OTS: S BLOCK ako spoluorganizátor Svetového blockchainového fóra v Singapure...

TASR, 17. júna 2019 14:42

OTS: S BLOCK ako spoluorganizátor Svetového blockchainového fóra v Singapure a Udeľovania svetových cien pre oblasť blockchainu v Ázii

Bern, Švajčiarsko, 17. júna (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Očakávaná ázijská udalosť zameraná na blockchain technológie - Svetové blockchainové fórum v Singapure a Udeľovanie svetových cien pre oblasť blockchainu v Ázii sa bude konať 22. - 23. júna, v Marina Bay Sands v Singapure. Konferencia prinesie viac ako 4 000 celosvetových elitných predstaviteľov vlády, asociácií, regulačných agentúr, investičných inštitúcií, predstaviteľov blockchainových projektov, finančných technológií a médií, ktorí budú diskutovať na tému trendov a inovácií v tomto priemyselnom odvetví a spoločne budú udeľovať ocenenia priekopníkom v danom priemysle a tomu, ako prispievajú k podpore tohto priemyselného odvetvia a k dosiahnutiu zdravého a rýchleho vývoja!

Svetové blockchainové fórum v Singapure a Udeľovanie svetových cien pre oblasť blockchainu v Ázii bude spoluorganizované platformou S BLOCK. S BLOCK je rýchlo sa rozrastajúcou platformou manažujúcou digitálne aktíva, ktorá bola vyvinutá pre oblasť blockchainového priemyslu. Táto rýchlo sa rozrastajúca platforma má za cieľ slúžiť digitálnemu finančnému ekosystému a skomercializovať ho do konca roka 2019. Slogan platformy S BLOCK je “uvoľni svoje digitálne aktíva.” Platforma taktiež poskytuje prístup k mainstreamovým kryptomenám ako je Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), a taktiež niche kryptomeny, aby lepšie demokratizovala prístup na trh pre investorov. S BLOCK so svojou excelentnou korporátnou kultúrou a poprednými odbornými skúsenosťami je navrhnutý tak, aby sa stal popredným predstaviteľom na trhu s blockchainovou technológiou.

Fórum v Singapure zhromaždí top inštitúcie ako sú EY, PwC, R3, Lenovo, Huawei, Dubai Blockchain Centre a iné, aby zdieľali svoje názory a projekty s bežnou verejnosťou. Do detailov budú prediskutované najaktuálnejšie témy ako RegTech, compliance a novovznikajúce technológie. Naši významní rečníci budú zdieľať exkluzívny pohľad na nadnárodné stratégie a benefity v oblasti blockchainu tým, že si budú vymieňať posledné trendy a predpovede budúcnosti blockchainu. Fórum v Singapure zhromaždí všetkých, ktorí sa venujú a zaujímajú o problematiku blockchainu. Očakávame, že fóra sa zúčastnia top mozgy z Ázie, ktorí rozpitvajú problematiku blockchainu inovatívnymi myšlienkami, high-end technológiami a precíznymi analýzami.

Viacero celebrít a odborníkov danej oblasti sa zhromaždí za účelom prediskutovania najnovších trendov priemyslu, predstavia inovatívne projekty, aké sú vyhliadky na výskum v priemysle a na kompletnú globálnu distribúciu na zašifrovanej svetovej ekonomickej mape. Účasť platformy S BLOCK na fóre bude účastníkmi vysoko očakávaná. Nakoľko blockchainová technológia postupne získava všeobecné uznanie a vzhľadom na dlhodobo pretrvávajúcu nízku úroveň účasti na trhu s kryptomenami bude S BLOCK pokračovať pri využívaní svojich silných stránok na uľahčenie tohto priemyslu do vnútra aj navonok. S Block bude pokračovať v tvrdej práci s top zakladajúcimi tímami, excelentnou korporátnou kultúrou a poprednými odbornými skúsenosťami. ' Pozri zdroj na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/201906140052 32/en/

Zdroj: SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD

Kontakt:

SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD

Jennifer Bialek

contacts@sblock.com

www.sblock.com

UPOZORNENIE:

Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring