OTS: Spoločnosť BitHarp ponúka nové spôsoby ťažby - Lyre Miner a Harp Miner

TASR, 12. septembra 2019 14:51

Wellington, Nový Zéland, 12. septembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - BitHarp Group Limited (www.bitharp.com), renomovaný výrobca kryptomien, vydáva dva nové vysokovýkonné spôsoby ťažby, ktoré sa vyznačujú vyspelými funkciami a dokonalejšími možnosťami pre používateľov. Volajú sa Lyre Miner a Harp Miner a prinášajú významné prínosy vrátane vysokého výkonu ťažby a značných ziskov.

Výkon ťažby Lyre Miner

Bitcoin/335 TH/s

Litecoin/55 GH/s

Ethereum/14 GH/s

Dash/9 TH/s

Lyre Miner je výkonné zariadenie na ťažbu s kompaktným dizajnom vhodným aj do obmedzených priestorov. Ponúka priateľské užívateľské prostredie ako je napríklad dotykové rozhranie na jednoduchú prevádzku a monitorovanie. Spotreba energie je 600 W.

Výkon ťažby Harp Miner

Bitcoin/2000 TH/s

Litecoin/300 GH/s

Ethereum/75 GH/s

Dash/50 TH/s

Harp Miner je zariadenie s priamym kvapalinovým chladením (DLC), ktoré ponúka maximálnu mieru bezpečnosti a ochrany proti chybovosti. Harp Miner eliminuje riziká spájajúce sa s kvapalinovým chladením, čím vytvára bezpečné a finančne nenáročné prostredie na ťažbu. Harp Miner má spotrebu len 2400 W .

Lyre Miner a Harp Miner sú navrhnuté a vytvorené tak, aby ich mohol používať priemerný investor a oba produkty prinášajú návratnosť investícií už od prvého mesiaca. „Produkty firmy BitHarp predstavujú revolúciu na trhu kryptomien, pretože ponúkajú výnosné zisky všetkým investorom už po prvom mesiaci," hovorí Daniel Cox, technický riaditeľ firmy BitHarp.

Kombináciou používateľsky jednoduchého rozhrania a výkonných funkcií vytvoril BitHarp ideálne zariadenia na ťažbu pre všetkých, ktorí majú záujem o ťažbu kryptomien. Podľa informácií zástupcov firmy BitHarp je potrebné zariadenia len napojiť do elektriny. Lyre Miner a Harp Miner sú k dispozícii aj na expresnú dodávku prostredníctvom www.bitharp.com

O spoločnosti BitHarp

BitHarp je výrobca kryptomien so sídlom na Novom Zélande, ktorý ponúka najvýkonnejšie a najflexibilnejšie zariadenia na ťažbu s cieľom zjednodušiť ťažbu a sprostredkovať zisk každému investorovi.

Kontakt:

Alexa Zimine

+64-9884-8279

alexa@bitharp.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring