OTS: spoločné rozhranie TMS Fluke Interface pre automatizačný softvér

TASR, 17. augusta 2012 15:06

Four Rivers Software Systems a Fluke Biomedical zavádzajú spoločné rozhranie TMS Fluke Interface pre automatizačný softvér Ansur

EVERETT, Washington, 17. augusta 2012 (TASR/OTS) /PRNewswire/ -- Spoločnosti Fluke Biomedical a Four Rivers Software Systems dnes oznámili zavedenie spoločného rozhrania TMS Fluke Interface, ktorého cieľom je integrovať softvérové riešenie Ansur do počítačového systému riadenia údržby (CMMS) spoločnosti Four Rivers Software s názvom TMS OnSite/TMS OnLine.  Automatizované záznamy o výsledkoch testu zo softvérového riešenia Ansur, ktoré je určené na automatické testovanie zdravotníckych zariadení a sledovanie zabezpečenia súladu s bezpečnostnými normami, je teraz vďaka rozhraniu TMS Fluke možné bez problémov ukladať a archivovať v rámci databázy TMS.

(Fotografie: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120816/SF59055)

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20120130/SF43337LOGO-b)

Produktová manažérka spoločnosti Fluke Biomedical Shirin Khannaová vysvetľuje: "Softvér Ansur slúži na to, aby analyzátory a simulátory spoločnosti Fluke Biomedical mohli rýchlo a jednoducho uskutočňovať testovanie zdravotníckych zariadení, a to či už na účely preventívnej údržby alebo na testovanie po uskutočnení opráv. Softvér v rámci procesu zvyšuje kvalitu a opakovateľnosť. Rozhranie TMS-Ansur prináša vyššiu efektívnosť a zjednodušuje archiváciu a nahlasovanie správ vďaka centralizácii záznamov o uskutočnených testoch jednotlivých zariadení v aplikácii TMS."

"„Rozhranie TMS Fluke Interface pre softvér Ansur dopĺňa naše existujúce rozhranie medTester Interface o spoločnosť Fluke Biomedical," povedal Henry Wilde, generálny riaditeľ spoločnosti Four Rivers Software Systems. "Toto rozhranie pomôže organizáciám zvyšovať presnosť a zlepšovať dostupnosť svojich údajov."

Rozhranie TMS Fluke Interface je dostupné zákazníkom TMS OnSite/TMS OnLine 2012.5.5.15 prostredníctvom webovej stránky starostlivosti o zákazníkov spoločnosti Four Rivers Software. Viac informácií o rozhraní TMS Fluke Interface vrátane ceny a softvérových požiadaviek vám spoločnosť Four Rivers poskytne cez e-mail info@frsoft.com alebo telefonicky na čísle 412-256-9020. Ak máte záujem o vyskúšanie softvéru Ansur spoločnosti Fluke Biomedical zadarmo, navštívte webové stránky http://www.flukebiomedical.com/ansur.

O spoločnosti Fluke Biomedical

Spoločnosť Fluke Biomedical je popredným celosvetovým poskytovateľom testovacích a meracích zariadení a služieb pre sektor zdravotníctva. Snažíme sa poskytovať tie najlepšie inovatívne riešenia s cieľom zlepšovať kvalitu zdravotnej starostlivosti na celom svete. Naše služby poskytujeme biomedicínskym inžinierom, technikom kvality, lekárom, onkológom a špecialistom na radiačnú bezpečnosť. Neustále rozširujeme ponuku našich riešení pre profesionálov v zdravotníctve. Viac informácií o spoločnosti Fluke Biomedical nájdete na webovej stránke http://www.flukebiomedical.com.

O spoločnosti Four Rivers Software Systems

Spoločnosť Four Rivers Software Systems, Inc. sa zameriava na dodávky komplexného softvéru riadenia údržby (EAM/CMMS) a na riešenia pre počítačové riadenie majetku (CAFM) pre zdravotnícky priemysel. Naša spoločnosť poskytuje silné nástroje zvyšovania produktivity a ziskovosti viac ako 1 700 zdravotníckym organizáciám. Počúvame svojich zákazníkov, neustále aktualizujeme a vylepšujeme naše produkty a služby, a vďaka tomu sa spoločnosť Four Rivers stala popredným poskytovateľom služieb a riešení pre profesionálov v oblasti zdravotníctva. Produktový sortiment spoločnosti Four Rivers zahŕňa riešenia TMS OnSite & TMS OnLine, TMS CAFM, kompletný balík mobilných riešení (Mobile Solutions) a ďalšie možné riešenia, ktoré pomôžu aj vašej organizácii.

Pre viac informácií

Mandy Allenová

Manažérka pre marketingovú komunikáciu

+1-425-446-5494

mandy.allen@flukebiomedical.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring