OTS: SDKÚ-DS vyzýva občanov, aby zabránili vláde jednej strany

TASR, 25. marca 2014 16:25

Bratislava 25. marca (TASR-OTS) - SDKÚ-DS je presvedčená, že Slovensko nevyhnutne potrebuje zmenu. Pred druhým kolom prezidentských volieb je táto zmena na dosah. Obsadenie všetkých funkcií v štáte príslušníkmi jednej politickej strany je hrozivým precedensom, ktorý tu od čias komunizmu nebol.

SDKÚ-DS vyzýva tých občanov, ktorí cítia potrebu a nevyhnutnosť mocenskej rovnováhy v našej krajine, aby svoj hlas odovzdali Andrejovi Kiskovi. Je nám veľmi ľúto, že tento kandidát čelí neuveriteľne špinavej kampani. Pre SDKÚ-DS je to dôkaz, že Smer-SD a Robert Fico sú ochotní urobiť všetko, aby zabránili zvoleniu prezidenta, ktorého nebudú mať pod svojou kontrolou. Robert Fico, za ktorého vlády Slovensko chátra, ešte nikdy nebol tak blízko k porážke. Je len na nás, či mu v sobotu spoločne zmaríme jeho nebezpečný plán na ovládnutie celej krajiny jednou stranou.

Pavol Frešo predseda SDKÚ-DS

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš jk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring