OTS: Spoločnosť Arm oznamuje nových členov predstavenstva a nového ...

TASR, 28. septembra 2022 14:45

OTS: Spoločnosť Arm oznamuje nových členov predstavenstva a nového finančného riaditeľa

Najdôležitejšie novinky - Noví riaditelia Karen Dykstraová a Jeff Sine sa stávajú členmi predstavenstva spoločnosti Arm - Jason Child bol menovaný novým finančným riaditeľom

Cambridge 28. septembra (TASR-OTS) - (BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Arm v pondelok oznámila vymenovanie nových členov predstavenstva, ktorými sa s okamžitou platnosťou stali Karen Dykstraová, bývalá finančná a správna riaditeľka spoločnosti AOL, a Jeff Sine, spoluzakladateľ a partner spoločnosti Raine Group. Títo vysoko kvalifikovaní lídri prinášajú spoločnosti Arm rozmanitú škálu odborných znalostí v čase, keď sa spoločnosť pripravuje na potenciálny vstup na burzu.

Generálny riaditeľ spoločnosti Arm (CEO) Rene Haas uviedol: "Srdečne vítam Karen a Jeffa, výnimočných obchodných lídrov, ktorí do predstavenstva spoločnosti Arm prinesú hĺbku a šírku svojich skúseností."

Spoločnosť Arm tiež oznámila vymenovanie Jasona Childa finančným riaditeľom (CFO). Child má viac ako 30 rokov skúseností s vedením rýchlo sa rozvíjajúcich spoločností a s rozširovaním globálnych finančných funkcií. Child nastúpi do spoločnosti Arm 2. novembra 2022 a povedie globálne finančné a IT organizácie spoločnosti, podriadený bude Haasovi.

Haas dodal: „Jason je skúsený líder v oblasti globálnych financií a technológií. Jeho rozsiahle skúsenosti s finančným riadením verejných spoločností a realizáciami IPO budú neoceniteľné pri príprave na potenciálny vstup na burzu. Teším sa na spoluprácu s ním v rámci tímu vedúcich pracovníkov spoločnosti Arm pri ďalšom definovaní budúcnosti výpočtovej techniky postavenej na platforme Arm."

Child nahradí súčasného finančného riaditeľa Indera Singha, ktorý zostane v spoločnosti Arm v úlohe poradcu a bude asistovať pri prechode do novembra, než sa presunie k novým príležitostiam.

Haas povedal: „Rád by som Inderovi poďakoval za jeho prínos a vedenie v posledných niekoľkých rokoch. Od svojho nástupu v roku 2019 pomohol spoločnosti zvládnuť mnoho zmien, vrátane vybudovania silnej organizácie s modernizovanými systémami a procesmi v tímoch financií, IT a kybernetickej bezpečnosti. Do budúcnosti mu prajeme všetko najlepšie."

Naposledy, od roku 2019, Child pôsobil ako senior viceprezident a finančný riaditeľ spoločnosti Splunk. Predtým Child zastával post finančného riaditeľa v niekoľkých podnikoch, okrem iného v spoločnosti Groupon, ktorú pomohol v roku 2011 uviesť na burzu, a v spoločnosti Amazon International.

„Spoločnosť Arm má za sebou od svojho založenia neuveriteľnú históriu inovácií a vedúce postavenie v polovodičovom priemysle," povedal Child. „Arm je svetovou špičkou vo svojej kategórii a ja som nadšený, že sa v tomto vzrušujúcom období môžem k tejto spoločnosti pripojiť ako finančný riaditeľ."

O Karen Dykstraovej

Pani Dykstraová predtým pôsobila ako finančná a administratívna riaditeľka spoločnosti AOL, poskytovateľa webových portálov a on-line služieb. Pred nástupom do spoločnosti AOL bola partnerkou v spoločnosti Plainfield Asset Management a pôsobila ako prevádzková a finančná riaditeľka spoločnosti Plainfield Direct, ktorá sa zaoberá rozvojom podnikania spoločnosti Plainfield. Predtým strávila viac ako 25 rokov v spoločnosti Automatic Data Processing (ADP), ktorá poskytuje zamestnávateľom riešenie pre riadenie ľudského kapitálu, naposledy pôsobila ako finančná riaditeľka. Pani Dykstraová je v súčasnej dobe členkou predstavenstva spoločností VMware a Gartner a pôsobila aj v predstavenstvách spoločností Boston Properties, Crane a AOL.

O Jeffovi Sineovi

Pán Sine je spoluzakladateľom a partnerom spoločnosti The Raine Group, globálnej obchodnej banky zameranej na technológie, médiá a komunikácie. Pred založením spoločnosti Raine pôsobil ako podpredseda predstavenstva a globálny riaditeľ investičného bankovníctva pre technológie, médiá a telekomunikácie v investičnej banke UBS, bol výkonným riaditeľom v Morgan Stanley a advokátom v Sullivan & Cromwell v New Yorku a Londýne. Pán Sine v súčasnosti pôsobí v správnych radách mnohých portfóliových spoločností a dcérskych spoločností Raine. Je tiež členom predstavenstva National Public Radio (NPR) (podpredseda), ITHAKA, Educational Testing Service (ETS) (predseda), American University a The Manhattan Theatre Club.

O Jasonovi Childovi

Kariéra Jasona Childa trvá už 30 rokov a zahŕňa všetky aspekty globálnych financií a stratégie, účtovníctva, kapitálových trhov/finančnej správy, realizácie IPO a vzťahov s investormi. Má rozsiahle skúsenosti s rozširovaním prevratných technológií v oblasti podnikového softvéru/SaaS, e-commerce, lokálneho obchodu, spotrebného hardvéru/IOT a on-line rezidenčných nehnuteľností. Naposledy pôsobil ako senior viceprezident a finančný riaditeľ v spoločnosti Splunk, technologickej spoločnosti špecializujúcej sa na správu aplikácií, bezpečnosť a dodržiavanie predpisov, ako aj na obchodnú a webovú analytiku. Pred výkonnými vedúcimi funkciami strávil Jason viac ako 11 rokov vedením rôznych globálnych finančných tímov v spoločnosti Amazon a pôsobil ako finančný riaditeľ spoločnosti Amazon International. Od apríla 2022 pôsobí Jason ako člen predstavenstva spoločnosti Coupang, Inc. zaoberajúcej sa elektronickým obchodom. Je bakalárom na Foster School of Business na Washingtonskej univerzite, kde v súčasnosti pôsobí v globálnom poradnom zbore.

O spoločnosti Arm

Technológia Arm určuje budúcnosť výpočtovej techniky. Naše energeticky úsporné procesory a softvérové platformy umožnili pokročilé výpočty vo viac ako 230 miliardách čipov a naše technológie bezpečne poháňajú produkty od snímačov cez smart telefóny až po superpočítače. Spoločne s viac ako 1000 technologickými partnermi umožňujeme umelej inteligencii fungovať všade a v oblasti kybernetickej bezpečnosti poskytujeme základy dôvery v digitálnom svete – od čipu po cloud. Budúcnosť sa vytvára na Arm.

Všetky informácie sú poskytované "tak, ako sú", bez záruky alebo zastúpenia. Tento dokument je možné slobodne zdieľať a priraďovať bez potreby modifikácie. Arm je registrovanou ochrannou známkou spoločnosti Arm Limited (alebo jej dcérskych spoločností). Všetky značky alebo názvy produktov sú vlastníctvom ich príslušných držiteľov. © 1995-2022 Arm Group.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220926005775/en/

Kontakty

Media

Arm External Communications

Eliza Walsh

Global-PRteam@arm.com

Investor Relations

Arm IR

Ian Thornton

ian.thornton@arm.com

Zdroj: Arm

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring