OTS: Smartfón Honor 10 má na konte viac ako milión predaných kusov na celom svete

TASR, 24. mája 2018 9:19

Šen-Čen, Čína 24. mája (TASR-OTS)(PRNewswire) - Honor, zábavná a inovatívna e-značka smartfónu najmä pre mladú generáciu, oznámila v stredu 23. mája, že jej nová vlajková loď model Honor 10 dosiahla rekord v objeme predaja. Predalo sa jej viac ako milión kusov už po prvom mesiaci uvedenia na trh a to len v Číne už týždeň po jej globálnom uvedení na trh v Londýne.
Toto rekordné číslo dosiahli trhy, na ktorých bola značka Honor 10 k dispozícii na kúpu ihneď po svojom globálnom predstavení 15. mája. Vo Veľkej Británii sa Honor 10 stal novým bestsellerom na doméne Amazon UK v rámci kategórie neblokovaných telefónov. V Rusku bolo približne 500 fanúšikov a zákazníkov dokonca ochotných stáť v rade pred obchodom so značkou Honor v daždi len, aby sa k tomuto telefónu dostali ako prví.
Globálny predaj Honoru 10 počas prvého týždňa dvojnásobne prekročil rekord dosiahnutý jeho predchodcom Honorom 9. Na webovom portáli Hihonor, oficiálnej stránke značky Honor, ktorá predstavuje ďalší kanál internetového predaja, sa vypredali všetky vopred pripravené zásoby už počas prvých siedmich dní po spustení predaja a to v každej z piatich krajín, kde boli k dispozícii, vrátane Veľkej Británie, Francúzska, Nemecka, Talianska a Španielska.
V nasledujúcich dňoch a týždňoch bude Honor 10 k dispozícii aj v ostatných krajinách a regiónoch, vrátane strednej a východnej Európy, severských krajín a Stredného východu. Tento týždeň sa tiež dostal na trhy niektorých krajín juhovýchodnej Ázie a predávať sa čoskoro začne aj v Malajzii, v Thajsku, Vietname a na Filipínach. Zostaňte s nami v kontakte a nezabudnite navštíviť stránku Hihonor, aby ste nepremeškali šancu získať vlastný Honor 10!
Rekapitulácia kľúčových vlastností značky Honor 10:
- Fotoaparát s umelou inteligenciou 2.0
- Zadný 24MP + 16MP fotoaparát s podporou nezávisle zabudovaného NPU procesora a prvýkrát použitej technológie sémantickej segmentácie obrazu.
- Predný 24MP fotoaparát tiež s podporou technológie umelej inteligencie 2.0. Avantgardný dizajn
- 15 vrstiev 3D skla na zadnej strane a farebné odlesky z každého uhla v prirodzenom svetle aj v šere.
- Značka Honor 10 žiari úžasnou kombináciou farieb šitých na mieru zákazníka - Fantómová modrá, Fantómová zelená.[1] Tieto dva ikonické a prelomové farebné odtiene vznikli v parížskom estetickom centre, kde sa zhmotnili nápady a kreativita autorov značky Honor. Iné
- Pod sklom umiestnený ultrazvukový snímač odtlačkov prstov na prednej strane
- 5,84-palcový FullView FHD+ bezrámový displej v pomere strán 19:9
- Kapacita RAM je 4GB a ROM má 64GB/128GB
- Super rýchly režim nabíjania Honor SuperCharge[2] 5V/4,5A s kapacitou batérie 3400 mAh (bežná hodnota)
- Nadstavba EMUI 8.1 na báze Androidu 8.1
O značke Honor
Honor je popredná e-značka smartfónov, ktorá patrí do skupiny Huawei Group. V duchu sloganu „pre statočných" bola táto značka vytvorená pre potreby generácie digitálnych domorodcov prostredníctvom produktov optimalizovaných pre internet s dokonalou užívateľskou skúsenosťou, ktorá inšpiruje aktivity, podporuje kreativitu a nabáda mladých k napĺňaniu svojich snov. Na tejto ceste sa Honor odlíšil od ostatných značiek svojou vlastnou statočnosťou, ktorá ho priviedla k najnovšej technológii a inováciám pre svojich zákazníkov.
Viac informácií nájdete na webovej stránke značky Honor www.hihonor.com alebo nás môžete sledovať na:
https://www.facebook.com/honorglobal/
https://twitter.com/Honorglobal
https://www.instagram.com/honorglobal/
https://www.youtube.com/honorglobal
[1] Je k dispozícii aj vo farebnom prevedení Polnočná čierna a Fantómová sivá.
[2] Na základe testov z laboratória značky Honor.
Foto - https://mma.prnewswire.com/media/695630/Honor_10_over_1M.jpg
Foto - https://mma.prnewswire.com/media/695631/Fans_Get_Hands_on_with_Honor_10.jpg

Kontakt: Reed Li, +852-2963-6719, reed.li@bm.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring