OTS: Spoločnosť Astronergy získala od laboratória ...

TASR, 29. mája 2023 11:07

OTS: Spoločnosť Astronergy získala od laboratória PVEL titul „Top Performer 2023"

Šanghaj 29. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Astronergy, celosvetovo šiesty najlepší hráč vo fotovoltickom odvetví a priekopník v oblasti fotovoltických modulov TOPCon typu n, získala titul „Top Performer 2023" v každoročnom hodnotení spoľahlivosti fotovoltických modulov PV Evolution Labs (PVEL) a na slávnostnom ceremoniáli, ktorý sa konal 25. mája na veľtrhu SNEC PV Power Expo v čínskom Šanghaji, získala svoju siedmu trofej „Top Performer".

PVEL je popredným nezávislým laboratóriom v nadväzujúcom odvetví solárnej energie a členom skupiny Kiwa. Jeho hodnotiaca tabuľka spoľahlivosti fotovoltických modulov by mohla odvetviu poskytnúť dôležité poznatky o dlhodobej spoľahlivosti a výkonnosti a mohla by zhrnúť výsledky programu kvalifikácie fotovoltických modulov (PQP), komplexného testovacieho režimu, ktorý PVEL zaviedlo v roku 2012 s cieľom poskytnúť empirické údaje na porovnávanie dodávateľov fotovoltických modulov a pre energetické výnosy a finančné modely na úrovni projektov.

Tento rok získalo štatút „Top Performer" 16 modulov Astronergy. Medzi tieto produkty patria všetky moduly TOPCon série ASTRO N (ASTRO N5 a ASTRO N5s), ktoré využívajú technológiu TOPCon typu n nezávisle vyvinutú spoločnosťou Astronergy. Schválený štatút je osvedčením pre moduly ASTRO N TOPCon s výhodami vyššieho výkonu a nižšej degradácie.

„PVEL blahoželá spoločnosti Astronergy k tomu, že sa so svojou novou generáciou modulov TOPCon typu n dostala do rebríčka Top Performer 2023 Scorecard," povedal Kevin Gibson, výkonný riaditeľ PVEL. „Sme radi, že prostredníctvom programu PVEL Product Qualification Program môžeme oceniť spoločnosť Astronergy za to, že už štvrtý rok po sebe preukázala svoje odhodlanie vyrábať spoľahlivé moduly."

Jack Čou, vedúci globálneho manažmentu technológií a produktov spoločnosti Astronergy, na slávnostnom ceremoniáli uviedol, že odkedy sa spoločnosť Astronergy v roku 2022 ujala vedenia v oblasti prechodu fotovoltických technológií z typu p na typ n a stala sa priekopníkom v oblasti fotovoltických modulov TOPCon série ASTRO N, uskutočnili sme množstvo experimentov a adaptívnych vylepšení produktov.

Trh má skvelú spätnú väzbu na výkonnosť produktov a podpísali sme niekoľko objednávok s výkonom viac ako 100 MW v krajinách Latinskej Ameriky, Austrálii, Nemecku a Číne, dodal Čou. Štatút Top Performer od PVEL je skvelou spätnou väzbou z pohľadu kompetentnej tretej strany. V súčasnosti sa technológia TOPCon našich produktov stále zdokonaľuje a včerajšie produkty ASTRO N7 budú našou ďalšou generáciou modulov TOPCon s neustále sa zdokonaľujúcimi schopnosťami v prospech všetkých spotrebiteľov.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2085327/The_PVEL__Top_Performer__label_Astronergy.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2085329/image_5024444_25410723.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring