OTS: Spoločnosť Absen predstavuje počas veľtrhu ISE 2020 sériu Venus LED

TASR, 18. februára 2020 10:49

Šen-Čen, Čína 18. februára (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Popredný svetový výrobca LED panelov Absen oznámil v deň otvorenia veľtrhu ISE (11. - 14. februára 2020), že na trh vstupuje jeho nová superľahká cestovná technológia pre prenajímateľov pódií.

Séria Venus (VN) je inovatívny LED displej, ktorý bol špeciálne navrhnutý pre koncerty a festivaly vďaka svojej schopnosti rýchlo zabezpečiť displeje veľkých rozmerov. Produkt sa vyznačuje jedinečným integrovaným dizajnom „modulu na ráme". Po odstránení pomocného rámu (rámu skrinky) je Venus o 27 % ľahší ako konkurenčné riešenia. Ide teda o najľahší integrovaný displej pre turné na trhu pri hmotnosti 27,5 kg/m2. Podporné tímy tak dokážu znížiť hmotnosť, usporiť náklady a postaviť ešte väčšie LED panely ako predtým - až do výšky 20 metrov.

Séria VN bola navrhnutá tak, aby šetrila drahocenný čas technických tímov. V odvetví, kde sa vyvíja stále väčší tlak sa prenajímateľov pódií, je Venus možné inštalovať oveľa rýchlejšie vďaka veľkým rozmerom rámu (1500 x 1000) a rýchlemu zámkovému systému. Je tiež oveľa ľahšie zabezpečovať jeho údržbu a aktualizáciu, nakoľko moduly sa dajú rýchlo vypnúť bez nutnosti rozobrať rámovú štruktúru. Séria VN bude k dispozícii v dvoch štandardných veľkostiach: 1500 mm (šírka) x 1000 mm (výška) a 500 mm x 1000 mm kvôli kompletnému prispôsobeniu sa potrebám zákazníka. Bude dostupná vo verziách s veľkosťou zobrazovaného bodu 3,9 mm, 4,8 mm a 8,3 mm. Jas bude dosahovať až 5 000 nits. Séria VN tiež umožňuje konkávne a konvexné možnosti zakrivenia, aby zabezpečila dizajn vysoko kreatívnych video panelov s horizontálnymi voľne nastaviteľnými odchýlkami -10 až +10 stupňov umožňujúcimi pevné polohovanie pri -10°, -5°,0°, +5° a +10°. Všetky panely Venus LED sú vybavené rúrkami z uhlíkových vlákien so špeciálnymi protišmykovými povlakmi, ktoré zaisťujú bezpečnosť technického a montážneho tímu a dodatočnými bezpečnostnými háčikmi, ktoré umožňujú istenie pri každom kroku procesu výstavby. Ľahko uzamykací systém VN s veľkými rukoväťami sa ľahko používa aj s hrubými rukavicami, má farebne označené miesta zamykania a odomykania a vertikálny automatický zámok pre uspokojivejšiu požívateľskú skúsenosť. Vďaka systému vozíku na kolieskach 5 v 1 sa dá produkt ľahko zavesiť, naskladať a prepraviť. K dispozícii je tiež výstuž proti vetru, ktorá vydrží silu vetra až do úrovne 8.

Kontakt: Melody Li, +86-18616107413

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring