu v spoločnosti Coty. Jej rozsiahle skúsenosti a úspechy pri vyhľadávaní a uskutočňovaní dôležitých strategických obchodov bude veľkým prínosom pre dlhodobú stratégiu spoločnosti Coty," povedal Michele Scannavini, generálny riaditeľ spoločnosti Coty. 

Pani Cesari nahradí Petra Shaefera, ktorý bude riadiť špeciálne prierezové projekty a bude podliehať pánovi Scannavinimu.

O spoločnosti Coty Inc. 

Spoločnosť Coty patrí k svetovým lídrom v kozmetickom priemysle s čistými tržbami 4,6 mld. USD za finančný rok končiaci sa 30. júna 2013. Spoločnosť Coty bola založená v roku 1904 v Paríži, je výlučne kozmetickou spoločnosťou s portfóliom známych vôní, dekoratívnej kozmetiky a výrobkov starostlivosti o pleť a telo, ktoré predáva vo viac ako 130 krajinách a územiach. Medzi produkty ponúkané spoločnosťou Coty patria také svetové značky ako adidas, Calvin Klein, Chloé, Davidoff, Marc Jacobs, OPI, philosophy, Playboy, Rimmel a Sally Hansen.

KONTAKTY COTY INC., Catherine Walsh, viceprezidentka pre komunikáciu spoločnosti, catherine_walsh@cotyinc.com, T: +1 212 389 7346

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring