OTS: Smartfóny HONOR dominovali víkendovým výpredajom Black Friday v Európe...

TASR, 3. decembra 2018 12:59

OTS: Smartfóny HONOR dominovali víkendovým výpredajom Black Friday v Európe, na Blízkom východe aj v USA. Výrazný 250-percentný medziročný nárast oproti roku 2017 v celej Európe. Dopyt po smartfónoch HONOR dosiahol nové maximá a jeho zásoby na Amazone a Neweggu v USA sa úplne vypredali.

Peking, 3. decembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - HONOR, popredná e-značka smartfónov, zaznamenala v Európe, na Blízkom východe a v USA výrazné zvýšenie predaja počas víkendu po výpredajoch Black Friday a Cyber Monday a vo Francúzsku, Nemecku, Taliansku a Veľkej Británii sa HONOR prepracoval na čelo rebríčka najpredávanejších telefónov na Amazone.

Tohtoročné čísla predajov počas víkendu po výpredajoch Black Friday a Cyber Monday vykazujú pozoruhodný 20-percentný nárast tržieb v porovnaní s rokom 2017 v celej Európe, pričom v Španielsku sa nárast vyšplhal až na hodnotu 300 %.

HONOR 9 Lite bol najpredávanejším smartfónom v kategórii 150 až 200 EUR v online predaji, kde bolo možné nájsť zľavy na všetky kusy, zatiaľ čo HONOR 10 sa počas víkendových predajov po výpredaji Black Friday zaradil do zoznamu Top 10 na Amazone. Obidva rekordy dokazujú zvyšujúcu sa mieru popularity telefónov HONOR u zákazníkov v celej Európe.

V USA dosiahol dopyt po smartfóne HONOR View 10 nové rekordy, keď sa jeho zásoby za akciové ceny počas Black Friday úplne vypredali na Amazone aj Neweggu a pozoruhodný nárast predajnosti počas tohto víkendu zaznamenal aj na Blízkom východe. Vo Fínsku sa značka HONOR prepracovala na prvé miesto vo všetkých predajných kanáloch, zakiaľ čo v Českej republike dosiahol HONOR 200-percentný nárast v porovnaní s rokom 2017 a HONOR 10 zaznamenal dokonca medziročný nárast vo výške 300%. V Poľsku dosiahol predaj smartfónu HONOR Play počas víkendu po Black Friday 500-percentný nárast a jeho zásoby sa kompletne vypredali na platformách Euronet, X-kom a Media Expert už v prvých dvoch hodinách a ich celkový nárast predajnosti sa tak zvýšil o 150 %.

Tohtoročné akciové ceny smartfónov HONOR ponúkali niečo pre každého záujemcu. Nový telefón HONOR 8X sa stal najhorúcejšou novinkou a na prvé miesto medzi novými produktami sa prebojoval na Amazone v Nemecku, zakiaľ čo vo Francúzsku sa stal najpredávanejším telefónom online predaja [1] od svojho vstupu na celosvetový trh v októbri. V Rusku je dnes HONOR 8X najpredávanejším telefónom na e-shopoch a vďaka nárastu predajov o 500 % sa mu podarilo predstihnúť aj jeho predchodcu HONOR 7X.

Výsledky dokazujú pretrvávajúci rast spoločnosti HONOR za posledný rok ako aj zvyšujúcu sa popularitu jej modelov s umelou inteligenciou, ako je napríklad HONOR 10 so špičkovým duálnym fotoaparátom s umelou inteligenciou a 3D zadným sklom s úžasným optickým krytom s nanoškálou a HONOR Play ponúkajúci zážitok z hrania hier v 4D s grafickým procesorom GPU Turbo a rozpoznávaním v reálnom čase alebo aj HONOR 8X, ktorý sa stal víťazom tejto sezóny vďaka špičkovej technológii a cenovej dostupnosti.

„Som spokojný a ďakujem za podporu, ktorú sme získali od spotrebiteľov počas tohtoročných výpredajov Black Friday. Nárast predajov v ostatnom období je úspešným zavŕšením roku pre značku HONOR. Tešíme sa na ďalší nárast popularity tejto značky v budúcom roku 2019. Budeme aj naďalej sústrediť naše úsilie do oblasti inovatívnej technológie a špičkového dizajnu produktov, aby sme našim zákazníkom na celom svete mohli ponúknuť najlepšie smartfóny poskytujúce prvotriednu užívateľskú skúsenosť," uviedol prezident spoločnosti HONOR George Zhao.

[1] Podľa správy agentúry GFK, W41 2018

O značke Honor

Honor je popredná e-značka smartfónov vytvorená pre potreby generácie digitálnych domorodcov prostredníctvom produktov optimalizovaných pre internet s dokonalou užívateľskou skúsenosťou, ktorá inšpiruje aktivity, podporuje kreativitu a nabáda mladých k napĺňaniu svojich snov. Na tejto ceste sa HONOR odlíšil od ostatných značiek svojou vlastnou statočnosťou, ktorá ho priviedla k najnovšej technológii a inováciám pre svojich zákazníkov.

Viac informácií nájdete o značke Honor online na www.hihonor.com alebo nás sledujte na: 

https://www.facebook.com/HONORglobal/ 

https://twitter.com/HONORglobal 

https://www.instagram.com/HONORglobal/ 

https://www.youtube.com/c/HONORofficial/

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/792090/Top_Selling_Smartphone_Brand_on_Black_Friday.jpg

Kontakt:

Frankie Lau

+852-29635690

frankie.lau@bm.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring