OTS: Spoločnosť BitHarp spustila vysokovýkonne súpravy určené na ťažbu...

TASR, 17. septembra 2019 13:51

OTS: Spoločnosť BitHarp spustila vysokovýkonne súpravy určené na ťažbu kryptomeny

Wellington, Nový Zéland, 17. septembra (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Významný výrobca kryptomien, spoločnosť BitHarp Group Limited www.BitHarp.com s potešením oznamuje spustenie dvoch nových vysokovýkonných zariadení na ťažbu, ktoré sú schopné poskytnúť vynikajúce možnosti použitia a bezprecedentný potenciál na vytváranie zisku. Vďaka vysokej miere hashovania a nízkej spotrebe energie sú dve plošiny s názvom Lyre Miner a Harp Miner navrhnuté tak, aby poskytovali návrat investícií do jedného mesiaca.

Výkonná a kompaktná ťažobná súprava, Lyre Miner sa zmestí do obmedzeného priestoru a ponúka užitočné funkcie, ako je rozhranie dotykovej obrazovky pre ľahkú obsluhu a monitorovanie. Na druhej strane, Harp Miner je zariadenie na priame chladenie kvapalín (DLC), ktoré uprednostňuje bezpečnosť a odolnosť proti poruchám. Eliminuje všetky riziká spojené s chladením kvapalinou a poskytuje bezpečný a cenovo prijateľný ekosystém pre ťažbu kryptomien. Spotreba energie týchto dvoch súprav je 600 W a 2 400 W.

Lyre Miner a Harp Miner sú schopné ťažiť bitcoiny, Litecoin, Ethereum a Dash s hash hodnotami, uvedenými nižšie.

Lyre Miner: 335 TH/s pre Bitcoin, 55 GH/s pre Litecoin, 14 GH/s pre Ethereum, a 9 TH/s pre Dash

Harp Miner: 2 000 TH/s pre Bitcoin 300 GH/s pre Litecoin, 75 GH/s pre Ethereum, a 50 TH/s pre Dash

BitHarp uvádza, že jeho dve nové ťažobné zariadenia sú navrhnuté a nakonfigurované tak, aby priniesli výhody ťažby kryptmeny pre spoločných investorov bez väčších banských skúseností alebo znalostí. Vďaka ľahko ovládateľným používateľským rozhraniam a výkonným funkciám môže ktokoľvek začať s týmito zariadeniami dosahovať zisky tak, že ich jednoducho zapojí.

„Výrobky BitHarp sú novou revolúciou na trhu kryptomeny, pretože dávajú príležitosť akémukoľvek investorovi, aby po mesiaci dosiahol zisk,“ povedal Daniel Cox, technický riaditeľ spoločnosti BitHarp. Viac informácií o Lyre Miner a Harp Miner nájdete na stránke https://www.bitharp.com/

O spoločnosti BitHarp: BitHarp je výrobca kryptomeny na Novom Zélande s najvýkonnejšími a najflexibilnejšími ťažobnými plošinami postavenými s cieľom zjednodušiť ťažbu a zvýšiť ziskovosť pre investorov.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190916005204/en/

Zdroj: BitHarp Group Limited

Kontakt:

Alexa Zimine

alexa@bitharp.com

+64 9884 8279

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring