OTS: Spoločnosť Cision organizuje druhé výročné podujatie CommsCon

TASR, 16. októbra 2019 11:08

Londýn, 16. októbra (TASR-OTS)(PRNewswire) Cision (NYSE: CISN), popredný globálny poskytovateľ softvéru a služieb odborníkom v oblasti public relations a marketingu pre potreby neplatených mediálnych výstupov, dnes oznámil, že usporiada druhé výročné podujatie CommsCon. Konferencie, ktorá sa uskutoční 26. novembra v Londýne, sa zúčastnia odborníci - komentátori participujúci v panelových diskusiách na rôzne témy týkajúce sa vývoja komunikácie a PR. Program vznikol ako výstup spolupráce s PRWeek a CorpComms a nájdete v ňom hlavné prezentácie, panely a sekcie venované prípadovým štúdiám.

„Spoločnosť Cision s radosťou oznamuje, že sa v Londýne už po druhý raz uskutoční podujatie CommsCon, aby poskytlo autentickú platformu pre komunikáciu a vzájomné zdieľanie lídrov v odvetví," hovorí Keir Fawcus, viceprezident spoločnosti Cision pre oblasť strednej a východnej Európy. „Tešíme sa na inšpiratívne konverzácie, ktoré delegátov vyzbroja vedomosťami a najnovšími informáciami využiteľnými v ich vlastných organizáciách."

Program:

CommsCon je deň venovaný diskusiám a rozhovorom s cieľom poskytnúť informácie a podnietiť debatu, ktorá pomôže vedúcim pracovníkom formulovať ich komunikačné stratégie na rok 2020.

Program sekcií:

Hlavná prezentácia: Odhalenie Fleet Street Fox - Fleet Street Fox, alias Susie Boniface, stĺpčekárka z Daily Mirror, komentátorka a autorka popíše, ako jej skutočnosť, že je anonymná blogerka s obrovským počtom followerov na sociálnych sieťach umožnila písať kontroverzne a autenticky a prečo sa rozhodla odhaliť.

Prípadová štúdia: Zdroj všetkej múdrosti - Modernizácia jednej z najstarších svetových značiek - Vypočujte si Adriana Harrisa, vedúceho oddelenia digitálnych technológií Anglikánskej cirkvi, ktorý sa podelí o svoje stratégie pomáhajúce pri transformácii digitálnej komunikácie, vrátane oceňovanej kampane Alexa Skill.

Panelová diskusia: Čo nás čaká za rohom? - Zabudnite na Brexit a politické šarvátky. Odborníci na komunikáciu musia byť schopní vidieť za horizont a identifikovať problémy, ktoré by mohli v budúcnosti ovplyvniť ich organizácie. Naša skupina expertov sa podelí o svoje prognózy vznikajúcich globálnych problémov, ktoré by mali pribudnúť na zoznam.

Informácie o podujatí:

Utorok, 26. novembra 2019

Čas: 09.30 h - 17.30 h

Miesto: Hawker House, Canada Street, Londýn SE16 7PJ

Viac informácií o podujatí CommsCon a registráciu svojho miesta si zabezpečíte na stránke: commscon.cision.co.uk.

O spoločnosti Cision

Cision Ltd. (NYSE: CISN) je popredným globálnym poskytovateľom softvéru a služieb odborníkom v oblasti public relations a marketingu pre potreby neplatených mediálnych výstupov. Softvér od spoločnosti Cision umožňuje svojim zákazníkom i dentifikovať mienkotvorcov, vytvárať a distribuovať strategický obsah a merať dôležitý dopad. Cision má viac ako 4 000 zamestnancov a pobočky v 22 krajinách v celej Amerike, krajinách strednej a východnej Európy a ázijsko-pacifického regiónu. Viac informácií o oceňovaných produktoch a službách tejto spoločnosti vrátane Cision Communications

Cloud®, navštívte www.cision.co.uk a sledujte Cision na Twitteri @CisionUK.

Kontakt:

Rebecca Dersh

PR Manager

cisionpr@cision.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1010585/Cision_CommsCon_2019.jpg Logo - https://mma.prnewswire.com/media/467136/cision_logo.jpg

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring