OTS: Skupina TIENS sa objavila na obrazovke NASDAQ na newyorskom Times Square

TASR, 4. decembra 2019 10:37

Skupina TIENS sa objavila na obrazovke NASDAQ na newyorskom Times Square

Tchien-ťin 4. decembra -(TASR/OTS/PRNewswire)- TIENS Group, jedna z popredných svetových zdravotníckych spoločností, sa objavila na obrazovke NASDAQ na newyorskom Times Square 18. novembra 2019, aby ukázala svetu kúzlo čínskych podnikov.

Námestie Times Square sa nachádza v jednej z najpopulárnejších oblastí Manhattanu a je známe ako "križovatka sveta". Obrazovka NASDAQ, ktorá priťahuje veľkú pozornosť, sa nazýva "svetová obrazovka č. 1". Mnoho slávnych značiek, ako sú P&G a Abbott, využili tento displej na preukázanie svojej sily a na vlastné zviditeľnenie. Skupina TIENS sa pridala k týmto spoločnostiam, aby demonštrovala poslanie a imidž svojej značky svetu.

Skupina TIENS bola založená v roku 1995 a v roku 2020 oslávi 25. výročie. Pod vedením svojho prezidenta Li Jinyuana (Li Ťin-jüana) vytvorila skupina TIENS jedinečnú globálnu obchodnú platformu v oblasti medicíny a zdravotnej starostlivosti. Skupina TIENS so svojimi obchodnými aktivitami vo viac ako 190 krajinách priniesla kvalitný život takmer 40 miliónom rodín na celom svete poskytovaním vynikajúcich výživových produktov, sprostredkovaním špičkových zdravotníckych služieb, najmodernejších technológií v oblasti biologických vied a najkvalitnejších technológií. Za svoje služby a produkty získala ocenenie od spotrebiteľov na celom svete.

V posledných rokoch začala skupina TIENS modernizovať svoje zahraničné maloobchodné podniky investíciami do globálneho rozvoja podnikania a revitalizácie značky. Pri tom si však zachovala svoje pôvodné obchodné výhody. Nové "Zážitkové obchody TIENS" nájdete už po celom svete vrátane Ruska, Kazachstanu a Japonska. Sú to miesta ponúkajúce špičkový zážitok z nakupovania s interaktívnymi displejmi a futuristickou technológiou, ktoré uspokojujú potreby spotrebiteľov rôzneho veku.

V budúcnosti bude skupina TIENS pokračovať v realizácii svojej stratégie "Globálny rozvoj zdravia", zvyšovať prítomnosť na všetkých kontinentoch a propagovať svoje firemné poslanie „Pomáhať spoločnosti podporou zdravého a úspešného života ľudí."

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1039428/TIENS_Group_Times_Square.jpg  

KONTAKT: Kylee, +86-13165750120, shidd@tiens.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring