OTS: Spoločnosť Casio uvádza nové hodinky radu MT-G inšpirované krásou...

TASR, 1. marca 2021 10:31

Spoločnosť Casio uvádza nové hodinky radu MT-G inšpirované krásou modrého fénixa

Hodinky majú dúhové iónové pokovanie na lunete i ráme

Tokio 1. marca (TASR/OTS/PRNewswire) - Spoločnosť Casio Computer Co., Ltd. dnes oznámila špeciálny nový prírastok do svojej rodiny nárazuvzdorných hodiniek G-SHOCK. Nové hodinky MTG-B2000PH sú súčasťou rady hodiniek MT-G, ktoré využívajú konštrukciu, ktorá umožňuje čo najlepšie využiť vlastnosti kovu aj živice. Nové hodinky MTG-B2000PH majú dizajnový motív inšpirovaný modrým fénixom z bájnej tradície a na ráme a skrinke majú dúhové iónové pokovovanie.

Spoločnosť Casio sa venuje inovatívnej expresivite vo svojich hodinkách G-SHOCK a využíva dizajn CMF integrujúci farbu, materiál a povrchovú úpravu. Hodinky G-SHOCK s kovovou konštrukciou boli trhom v posledných rokoch nadšene vítané. Spoločnosť Casio ide s týmito kovovými modelmi ešte ďalej, využíva iontové pokovovanie, techniku laserového gravírovania a nové materiály, aby vytvorila úplne originálny dizajn hodný modelu G-SHOCK.

Nové hodinky MTG-B2000PH majú dúhové iónové povrchové úpravy aplikované na lunetu a puzdro, ako aj viacfarebný ciferník vyjadrujúci dizajn inšpirovaný modrým fénixom, vtákom východnej mytológie, o ktorom sa hovorí, že prináša priaznivé správy. Luneta má samostatnú konštrukciu oddelenú od puzdra. Vrstvy žlto-červenej gradácie sú nanesené priečne na lunetu a pozdĺžne na puzdro - na svetlo-modré iónové pokovovanie evokujúce horiace plamene, aby sa dosiahlo mystické sfarbenie, v ktorom sa zdá byť prepletených nespočetné množstvo odtieňov. Vďaka jemným farebným variáciám v dúhovom iónovom pokovovaní sú jedinečné všetky hodinky - žiadne nevyzerajú rovnako. Ciferník taktiež využíva akcenty vo viacfarebnom prevedení farieb ako ružová a oranžová. Priesvitný tmavomodrý pásik dotvára dizajn hodiniek so žiarivou víziou Blue Phoenix.

Podmanivý dizajn je doplnený vynikajúcou funkčnosťou. Hodinky obsahujú nielen kalibráciu času rádiových vĺn, ale aj automatické nastavenie času po spárovaní so smartfónom pomocou určenej aplikácie. Tieto funkcie ponúkajú vynikajúce pohodlie: hodinky sa pri prechode časovými pásmami automaticky prispôsobujú miestnemu času, bez toho, aby od používateľa niečo vyžadovali.

G-SHOCK oficiálna web stránka: https://world.g-shock.com/ FOTO - https://mma.prnewswire.com/media/1444459/image1.jpg FOTO - https://mma.prnewswire.com/media/1444460/image2.jpg      

CONTACT: CASIO PR, +81-3-5334-4830

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring