OTS: Spoločnosť CleverTap ukončí C sériu financovania vo výške 35 miliónov...

TASR, 16. októbra 2019 11:02

OTS: Spoločnosť CleverTap ukončí C sériu financovania vo výške 35 miliónov USD, aby podporila globálny rast. Spoločnosť Tiger Global Management, Sequoia Capital India prehlbuje investície do populárnej platformy spoločnosti pre získanie a udržanie zákazníkov v oblasti mobilných aplikácií.

Mountain View, Kalifornia, 16. októbra (TASR-OTS)(PRNewswire) - CleverTap, popredná platforma zákazníckeho životného cyklu a udržania používateľov na báze umelej inteligencie, oznámila, že dokončila svoje investičné kolo série C, čo upevní jej pozíciu globálneho lídra v oblasti marketingu mobilných aplikácií. CleverTap, ktorý od roku 2015 zaznamenáva medziročný rast na úrovni 250 %, má v úmysle využiť tieto prostriedky na vybudovanie svojho nového technického strediska so sídlom v USA, na vylepšenie predikčných schopností svojej populárnej platformy a na podporu agresívnej trhovej globálnej stratégie expanzie.

C sériu financovania spoločnosti CleverTap viedli jej existujúci investori Tiger Global Management a Sequoia India. Týmto novým kolom sa od začiatku roku 2019 zvýšili investície do spoločnosti CleverTap pochádzajúce z externých zdrojov na 61 miliónov dolárov, čo znamená viac ako dvojnásobné zhodnotenie spoločnosti zo 150 miliónov na 385 miliónov dolárov.

„Popredné spoločnosti vedia, že kľúčom k rastu výnosov v priestore mobilných aplikácií je zvýšenie miery udržania používateľov a zvýšenie hodnoty zákazníka v priebehu celého životného cyklu," hovorí Sunil Thomas, spoluzakladateľ a výkonný riaditeľ spoločnosti CleverTap. „Sme v jedinečnej pozícii, nakoľko dodávame komplexné riešenie, ktoré poskytuje prehľadné informácie o zákazníkoch a posolstvo, ktoré vedie k hlbšej angažovanosti založenej na využívaní zákazníkov v reálnom čase - a to všetko vo veľkých objemoch. Nové kolo financovania umožní firme CleverTap pomôcť viacerým spoločnostiam dosiahnuť stanovené ciele v oblasti udržania zákazníkov v rámci budovania dlhodobých vzťahov."

Zákaznícky cyklus spoločnosti CleverTap a platforma na udržanie používateľov využíva strojové učenie a ponúka efektívne nástroje na získavanie zákazníkov, ktoré umožňujú značkám previesť, zapojiť, udržať a rozšíriť svoju mobilnú používateľskú základňu. Uznávané riešenie prijali niektoré z popredných svetových organizácií vo viacerých odvetviach a nárast zákazníkov sa len za posledný rok zvýšil dvojnásobne, pričom v priemere sa každý deň spracuje vyše 8 miliárd akcií používateľov. CleverTap pomohol generovať prírastkové tržby pre svojich zákazníkov vo výške viac ako 2 miliardy dolárov a v súčasnosti dosahuje približne miliardu zariadení a viac ako 8 000 spotrebiteľských aplikácií vo viac ako 100 krajinách.

„Na trhu dnes jednoznačne chýba životaschopné riešenie, ktoré by podnietilo žiaduce obchodné výsledky v súvislosti s mobilnou konverziou, udržaním a rastom," uviedol Mohit Bhatnagar, generálny riaditeľ firmy Sequoia Capital India LLP. „CleverTap rieši významný problém marketingových pracovníkov tým, že ponúka platformu na udržanie používateľov, ktorá môže exponenciálne zvýšiť hodnotu zákazníka v rámci celého životného cyklu aj dlhodobý rast."

Globálna expanzia a vývoj produktov budú hlavnými oblasťami, na ktoré sa spoločnosť zameria. Prostriedky sa použijú na podporu rastu tímov technikov, predajcov a marketérov v USA, Latinskej Amerike, Európe a Ázii, čo spoločnosti CleverTap umožní posilniť svoju pozíciu lídra v oblasti technológií a zvýšiť povedomie v nových oblastiach. Ak potrebujete viac informácií alebo si chcete dohodnúť osobnú ukážku, navštívte prosím clevertap.com.

O spoločnosti CleverTap

CleverTap je popredná platforma pre získanie a udržanie zákazníkov, ktorá pomáha značkám maximalizovať hodnotu používateľa v celom životnom cykle. Viac ako 8 000 spotrebiteľských značiek na celom svete, vrátane spoločností Vodafone, Star, Sony, Discovery, Fandango LATAM, Carousell a Gojek, vkladá dôveru do firmy CleverTap pri získavaní a udržaní používateľov a následnom zvyšovaní príjmov. CleverTap má podporu popredných spoločností rizikového kapitálu vrátane spoločnosti Sequoia India, Tiger Global Management, Accel a Recruit Holdings. Svoje pobočky má v San Franciscu, Seattli, Londýne, Singapure a Bombaji. Viac informácií nájdete na clevertap.com alebo nás sledujte na LinkedIne a Twitteri.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1010434/CleverTap_Logo.jpg

Kontakt:

Nicole Paleologus

SSPR

267-589-9165

nicolep@sspr.com

Charles Orlando

Head of Global Communications

CleverTap

424-425-4384

press@clevertap.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring