OTS: Šialený apríl poblázni Bešeňovú!

TASR, 14. marca 2014 16:45

Foto: Bešeňová

Bešeňová 14. marca (TASR-OTS) – Tohtoročný apríl bude skutočne šialený. Šialená jazda na tobogane, šialenstvo v morských vlnách a šialene nízke ceny. Ceny v GINO PARADISE Bešeňová budú počas prvého aprílového týždňa úplne zbláznené.

Foto: Bešeňová

Najväčším lákadlom pre návštevníkov areálu je jednoznačne zábavno-adrenalínová zóna, kde návštevníci nájdu 30 m vysokú toboganovú vežu so šiestimi toboganmi, bazén s pravými morskými vlnami a detský vodný svet s hradom, šmýkačkami a vodnými delami.

Vodný raj je pre všetky vekové kategórie, každý si tam nájde ten svoj kúsok raja. "Snažíme sa vyhovieť všetkým vekovým kategóriám. V areáli máme vhodné bazény pre detičky a rodinky, babysitting, aby si rodičia mohli oddýchnuť a relaxovať vo Wellness & Spa. Pre adrenalínuchtivých odporúčame jazdu na najrýchlejších a najdlhších toboganoch na Slovensku," vymenovala atrakcie vo vodnom raji marketingová riaditeľka GINO PARADISE Bešeňová, Lýdia Chovancová. Na svoje si prídu aj seniori, ktorí obľubujú relax v geotermálnych bazénoch. "Hoci máme v areáli jednotlivé atrakcie zamerané na konkrétny typ klientely, všetci sú nadšení z bazénu s prvými morskými vlnami. Preto sme na prvoaprílový týždeň pripravili akciu so zbláznenými cenami, aby boli morské vlny dostupné pre všetkých," doplnila Lýdia Chovancová.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt ed

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring